Terug naar de startpagina
 Home|Reserveren|Verwacht|Kids|Ladiesnight|Filmhuis|Contact|Algemeen|Acties
Twitter  Facebook
The Amazing Spider-Man 2 3D
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomt
The Amazing Spider-Man 2 3DIn de spectaculaire 3D actie-avonturenfilm The Amazing Spider-Man 2 moet Peter Parker het als Spider-Man (Andrew Garfield) opnemen tegen een nieuwe vijand, Electro (Jamie Foxx). Verder met o.a. Emma Stone, Dane DeHaan, Paul Giamatti en Sally Field.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 23 APRIL 2014

Trailer
Klik hier
Ladiesnight: The Other Woman
Ladiesnight: The Other WomanWoensdag 23 april is er weer een Ladiesnight !!

De inloop zal weer vanaf 19.00 uur zijn en de film zal om ongeveer 20.00 uur starten.
De ticketprijs is €10,50 ( via ideal € 11,00)

48 uur voor aanvang van de film (maandagavond 21 april 20.00 uur) vervallen alle niet afgehaalde reserveringen en gaan dan in de losse verkoop, dus bent u in de buurt kom alvast langs om de tickets op te halen of koop ze via Ideal.

Openingstijden van de kassa zijn:

Maandag en dinsdag: 19.00-20.00 uur
Woensdag: 14.30-20.00 uur
Donderdag: 17.30-21.00 uur
Vrijdag: 14.45-21.30 uur
Zaterdag: 12.45-21.30 uur
Zondag: 12.45-21.00 uur
Tijdens vakanties : 12.45-21.30 uur

We hopen tot 23 april !!

Carly (Cameron Diaz) komt erachter dat haar nieuwe vriendje Mark (Nikolaj Coster-Waldau uit Game of Thrones) haar bedriegt als ze bij toeval zijn vrouw Kate (Leslie Mann) ontmoet. Kate is ontroostbaar en Carly ontfermt zich over haar. Hun bijzondere band wordt nog sterker wanneer ze ontdekken dat Mark nog een andere vrouw heeft: Amber (Kate Upton). Op wraak belust smeden de drie vrouwen een uitzinnig plan om Mark terug te pakken.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 23 APRIL 2014

Trailer
Klik hier
The Other Woman
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
The Other WomanCarly (Cameron Diaz) komt erachter dat haar nieuwe vriendje Mark (Nikolaj Coster-Waldau uit Game of Thrones) haar bedriegt als ze bij toeval zijn vrouw Kate (Leslie Mann) ontmoet. Kate is ontroostbaar en Carly ontfermt zich over haar. Hun bijzondere band wordt nog sterker wanneer ze ontdekken dat Mark nog een andere vrouw heeft: Amber (Kate Upton). Op wraak belust smeden de drie vrouwen een uitzinnig plan om Mark terug te pakken.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 24 APRIL 2014

Trailer
Klik hier
The Winter's Tale
The Winter's TaleHet verhaal volgt de verwoesting van een huwelijk door een allesvernietigende jaloezie, het verlaten van een kind, en een schijnbaar hopeloze liefde. Uiteindelijk door spijt en berouw - en nadat een beeld op wonderlijke wijze tot leven komt - is het einde er een van vergeving en verzoening.

Te zien vanaf:
MAANDAG 28 APRIL 2014

De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
De 100-jarige man die uit het raam klom en verdweenAllan wordt honderd en dat wordt groots gevierd in het bejaardentehuis, maar de jarige krijgt het op zijn heupen en vertrekt kort voordat het feest losbarst. De tijd die hem rest kan hij beter besteden en hij klimt uit het raam en verdwijnt. Allan begint aan een roadtrip waarbij hij van het ene in het andere avontuur terecht komt. Tegelijkertijd passeren de memorabele momenten uit zijn leven én die van de twintigste-eeuwse geschiedenis de revue. Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jonas Jonasson.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 1 MEI 2014

Trailer
Klik hier
Muppets Most Wanted (NL)
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomt
Muppets Most Wanted (NL)In Disneys Muppets Most Wanted gaat de hele Muppets-bende op wereldtour en trekt volle zalen in grote theaters in fascinerende Europese bestemmingen zoals Berlijn, Madrid, Dublin en Londen. Maar chaos achtervolgt de Muppets naar Europa, en ze raken per abuis verstrikt in een internationale roofkraak, aangevoerd door Constantine, 's werelds nummer één crimineel en een exact evenbeeld van Kermit en zijn achterbakse handlanger Dominic, ook wel bekend als nummer twee, gespeeld door Ricky Gervais. Nadya, een pittige gevangenisbewaarder wordt in de film door Tina Fey gespeeld, en Interpol-agent Jean Pierre Napoleon wordt neergezet door Ty Burrell.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 8 MEI 2014

Trailer
Klik hier
Bad Neighbours
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin seks voorkomtBevat delen waarin drugs wordt gebruiktBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Bad NeighboursDenk je lekker rustig te wonen in een buitenwijk met je pasgeboren baby en dan krijg je studenten als buren... Met Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne, Dave Franco en Christopher Mintz-Plasse.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 8 MEI 2014

Trailer
Klik hier
Godzilla 3D
Godzilla 3DDe legendarische Godzilla van de Japanse filmstudio Toho komt opnieuw tot leven in deze spectaculaire avonturenfilm van Warner Bros. Pictures en Legendary Pictures. Het beroemdste monster ter wereld neemt het op tegen kwaadaardige wezens die dankzij zelfingenomen wetenschappers ons voortbestaan bedreigen.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 15 MEI 2014

Trailer
Klik hier
X-Men: Days of Future Past 3D
X-Men: Days of Future Past 3DHet ultieme X-Men ensemble vecht voor het voortbestaan van hun soortgenoten over twee tijdsperiodes in X-Men: Days of Future Past. De geliefde personages uit de originele X-Men filmtrilogie bundelen hun krachten met hun jongere zelf uit X-Men: First Class, in een epische strijd om het verleden te veranderen – zodat onze toekomst gered kan worden.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 22 MEI 2014

Trailer
Klik hier
Edge of Tomorrow
Edge of TomorrowDe epische actie van Edge of Tomorrow speelt zich af in een nabije toekomst als de aarde wordt aangevallen door buitenaardse wezens, waar geen enkele militaire macht tegen opgewassen is. Majoor William Cage (Tom Cruise) is een officier die nog nooit een oorlogsfront van dichtbij gezien heeft, totdat hij betrokken raakt bij een zelfmoordmissie. Hij sneuvelt binnen enkele minuten en belandt vervolgens op raadselachtige wijze in een timeloop, waarin hij steeds opnieuw hetzelfde gevecht moet leveren, en elke keer weer de dood vindt. Maar na elk gevecht kan Cage meer tegenstand bieden aan zijn tegenstanders, mede dankzij de hulp van Special Forces strijder Rita Vrataski (Emily Blunt). Met elk gevecht tegen de ruimtewezens, komen Cage en Rita een stap dichter bij het verslaan van de vijand. Oscar-genomineerde Tom Cruise (de Mission: Impossible films, Collateral, Jerry Maguire) en Emily Blunt (The Devil Wears Prada, The Adjustment Bureau) vertolken de hoofdrollen in de sciencefiction thriller Edge of Tomorrow van Warner Bros. Pictures en Village Roadshow Pictures. De regie is in handen van Doug Liman (The Bourne Identity, Mr. & Mrs. Smith).

Te zien vanaf:
DONDERDAG 29 MEI 2014

Trailer
Klik hier
Maleficent 3D
Maleficent 3DMaleficent is een prachtige jonge vrouw met een oprecht hart, die een idyllische jeugd heeft in een vreedzaam en bosrijk koninkrijk, tot op een dag een leger binnenvalt en de harmonie van het land in gevaar brengt. Maleficent wordt de vurigste beschermer van het land, maar wanneer ze uiteindelijk meedogenloos wordt verraden begint haar oprechte hart in steen te veranderen. Maleficent is uit op wraak en moet het in een heftige strijd opnemen tegen de opvolger van de binnenvallende koning, met als gevolg dat ze een vloek uitspreekt over zijn pasgeboren dochter Aurora. Maar wanneer het meisje opgroeit, realiseert Maleficent zich dat Aurora de sleutel is tot vrede in het koninkrijk, en misschien ook wel tot haar eigen ware geluk.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 29 MEI 2014

Trailer
Klik hier
Ladiesnight: The Love Punch
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijn
Ladiesnight: The Love PunchWoensdag 18 juni is er weer een Ladiesnight !!

De inloop zal weer vanaf 19.00 uur zijn en de film zal om ongeveer 20.00 uur starten.
De ticketprijs is €10,50 ( via ideal € 11,00)

48 uur voor aanvang van de film (maandagavond 16 juni 20.00 uur) vervallen alle niet afgehaalde reserveringen en gaan dan in de losse verkoop, dus bent u in de buurt kom alvast langs om de tickets op te halen of koop ze via Ideal.

Openingstijden van de kassa zijn:

Maandag en dinsdag: 19.00-20.00 uur
Woensdag: 14.30-20.00 uur
Donderdag: 17.30-21.00 uur
Vrijdag: 14.45-21.30 uur
Zaterdag: 12.45-21.30 uur
Zondag: 12.45-21.00 uur
Tijdens vakanties : 12.45-21.30 uur

We hopen tot 18 juni !

!Richard Jones, een gescheiden bedrijfseigenaar van middelbare leeftijd, besluit met pensioen te gaan. Op zijn laatste werkdag verheugt hij zich al op een zorgeloze toekomst. Maar dan ontdekt hij tot zijn ontzetting dat er fraude is gepleegd bij de bedrijfsovername. Zijn bedrijf is failliet en alle pensioengelden, inclusief de zijne, zijn gestolen. Met zijn ex-vrouw Kate gaat Richard op zoek naar de verantwoordelijke dubieuze zakenman. Tijdens de achtervolging door Europa, van Londen via Parijs naar de Riviera, krijgen Richard en Kate te maken met vele intriges en een juwelenroof en ontdekken ze dat de oude liefde nog niet geheel gedoofd is. Pierce Brosnan (Love Is All You Need) en Emma Thompson (Saving Mr. Banks) spelen de hoofdrollen in de misdaadkomedie The Love Punch van regisseur en scenarioschrijver Joel Hopkins (Last Chance Harvey). Verder spelen onder anderen Timothy Spall (The King’s Speech), Celia Imrie (The Best Exotic Marigold Hotel), Louise Bourgoin (Un heureux événement), Laurent Lafitte (Les petits mouchoirs) en Tuppence Middleton (Trance).

Te zien vanaf:
WOENSDAG 18 JUNI 2014

Trailer
Klik hier
Love Punch, The
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijn
Love Punch, TheKijk alvast de teaser trailer ... nu nog even zonder subtitles...
Richard Jones, een gescheiden bedrijfseigenaar van middelbare leeftijd, besluit met pensioen te gaan. Op zijn laatste werkdag verheugt hij zich al op een zorgeloze toekomst. Maar dan ontdekt hij tot zijn ontzetting dat er fraude is gepleegd bij de bedrijfsovername. Zijn bedrijf is failliet en alle pensioengelden, inclusief de zijne, zijn gestolen. Met zijn ex-vrouw Kate gaat Richard op zoek naar de verantwoordelijke dubieuze zakenman. Tijdens de achtervolging door Europa, van Londen via Parijs naar de Riviera, krijgen Richard en Kate te maken met vele intriges en een juwelenroof en ontdekken ze dat de oude liefde nog niet geheel gedoofd is. Pierce Brosnan (Love Is All You Need) en Emma Thompson (Saving Mr. Banks) spelen de hoofdrollen in de misdaadkomedie The Love Punch van regisseur en scenarioschrijver Joel Hopkins (Last Chance Harvey). Verder spelen onder anderen Timothy Spall (The King’s Speech), Celia Imrie (The Best Exotic Marigold Hotel), Louise Bourgoin (Un heureux événement), Laurent Lafitte (Les petits mouchoirs) en Tuppence Middleton (Trance).

Te zien vanaf:
DONDERDAG 19 JUNI 2014

Trailer
Klik hier
Manon Lescaut Puccini
Manon Lescaut  PucciniDeze nieuwe productie is onder leiding van Jonathan Kent en muzikaal leider en dirigent Antonio Pappano.Kristine Opolais, de innemende sopraan uit Litouwen, zingt de titelrol. De volmaakte Puccini sopraan, Opolais was een regelrechte sensatie als Madame Butterfly in 2011, en met Manon Lescaut, de krachtige maar ontvankelijke heldin, zullen we een heel andere kant van haar te zien krijgen. Haar tegenspeler Jonas Kaufman is haar minnaar, Des Grieux, en Christopher Maltman speelt haar cynische broer Lescaut.

Te zien vanaf:
DINSDAG 24 JUNI 2014

Koemba: de zebra die zijn strepen kwijt is 3D (NL)
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijn
Koemba: de zebra die zijn strepen kwijt is 3D (NL)De kleine Khumba heeft vanaf zijn geboorte maar de helft van zijn strepen, waardoor hij door de rest van de kudde wordt buitengesloten. Wanneer ze te maken krijgen met een extreme droogte, moeten ze op zoek naar water om te kunnen overleven. De moedige Khumba offert zichzelf op en besluit op zoek te gaan naar de beroemde waterput. Het is de waterput waar de eerste zebra’s hun strepen hebben gekregen en dat is precies wat Khumba ook wil: zijn strepen verdienen. Op zoek naar de legendarische waterput krijgt Khumba gezelschap van enkele kleurrijke vriendjes, zoals een hyperactieve struisvogel en een schattige waterbuffel. Samen gaan ze het geweldige avontuur aan om de kudde te redden en Khumba een held te maken, om hem eindelijk als een volwaardig zebra door het leven te laten gaan. Lukt het Khumba om zijn strepen terug te krijgen?


Te zien vanaf:
WOENSDAG 25 JUNI 2014

Hoe tem je een draak 2 3D
Vanaf 6 jaar en ouder
Hoe tem je een draak 2 3DVijf jaar nadat de draken en Vikingen verenigd zijn, houden Astrid, Snotvlerk en de rest van de bende zich voornamelijk bezig met drakenracen, de populairste sport op het eiland. Hikkie en Tandloos gaan liever op zoek naar onbekende gebieden en nieuwe werelden. Tijdens een van die avonturen ontdekt het onafscheidelijke duo een geheimzinnige ijsgrot, waar honderden wilde draken leven en een mysterieuze drakenrijder. Hikkie en Tandloos raken verzeild in een strijd om de vrede en moeten zich sterk maken voor hun idealen. Alleen samen zijn ze sterk genoeg om de toekomst voor mens en draak veilig te stellen.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 2 JULI 2014

Trailer
Klik hier
Oorlogsgeheimen
Vanaf 9 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
OorlogsgeheimenZomer 1943. Tuur (Maas Bronkhuyzen) en Lambert (Joes Brauers) zijn al van jongs af aan onafscheidelijk. De omgeving van hun Zuid-Limburgse dorp kent geen geheimen voor de vrienden. Van de boerderij van Lambert’s vader (Stefan de Walle), die ook de burgemeester van het dorp is, tot de spannende grotten in de buurt – het is hun wereld. Maar de oorlog gaat ook aan hun idyllische dorp niet voorbij en verandert de wereld voorgoed. Tuurs ouders (Loek Peters en Eva Duijvestein) gaan bij het verzet en ook zijn grote broer (Nils Verkooijen) doet geheimzinnig. Lambert’s familie is lid van de NSB en kiest juist voor de Duitsers. Dan komt plots Maartje, een meisje uit het westen, bij hen in de klas. Zij heeft een groot geheim en besluit dat alleen met Tuur te delen. Die keus drijft de jongens uit elkaar en brengt Maartje in groot gevaar. Tuur dreigt niet alleen z’n vriendschap met Lambert, maar ook z’n hele familie te verliezen. Hij zal er alles aan moeten doen om beide te redden.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 3 JULI 2014