Ladiesnight: Huisvrouwen bestaan niet 2

Woensdag 27 november in de Ladiesnight:
Huisvrouwen bestaan niet 2

Ticketprijs: €12,50 inclusief welkomstdrankje, hapje in de pauze en na afloop een goodiebag.

De inloop start om 19.15 uur met een glaasje Prosecco of Jus d ’Orange.
Rond 19.40 uur gaat de zaal open en om 20.00 uur wordt de verloting gehouden waarna de film van start zal gaan.
Halverwege de film is er een pauze waarin er meer tijd is om de stands te bezoeken, er een hapje klaarstaat van Restaurant Aan de Gracht en de bar uiteraard geopend is.
Rond 22.30 uur is de avond afgelopen op dit moment is de lengte van de film nog niet bekend.

Let op!: tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Kaarten kunnen aan de kassa of (zonder extra kosten) via IDEAL gekocht worden. Reserveren is niet mogelijk.

In Huisvrouwen Bestaan Niet 2 worstelen onze drie vrouwen lachend en vloekend ieder met hun eigen moeilijkheden die bij hun levensfases horen; de verplichtingen, verwachtingen en chaos. We volgen Gijsje (Eva van de Wijdeven), Marjolein (Jelka van Houten) en Loes (Loes Luca) die ons, net als in het eerste deel, met een flinke dosis humor meenemen in hun zoektocht naar de antwoorden op verschillende herkenbare levensvragen. Huisvrouwen Bestaan Niet 2 is dé feelgood film van de feestdagen en draait vanaf 12 december in de bioscoop.

LadiesnightHuisvrouwenbestaanniet2_132156162338027376_big.jpg

Cast & Crew
Jelka van Houten, Eva van de Wijdeven, Loes Luca, Leo Alkemade, Kay Greidanus, Leopold Witte, Jim Bakkum, Fred van Leer, Tina de Bruin, Henry van Loon, Patrick Martens, Robert de Hoog, Leny Breederveld

Regie
Aniëlle Webster

Lengte
2:30 deze voorstelling bevat een pauze (30 min)


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

wowo 27 novembernov 20:00