Marathon: After We Fell & After Ever Happy

Voor alle Afternators hebben wij een marathon van deel 3 After We Fell en het nieuwste deel 4 After Ever Happy! Kom weer helemaal in het verhaal en laat je opnieuw meeslepen door Tessa en Hardin!


Programma woensdag avond 24 augustus
19.00 uur: Start After We Fell
20.50 uur: Pauze
21.10 uur: Start After Ever Happy
Rond 22.30 uur zal de film afgelopen zijn.


Ticketprijs: €14,-


After We Fell
In het derde deel van de After serie begint Tessa aan een spannend nieuw hoofdstuk in haar leven. Ze is aangenomen voor een droombaan in Seattle en bereidt zich voor op haar verhuizing. Hardins jaloezie en onvoorspelbare gedrag bereiken het kookpunt en vormen een bedreiging voor hun vurige relatie. Deze intense situatie wordt nog ingewikkelder als Tessa’s vader ten tonele verschijnt en schokkend nieuws over Hardins verleden boven water komt. Tessa en Hardin staan voor een keuze: willen ze vechten voor hun liefde of gaan ze ieder hun eigen weg?


After Ever Happy
In het vierde deel van de After-serie worden Tessa en Hardin gedwongen om volwassen te worden. Ze zijn tegen alle verwachtingen in nog bij elkaar, maar het spant er nu om of hun liefdesverhaal zal eindigen als een sprookje, of dat hun gepassioneerde maar giftige relatie definitief tot een einde komt. Een onthulling uit het verleden brengt de onvoorspelbare Hardin van slag en ook Tessa krijgt flink wat te verwerken. Ze is niet langer het lieve, eenvoudige meisje dat ze was toen ze Hardin leerde kennen. Hoe meer er naar boven komt uit Hardins tragische verleden, hoe harder hij iedereen van zich afstoot. Tessa begrijpt de heftige gevoelens die hij probeert te verbergen achter zijn stoere façade en is de enige die hem kan kalmeren. Hij heeft haar nodig, maar heeft zij hem ook nodig? Tessa twijfelt of ze hem kan redden zonder zichzelf te verliezen. Ze wil vechten voor hun relatie, maar voor wie vecht ze eigenlijk?


Cast & Crew
Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Chance Perdomo, Louise Lombard, Rob Estes, Arielle Kebbel, Carter Jenkins

Regie
Castille Landon

Genre
Drama, Romantiek

Productiejaar
2022

Lengte
3:35 (incl. 20 min. pauze)

Kijkwijzer

Delen


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

wowo 24 augustusaug
  • MarathonAfterWeFellAfterEverHappy_133031611491857618_big.jpg
  • MarathonAfterWeFellAfterEverHappy_133031611515140718_big.jpg
  • MarathonAfterWeFellAfterEverHappy_133031611540455168_big.jpg
  • MarathonAfterWeFellAfterEverHappy_133031611551862347_big.jpg

Suggesties