Terug naar de startpagina
 Home|Reserveren|Verwacht|Kids|Ladiesnight|Filmhuis|Contact|Algemeen|Acties
Twitter  Facebook
Chappie (vanaf 16jaar)
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Chappie (vanaf 16jaar)In Chappie, de nieuwe futuristische actiefilm van de regisseur van District 9 en Elysium, wordt misdaad met behulp van robots bestreden door een brute politiemacht. Eén van deze robots wordt gestolen en opnieuw geprogrammeerd waardoor hij de eerste robot wordt die zelf kan nadenken en gevoelens heeft. Wanneer deze androïde, genaamd Chappie, gekidnapt wordt door criminelen vormt hij al snel een bedreiging voor de politiestaat. Alle middelen worden ingezet om hem te vernietigen en te voorkomen dat er meerdere soortgelijke androïden worden geproduceerd.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 5 MAART 2015

American Sniper
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
American SniperIn American Sniper, geregisseerd door Clint Eastwood, vertolkt Bradley Cooper de rol van Chris Kyle, de dodelijkste scherpschutter uit de geschiedenis van het Amerikaanse leger. Maar er zit meer achter deze man dan alleen zijn talent als scherpschutter. U.S. Navy SEAL Chris Kyle gaat naar Irak met slechts één missie: zijn wapenbroeders beschermen. Met zijn vaste hand redt hij talloze levens op het slagveld en dankzij de verhalen over zijn heldenmoed krijgt hij al snel de bijnaam 'Legend'. Maar ook achter de vijandelijke linie groeit zijn reputatie. Er wordt een prijs op zijn hoofd gezet en hij wordt het doelwit van rebellen. Ondanks het gevaar, en de tol die het eist van het thuisfront, gaat Chris in totaal vier keer naar Irak en wordt hij het levende symbool van het SEAL-motto: Nooit iemand achterlaten. Maar eenmaal thuis komt hij er al snel achter dat het de oorlog is die hij niet kan achterlaten. In American Sniper, geregisseerd door Clint Eastwood, vertolkt Bradley Cooper de rol van Chris Kyle, tweevoudig Oscar-genomineerde Bradley Cooper ('Silver Linings Playbook' en 'American Hustle') voert de cast aan, waarin onder meer Sienna Miller ('The Girl'), Jake McDorman, Luke Grimes, Navid Negahban, Keir O’Donnell, Cory Hardrict en Erik Ladin. Een film van Warner Bros. Pictures en Village Roadshow Pictures.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 5 MAART 2015

Turist (filmhuis)
Vanaf 9 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Turist (filmhuis)Een Zweeds gezin is naar de Franse Alpen afgereisd voor een welverdiende skivakantie met elkaar. De zon schijnt en de sneeuwhellingen zijn spectaculair, maar tijdens een van de lunches worden ze overvallen door een lawine die alles op zijn kop zet. De gasten schieten in paniek alle kanten op en moeder Ebba roept haar man Tomas om hulp terwijl ze haar kinderen probeert te beschermen. In plaats van zijn gezin te redden, zet Tomas het echter op een lopen. Hoewel de lawine op tijd onder controle gebracht wordt en een ramp uitblijft, heeft Tomas' instinctieve keuze grote gevolgen voor de rest van de skivakantie.

Te zien vanaf:
DINSDAG 10 MAART 2015

The Cobbler
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomt
The CobblerMax Simkin (Adam Sandler) is een charmante schoenmaker in New York die de winkel van zijn vader heeft overgenomen. Wanneer hij in de kelder een magische naaimachine vindt, verandert zijn gezapige leventje echter in een rollercoaster. Max ontdekt namelijk dat hij dankzij het toestel de gedaante van al zijn klanten kan aannemen. Wat begint als een onschuldige grap, ontaardt al snel in een groots avontuur. Terwijl Max zich de vraag moet stellen welk leven hij nu echt wil leiden, komt hij stiekem de geheimen uit zijn omgeving te weten. The Cobbler is een hilarische en warme komedie met een topcast aangevoerd door Adam Sandler, Steve Buscemi, Method Man en Dustin Hoffman.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 12 MAART 2015

The Boy Next Door
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
The Boy Next DoorJennifer Lopez heeft een avontuurtje met haar buurjongen...

Te zien vanaf:
DONDERDAG 12 MAART 2015

Cinderella (NL)
Alle leeftijden
Cinderella (NL)Het verhaal Cinderella volgt het wel en wee van de jonge Ella (Lily James). Nadat haar moeder overlijdt, trouwt Ella’s vader, een koopman, opnieuw. Ella wil haar liefhebbende vader graag bijstaan, en verwelkomt haar nieuwe stiefmoeder (Cate Blanchett) en haar dochters Anastasia (Holliday Grainger) en Drisella (Sophie McShera) in hun huis. Maar wanneer Ella’s vader onverwachts overlijdt, is ze overgeleverd aan een jaloerse en wrede nieuwe familie. Wanneer Ella uiteindelijk niets meer is dan een dienstmeisje groezelig van de as, en hatelijk 'Assepoester’ genoemd wordt, zou het makkelijk zijn om de hoop op te geven. Maar ondanks alles wat ze te verduren krijgt, is Ella vastbesloten om de laatste woorden van haar moeder in ere te houden, en 'dapper en vriendelijk te zijn'. Ze geeft de moed niet op en zal niet neerkijken op degenen die haar slecht behandelen. En dan is daar de aantrekkelijke vreemdeling die ze in het bos heeft ontmoet. Ella weet niet dat hij eigenlijk een prins is. Ze denkt dat hij slechts in de leer is bij het paleis en dat ze eindelijk een zielsverwant heeft ontmoet. Wanneer het paleis alle jonge vrouwen uitnodigt voor een bal, lijkt het erop dat het geluk haar nu eens toelacht. Want Ella hoopt daar de charmante Kit (Richard Madden) weer tegen te komen. Helaas verbiedt haar stiefmoeder haar naar het bal te gaan, en scheurt harteloos haar jurk aan stukken. Maar zoals in alle goede sprookjes is er hulp onderweg. Een vriendelijke bedelaarster (Helena Bonham Carter) komt gewapend met een pompoen en een aantal muizen naar voren, en zal Assepoesters leven voorgoed veranderen.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 18 MAART 2015

Insurgent 3D
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Insurgent 3DIn het tweede deel van Divergent: Insurgent krijgt Tris het steeds moeilijker, ze zoekt naar bondgenoten en antwoorden in de ruïnes van een futuristisch Chicago. Tris en Four zijn voortvluchtigen en worden achternagezeten door Jeanine, de leider van de factie Eruditie. In een race tegen de klok moeten ze uitzoeken waar de familie van Tris zijn leven voor heeft gegeven en waarom de leiders van Eruditie er alles aan doen om ze tegen te houden. Achtervolgd door hun keuzes in het verleden, zijn zij wanhopig om hun geliefden te beschermen en worden Tris en Four met de ene na de andere onmogelijke uitdaging geconfronteerd. Langzaam maar zeker ontrafelen zij de waarheid over hun verleden en uiteindelijk over de toekomst van hun wereld.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 18 MAART 2015

Shaun het schaap: de film
Alle leeftijden
Shaun het schaap: de filmShaun het Schaap maakte zijn eerste optreden in de Oscarwinnende korte Wallace & Gromit-film A Close Shave (1995). Shaun is 's werelds bekendste schaap en weet televisiekijkers in al meer dan 170 landen te vermaken. Shauns kattenkwaad zorgt er dit keer voor dat de boer wordt weggevoerd van de boerderij. Shaun en Bitzer moeten samen met de kudde de grote stad trotseren om hem te redden. Het begin van een episch avontuur voor het grote scherm.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 25 MAART 2015

The Gunman
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
The GunmanDe internationale huurmoordenaar Martin Terrier (Sean Penn) moet zijn naam zuiveren, om te ontsnappen aan de organisatie waar hij ooit voor gewerkt heeft.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 26 MAART 2015

The Wedding Ringer
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin drugs wordt gebruiktBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
The Wedding RingerDoug Harris (Josh Gad) is een lieve maar sociaal onhandige aanstaande bruidegom met een probleem: hij heeft geen getuige. Met nog minder dan twee weken te gaan tot hij trouwt met het meisje van zijn dromen (Kaley Cuoco-Sweeting), wordt Doug doorverwezen naar Jimmy Callahan (Kevin Hart). Jimmy is eigenaar en CEO van Best Man, Inc., een bedrijf dat mannelijke getuigen 'verhuurd' aan sociaal klunzige bruidegoms. De groep bijeengeraapte mannen probeert iedereen ervan te overtuigen al jaren bevriend te zijn met Doug. Dit leidt niet alleen tot hilarische gebeurtenissen maar er ontstaat ook een onverwachte vriendschap tussen Doug en zijn nep-getuige Jimmy.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 26 MAART 2015

Bloed, Zweet & Tranen 30maart
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Bloed, Zweet & Tranen 30maartFilmpje&Biertjuh&Bitterballen......€11,50 op maandag 30 maart 20.00 uur !!!

Bloed, Zweet & Tranen is een oprecht, emotioneel en humoristisch verhaal over het bewogen leven van André Hazes. In de film worden de drie belangrijkste fases uit zijn leven verteld; zijn rauwe jeugd en de ontdekking door Johnny Kraaykamp op de Albert Cuypmarkt in de jaren ’60, zijn doorbraak in de jaren ’80 met de hits als 'Zeg Maar Niets Meer', 'Een Beetje Verliefd' en 'Ik Meen ‘t' en zijn moeizame laatste maanden in 2004. In deze laatste fase voor zijn dood worstelt hij met zijn heftige verleden, zijn verslechterde gezondheid en de angst voor wat hem te wachten staat. Zal hij, dé volkszanger van Nederland, nog één keer schitteren in een uitverkochte Arena?

Te zien vanaf:
MAANDAG 30 MAART 2015

Trailer
Klik hier
Fast & Furious 7
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomt
Fast & Furious 7Vin Diesel, Paul Walker en Dwayne Johnson zijn opnieuw samen te zien in de hoofdrollen van Fast & Furious 7. James Wan regisseert dit nieuwe deel uit de succesvolle filmreeks waarin ook Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris ´Ludacris´ Bridges, Elsa Patakay en Lucas Black terugkeren. De cast wordt versterkt door internationale sterren Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey en Kurt Russell. Neal H. Moritz, Vin Diesel en Michael Fottrel keren terug als producenten van deze film geschreven door Chris Morgan.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 2 APRIL 2015

Bloed, Zweet & Tranen
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Bloed, Zweet & TranenBloed, Zweet & Tranen is een oprecht, emotioneel en humoristisch verhaal over het bewogen leven van André Hazes. In de film worden de drie belangrijkste fases uit zijn leven verteld; zijn rauwe jeugd en de ontdekking door Johnny Kraaykamp op de Albert Cuypmarkt in de jaren ’60, zijn doorbraak in de jaren ’80 met de hits als 'Zeg Maar Niets Meer', 'Een Beetje Verliefd' en 'Ik Meen ‘t' en zijn moeizame laatste maanden in 2004. In deze laatste fase voor zijn dood worstelt hij met zijn heftige verleden, zijn verslechterde gezondheid en de angst voor wat hem te wachten staat. Zal hij, dé volkszanger van Nederland, nog één keer schitteren in een uitverkochte Arena?

Te zien vanaf:
DONDERDAG 2 APRIL 2015

Trailer
Klik hier
Ladiesnight: De Ontsnapping
Vanaf 16 jaar en ouder
Ladiesnight: De OntsnappingWoensdag 8 april is er weer een Ladiesnight !!

De inloop zal weer vanaf 19.00 uur zijn en de film zal om ongeveer 20.00 uur starten.
De ticketprijs is €10,50 ( via ideal € 11,00)
Let op! 16jaar is ID mee.

48 uur voor aanvang van de film (maandagavond 6 april 20.00 uur) vervallen alle niet afgehaalde reserveringen en gaan dan in de losse verkoop, dus bent u in de buurt kom alvast langs om de tickets op te halen of koop ze via Ideal.

Openingstijden van de kassa zijn:

Maandag en dinsdag: 19.00-20.00 uur
Woensdag: 14.30-20.00 uur
Donderdag: 17.30-21.00 uur
Vrijdag: 14.45-21.30 uur
Zaterdag: 12.45-21.30 uur
Zondag: 12.45-21.00 uur
Vakanties: 12.30-22.00 uur

We hopen tot 8 april!

Julia (Isa Hoes) heeft een goede baan, woont in een nieuwbouwhuis en heeft twee kinderen met de zorgzame Paul (Kees Boot). Maar in de keukenla liggen antidepressiva. Ze had zich haar leven zo anders voorgesteld toen ze jong was en erover fantaseerde met haar broertje Jimmy (Matthijs van de Sande Bakhuyzen). Hun tragische afscheid was twintig jaar geleden, maar knaagt nog altijd aan haar. Na een ruzie met Paul besluit Julia het roer radicaal om te gooien. Ze vertrekt - in de geest van Jimmy - naar de Portugese Algarve. Ze maakt nieuwe vrienden en meet zich een nieuw uiterlijk aan, maar gaandeweg ontdekt ze dat ontsnappen niet hetzelfde is als gelukkig worden. Als ze de mysterieuze gigolo Romeo (Edwin Jonker) leert kennen, komt Julia’s verleden dichterbij dan ooit.?? De Ontsnapping is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Heleen van Royen.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 8 APRIL 2015

Trailer
Klik hier
Famille Belier
Vanaf 12 jaar en ouder
Famille BelierIn het gezin Bélier is iedereen doof, behalve de oudste dochter Paula. Zij is de onmisbare tolk in het dagelijks leven van haar ouders, waar zij met name een belangrijke rol speelt in het managen van de familieboerderij. Op een dag besluit Paula met de steun van haar muziekleraar, die ontdekt dat ze geweldig kan zingen, mee te doen aan een zangwedstrijd. Een keuze die haar bij haar gezin zal weghalen, maar haar leven voorgoed zal veranderen.


Te zien vanaf:
DONDERDAG 16 APRIL 2015

Avengers: Age of Ultron 3D
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Avengers: Age of Ultron 3DIn Marvels Avengers: Age of Ultron keert Robert Downey Jr. terug als Iron Man naast Chris Hemsworth als Thor, Mark Ruffalo als The Hulk en Chris Evans als Captain America. Samen met Scarlett Johansson als Black Widow en Jeremy Renner als Hawkeye en met de extra hulp van Don Cheadle als James Rhodes/War Machine, Cobie Smulders als Agent Maria Hill en Stellan Skarsgård als Erik Selvig en Samuel L. Jackson als Nick Fury komt het team opnieuw samen om James Spader als Ultron te verslaan. Ultron is een angstaanjagende schurk die zijn zinnen heeft gezet op het uitroeien van de mensheid. Tijdens hun missie gaan ze de confrontatie aan met twee mysterieuze, sterke nieuwkomers: Pietro Maximoff, gespeeld door Aaron Taylor-Johnson en Wanda Maximoff, gespeeld door Elizabeth Olsen. Ook komen ze Paul Bettany als Vision tegen, een oude vriend in een nieuwe vorm. Avengers: Age of Ultron van Marvel is geschreven en geregisseerd door Joss Whedon en geproduceerd door Kevin Feige. De film is gebaseerd op de nog altijd populaire Marvel stripboeken The Avengers, die in 1963 voor het eerst zijn uitgegeven.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 23 APRIL 2015

De Ontsnapping
Vanaf 16 jaar en ouder
De OntsnappingLet op! 16jaar is ID mee.

Julia (Isa Hoes) heeft een goede baan, woont in een nieuwbouwhuis en heeft twee kinderen met de zorgzame Paul (Kees Boot). Maar in de keukenla liggen antidepressiva. Ze had zich haar leven zo anders voorgesteld toen ze jong was en erover fantaseerde met haar broertje Jimmy (Matthijs van de Sande Bakhuyzen). Hun tragische afscheid was twintig jaar geleden, maar knaagt nog altijd aan haar. Na een ruzie met Paul besluit Julia het roer radicaal om te gooien. Ze vertrekt - in de geest van Jimmy - naar de Portugese Algarve. Ze maakt nieuwe vrienden en meet zich een nieuw uiterlijk aan, maar gaandeweg ontdekt ze dat ontsnappen niet hetzelfde is als gelukkig worden. Als ze de mysterieuze gigolo Romeo (Edwin Jonker) leert kennen, komt Julia’s verleden dichterbij dan ooit.?? De Ontsnapping is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Heleen van Royen.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 30 APRIL 2015

Trailer
Klik hier