Ladies Night: Verliefd op Bali

Ladies Night woensdag 31 januari:

Inloop vanaf 19.15 uur
Zaal open om 19.40 uur
Start film 20.00 uur
Ticketprijs: €17,- inclusief lekker welkomstdrankje en hapje en na afloop een goed gevulde goodiebag.

Let op
Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

Ladies Night is een gezellige avond met collega's of vriendinnen. Bij binnenkomst ontvang je gezellig een lekker welkomstdrankje/hapje wat elke keer weer iets anders is.
In de bioscoop staan enkele stands van lokale ondernemers dit kan zijn op het gebied van mode, gezondheid en/of (woon)accessoires. Aansluitend wordt er een romantische komedie vertoond.
Tijdens de pauze is er gelegenheid om de stands nogmaals te bezoeken. Daarnaast is natuurlijk ook de bioscoopbar geopend om nog wat drinken of wat te snacken zoals popcorn of nacho's te halen.
Na afloop krijgt u een leuke goodiebag mee naar huis!


Filmomschrijving:

Drie vrouwen, drie generaties, één eiland … een eiland om verliefd (op) te worden! Na het overlijden van haar Indische oma, overtuigt influencer Jenny haar moeder en zus om met haar naar Bali te gaan. Ze zijn totaal verschillend en komen ieder met hun eigen motivatie en vragen naar het eiland. Terwijl Jenny haar carrière probeert te redden, wil Dewi vooral op zoek naar haar roots en hoopt Cornelie dat de reis haar en haar dochters dichter bij elkaar brengt. Door de zoektocht naar een familielegende ontvouwt zich te midden van de kleurrijke Indonesische cultuur niet alleen een oude liefdesgeschiedenis, maar ontstaan er onverwacht ook nieuwe liefdes.

Cast & Crew
Jim Bakkum, Anouk Maas, Nadja Hüpscher, Soy Kroon, Mignus Dagelet, Juultje Tieleman, Edwin Jonker, Wieteke van Dort, Tara Hetharia

Regie
Johan Nijenhuis

Genre
Komedie, Romantiek

Productiejaar
2023

Lengte
onbekend

Kijkwijzer

Delen


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

wowo31januarijan

    Suggesties