Ladies Night: Mafia Mamma (16+)

Ladies Night woensdag 12 april:

Inloop vanaf 19.15 uur
Zaal open om 19.40 uur
Start film 20.00 uur
Ticketprijs: €16,- inclusief Italiaans welkomstdrankje en hapje en na afloop een goed gevulde goodiebag.


Ladies Night is een gezellige avond met collega's of vriendinnen. Bij binnenkomst ontvang je een lekker welkomstdrankje/hapje wat elke keer weer iets anders is. In de bioscoop staan enkele stands van lokale ondernemers dit kan zijn op het gebied van mode, gezondheid en/of (woon)accessoires. Aansluitend wordt er een romantische komedie vertoond.
Tijdens de pauze is er gelegenheid om de stands nogmaals te bezoeken. Daarnaast is natuurlijk ook de bioscoopbar geopend om nog wat drinken of wat te snacken zoals popcorn of nacho's te halen.
Na afloop krijgt u een leuke goodiebag mee naar huis!

Let op
De activiteiten beginnen drie kwartier voordat de voorstelling begint. De vertoning begint op het tijdstip dat op het filmticket vermeld staat. Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

Filmomschrijving
Kristin, een Amerikaanse vrouw uit de voorsteden, heeft een zoon die wil stoppen met zijn opleiding, een baas die een seksistisch varken is en een onsuccesvolle man die vreemdgaat met een groupie. Haar leven verandert als ze een telefoontje krijgt van Bianca, de vertrouwde consigliere van haar vervreemde grootvader. Volgens Bianca is Kristins grootvader, een maffiabaas, dood en moet ze de begrafenis in Italië bijwonen. Geleid door Bianca neemt Kristin de teugels in handen van het imperium om uit te vinden waar ze van gemaakt is.

Cast & Crew
Toni Collette, Monica Bellucci

Regie
Catherine Hardwicke

Genre
Komedie

Productiejaar
1900

Lengte
2:11 (incl. 20 min. pauze)

Kijkwijzer

Delen


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

wowo12aprilapr
  • Maffiamammastill1_133196397289934880_big.jpg

Suggesties