Bonnen en Vouchers

Wij accepteren de volgende bonnen/passen:

De Friese Bioscoopbon

  

De Nationale bioscoopbon.

De Nationale Bioscoopbon is ook te gebruiken om bij ons online tickets mee aan te schaffen. Denk er alleen om dat de betaling van (eventueel) het restbedrag met Ideal goed wordt doorlopen en volledig wordt afgerond.

Wilt je weten wat het tegoed op de pas is? Doe de SALDOCHECK!

De MaDiWoDo bon. (Niet geldig op erkende feestdagen en in de kerstvakantie. Voor 3D vertoningen geldt een toeslag van € 1,50 (inclusief bril)De CJP pas:

Als er een bedrag op staat kun je er mee pinnen, en zolang de pas geldig is kun je bij vooraf vertonen van je kaart een euro korting krijgen op een ticket.
Geldig van maandag t/m vrijdagmiddag.
Niet geldig in schoolvakanties of op feestdagen.
Niet geldig in combinatie met kortingsacties of combideals.

 

VRIJKAARTEN:

Vrijkaarten van CineSneek kunnen niet gebruikt worden voor speciale voorstellingen zoals de Ladiesnight, live opera, ballet- of concert voorstellingen, of bij andere bioscopen worden ingeleverd.

 

LET OP: Wij accepteren NIET de nationale EntertainmentBon, VVV bonnen of andere door derden uitgegeven bonnen zoals bijvoorbeeld de (blauwe) Pathébon.

 

CADEAU TIP:

Met restaurant de Walrus Sneek hebben wij een samenwerking in de vorm van een leuke Bioscoop/Dinerbon.

De bonnen zijn verkrijgbaar bij De Walrus Sneek voor € 32,50 en geven recht op een 3-gangen diner bij de Walrus en een ticket voor een (2D) film naar keuze. (Voor een 3D film of speciale voorstelling kan een toeslag worden gevraagd)

Om teleurstelling te voorkomen is reserveren voor de bioscoop (telefonisch) en de Walrus (vanaf 4 personen) gewenst.