Ladies Night: Magic Mike's Last Dance

Ladies Night woensdag 8 februari:

Inloop vanaf 19.00 uur
Zaal open om 19.30 uur
Start film 20.00 uur
Ticketprijs: €15,- inclusief welkomstdrankje en na afloop een goed gevulde goodiebag.

Deze Ladies Night is er ook de keuze om er een lekkere SushiBox van YugoSneek bij te hebben!
Dit is de pagina met tijd en ticket waarbij de SushiBox NIET zit inbegrepen.


Ladies Night een gezellige avond met collega's of vriendinnen. Bij binnenkomst ontvang je een feestelijk welkomstdrankje. In de bioscoop staan diverse stands van lokale ondernemers op het gebied van mode, gezondheid en (woon)accessoires. Aansluitend wordt er een romantische komedie vertoond.
Tijdens de pauze is er gelegenheid om de diverse stands nogmaals te bezoeken. Daarnaast is natuurlijk ook de bioscoopbar geopend om nog wat drinken of wat te snacken zoals popcorn of nacho's te halen.

Let op
De activiteiten beginnen drie kwartier voordat de voorstelling begint. De vertoning begint op het tijdstip dat op het filmticket vermeld staat. Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.


Filmomschrijving:
Vlak voor Valentijnsdag komt het derde deel van de Magic Mike-filmreeks uit, de muzikale komedie Magic Mike’s Last Dance. Het creatieve team achter de eerste film, die alom geprezen werd door zowel critici als bezoekers, is weer bij elkaar gekomen om opnieuw een magische beleving te creëren. Channing Tatum neemt de rol van Mike Lane weer op zich, wederom onder regie van Steven Soderbergh met een script van Reid Carolin, die ook de eerste twee films schreef. Naast Tatum is Salma Hayek Pinault (“House of Gucci”, “Hitman’s Wife’s Bodyguard”) ook in een hoofdrol te zien. Magic”Mike Lane (Tatum) gaat na lange tijd het podium weer op nadat hij door een mislukte zakendeal blut is en als barman werkt in Florida. Voor een hopelijk laatste uitspatting gaat Mike naar Londen met een rijke socialite (Hayek Pinault) die hem een aanbod doet dat hij niet kan weigeren… al heeft zij zo haar eigen plannen. Als Mike er uiteindelijk achter komt wat haar bedoeling is, blijkt er veel op het spel te staan. Zal het hem en het groepje sexy nieuwe dansers dat hij moet klaarstomen lukken om een geweldige show neer te zetten?

Cast & Crew
Channing Tatum, Salma Hayek Pinault

Regie
Steven Soderbergh

Genre
Komedie, Romantiek

Productiejaar
2023

Lengte
2:22 (incl. 20 min. pauze)

Kijkwijzer

Delen


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

wowo08februarifeb
  • LadiesNightMagicMikesLastDance_133149745536717692_big.jpg

Suggesties