Ladies Night

EEN GEZELLIG AVONDJE UIT

Ladies Night een gezellige avond met collega's of vriendinnen. Bij binnenkomst ontvang je een lekker welkomstdrankje en hapje, dit is elke Ladies Night weer iets anders. In de bioscoop staan enkele stands van lokale ondernemers, dit kan zijn op het gebied van mode, gezondheid en/of (woon)accessoires. Aansluitend wordt er een romantische komedie vertoond. Voor aanvang van de film is er een verloting met leuke prijzen.
Tijdens de pauze is er gelegenheid om de stands nogmaals te bezoeken. Daarnaast is natuurlijk ook de bioscoopbar geopend om nog wat drinken of wat te snacken te halen zoals popcorn of nacho's.
En na afloop krijgt u nog een leuke goodiebag voor mee naar huis!

Let op
De activiteiten beginnen drie kwartier voordat de voorstelling begint. De vertoning begint op het tijdstip dat op het filmticket vermeld staat. Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

Ticketprijs is inclusief een feestelijk welkomstdrankje/hapje en na afloop een goed gevulde goodiebag.
Voor de actuele ticketprijs kunt u hieronder de Ladies Night film aanklikken.

Eindtijd van de avond is afhankelijk van de lengte van de film.

Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer onze eerstvolgende Ladiesnight bekend is, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief:

Op de hoogte blijven?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Volgende

Nieuwsbrieven