Ladies Night

EEN GEZELLIG AVONDJE UIT

Ladies Night een gezellige avond met collega's of vriendinnen. Bij binnenkomst ontvang je een feestelijke Cocktail of Mocktail. In de bioscoop staan diverse stands van lokale ondernemers op het gebied van mode, gezondheid en (woon)accessoires. Aansluitend wordt er een romantische komedie vertoond. Voor aanvang van de film is er een verloting met leuke prijzen.
Tijdens de pauze is er gelegenheid om de diverse stands nogmaals te bezoeken. Daarnaast is natuurlijk ook de bioscoopbar geopend om nog wat drinken of wat te snacken zoals popcorn of nacho's te halen.

Let op
De activiteiten beginnen drie kwartier voordat de voorstelling begint. De vertoning begint op het tijdstip dat op het filmticket vermeld staat. Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

Ticketprijs: €15,00 inclusief een feestelijk welkomstdrankje en na afloop een goed gevulde goodiebag.
Of kies voor Ladies Night & Sushi. Deze ticket is €25,00 inclusief SushiBox van Yugo Sneek, een feestelijk welkomstdrankje en na afloop een goed gevulde goodiebag.

Eindtijd van de avond is afhankelijk van de lengte van de film.

Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer onze eerstvolgende Ladiesnight bekend is, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief:

Op de hoogte blijven?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Volgende

Nieuwsbrieven