Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload Edge

Ladiesnight

EEN GEZELLIG AVONDJE UIT MET JE VRIENDINNEN

Ladiesnight een gezellige avond met collega's of vriendinnen. Bij binnenkomst ontvang je een feestelijk welkomstdrankje. In de bioscoop staan diverse stands van lokale ondernemers op het gebied van mode, gezondheid en (woon)accessoires. Aansluitend wordt er een romantische komedie vertoond. Voor aanvang van de film is er een verloting met leuke prijzen.
Tijdens de pauze is er gelegenheid om de diverse stands te bezoeken, een hapje te halen bij de stand van restaurant Aan de Gracht uit Sneek en is de bioscoopbar geopend.

Let op
De activiteiten beginnen een half uur voordat de voorstelling begint. De vertoning begint op het tijdstip dat op het filmticket vermeld staat. Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogeljik. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

Tickets bedragen € 12,50 per stuk (inclusief welkomstdrankje, een hapje verzorgd door "Aan de Gracht" en een goodiebag).

Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer onze eerstvolgende Ladiesnight bekend is, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief:

Op de hoogte blijven?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Volgende


Nieuwsbrieven

Geen film(s) gevonden