Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload Edge

 

Behalve dat wij jaarlijks lokaal verschillende organisaties sponsoren hebben wij één goed doel dat we al jaren ondersteunen.

Dit is een shelter in Zuid-Spanje. Hier worden honden en katten opgevangen die op straat zijn gevonden of zijn achtergelaten door hun baasjes. De organisatie Argos Protectora Sevilla zet zich uitsluitend met vrijwilligers in om deze honden weer een thuis te geven. Kijk eens op Facebook  of op hun website: http://argos-sevilla.org/

De gehele opbrengst van onze posteractie gaat naar een dier die op dat moment extra zorg zoals b.v. een operatie of medicijnen nodig heeft. Deze operatie zorgt niet alleen dat het dier een leven zonder pijn en ongemak tegemoet gaat maar ook dat ze een grote kans maken geadopteerd te worden en een warm mandje krijgen. Wilt u zelf iets betekenen of doneren dan kan dit door een ''oude'' filmposter te kopen, of samen met de aanschaf van uw ticket een donatie aan te vinken van 0,50 1 of 2 euro. Kleine donaties bestaan niet, met elkaar maken we veel mogelijk!