Terug naar de startpagina
 Home|Reserveren|Verwacht|Kids|Ladiesnight|Filmhuis|Contact|Algemeen|Acties
Twitter  Facebook
Deadpool (v.a.16jr)
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Deadpool (v.a.16jr)Deadpool vertelt het verhaal van Wade Wilson (Ryan Reynolds), voormalig lid van de Special Forces nu een huurling. Na een duister experiment genezen zijn verwondingen razendsnel en bedenkt hij het alter ego Deadpool. Gewapend met zijn nieuwe gave en een goed gevoel voor (zwarte) humor gaat Deadpool op zoek naar de man die zijn leven bijna verwoestte. Gebaseerd op Marvel Comic's meest onconventionele antiheld.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 11 FEBRUARI 2016

Trailer
Klik hier
How To Be Single
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin seks voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
How To Be SingleEr is een juiste manier van single zijn, een verkeerde manier van single zijn, en dan... heb je Alice. En Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York zit vol met eenzame zielen op zoek naar de juiste match, echte liefde, een date, of gewoon iets daar tussenin. En ergens tussen de uitdagende berichtjes en one-night stands, hebben deze vrijgezelle allemaal iets gemeen, de noodzaak om te leren op de juiste manier single te zijn in een wereld vol met steeds veranderende definities van liefde. Daten in de stad die nooit slaapt is nog nooit zo leuk geweest.


Te zien vanaf:
DONDERDAG 11 FEBRUARI 2016

Trailer
Klik hier
Zoolander 2
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin seks voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Zoolander 2In Zoolander 2 worden er massaal knappe mensen vermoord. Interpol twijfelt geen moment en schakelt de hulp in van Derek Zoolander (Ben Stiller) en Hansel (Owen Wilson). Onder toeziend oog van de mooie Valentina (Penélope Cruz) moeten ze de modewereld infiltreren en de moordenaars te pakken zien te krijgen. Mugatu (Will Ferrell) blijkt al snel verantwoordelijk te zijn.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 11 FEBRUARI 2016

Trailer
Klik hier
Zootropolis (NL) 3D
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijn
Zootropolis (NL) 3DZootropolis is een stad als geen ander, een moderne wereld met alleen dieren. De stad bestaat uit verschillende wijken zoals de chique Sahara Square en het ijskoude Tundratown. Het is een mengelmoes van dieren uit verschillende omgevingen die samenleven. Het maakt niet uit wie of wat je bent, van de grootste olifant tot de kleinste spitsmuis. Maar wanneer de optimistische officier Judy Hopps (Ginnifer Goodwin) zich aansluit bij de politie, ontdekt ze dat het niet zo makkelijk is als eerste konijn bij het politiekorps vol grote, stoere dieren. Vastberaden om zichzelf te bewijzen, grijpt ze de kans aan om een zaak op te lossen. Zelfs als dat betekent dat ze moet samenwerken met de welbespraakte, sluwe vos Nick Wilde (Jason Bateman) om het mysterie op te lossen.

Te zien vanaf:
ZATERDAG 13 FEBRUARI 2016

Trailer
Klik hier
Zootropolis (NL) 2D
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijn
Zootropolis (NL) 2DZootropolis is een stad als geen ander, een moderne wereld met alleen dieren. De stad bestaat uit verschillende wijken zoals de chique Sahara Square en het ijskoude Tundratown. Het is een mengelmoes van dieren uit verschillende omgevingen die samenleven. Het maakt niet uit wie of wat je bent, van de grootste olifant tot de kleinste spitsmuis. Maar wanneer de optimistische officier Judy Hopps (Ginnifer Goodwin) zich aansluit bij de politie, ontdekt ze dat het niet zo makkelijk is als eerste konijn bij het politiekorps vol grote, stoere dieren. Vastberaden om zichzelf te bewijzen, grijpt ze de kans aan om een zaak op te lossen. Zelfs als dat betekent dat ze moet samenwerken met de welbespraakte, sluwe vos Nick Wilde (Jason Bateman) om het mysterie op te lossen.

Te zien vanaf:
ZATERDAG 13 FEBRUARI 2016

Trailer
Klik hier
Beyond Sleep (Filmhuis)
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomt
Beyond Sleep (Filmhuis)Filmhuis dinsdag 16 februari 20.00 uur.

Beyond Sleep gaat over de overlevingstocht van de jonge geoloog Alfred Issendorf die in het moerassige noorden van Noorwegen op zoek gaat naar meteorieten. De ambitieuze Alfred hoopt dat zijn naam door deze reis aan een belangrijk wetenschappelijk bewijs zal worden verbonden. Op deze manier probeert hij het werk van zijn vader voort te zetten, die tijdens zijn eigen onderzoeksproject om het leven is gekomen. Alfred zoekt, struikelt en moet afzien op de wrede toendra van Noord-Europa. Verlossing vindt hij pas op de grens van waanzin.

Te zien vanaf:
DINSDAG 16 FEBRUARI 2016

Trailer
Klik hier
Robinson Crusoe (NL) 3D
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomt
Robinson Crusoe (NL) 3DPapegaai Dinsdag woont met zijn dierenvrienden op een paradijselijk eiland waar het ze aan niks ontbreekt. Toch droomt hij er van om de rest van de wereld te ontdekken. Na een hevige storm spoelt een merkwaardig wezen aan op het eiland: Robinson Crusoe. Dinsdag is dolblij met de nieuwkomer, wie weet is dit zijn kans om van het eiland af te komen en nieuwe plekken te ontdekken! Robinson heeft de dieren hard nodig om te overleven op het eiland en dat is in het begin nog niet makkelijk, want ze spreken geen ‘mens'. Langzaam maar zeker leren Robinson en de dieren met elkaar te leven tot op een dag twee gemene katten het eiland willen overnemen. Er ontstaat een spannende strijd waarin Robinson en zijn vrienden zullen ontdekken hoe groot de kracht van vriendschap is.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 17 FEBRUARI 2016

Trailer
Klik hier
Familieweekend
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin seks voorkomtBevat delen waarin drugs wordt gebruiktBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
FamilieweekendFamilieweekend draait om de rijke weduwnaar Pieter Severijn (Derek) die zijn kinderen uitnodigt voor een familieweekend met de aankondiging dat hij belangrijk nieuws heeft. Roderick (Dirk), Fleur (Jelka) en Benjamin (Tim) hebben al snel de conclusie getrokken dat hun vader eindelijk het familiefortuin gaat verdelen. Vol verwachting vertrekken ze naar het landgoed, maar eenmaal aangekomen wacht hen een vervelende verrassing. In plaats van nieuws over de verdeling van de erfenis worden de kinderen geconfronteerd met Bonnie (Jennifer), de mooie, ordinaire en bovenal dertig jaar jongere geliefde van Pieter. Het grote nieuws... Pieter en Bonnie gaan trouwen. Wanneer de ergste schok voorbij is, zetten de kinderen alles op alles om het huwelijk te voorkomen. Maar hoe hoger de strijd oplaait, hoe meer de vraag zich opdringt wat er belangrijker is in het leven: geld of toch familie ...?

Te zien vanaf:
DONDERDAG 18 FEBRUARI 2016

Trailer
Klik hier
Dirty Grandpa
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin discriminatie voorkomtBevat delen waarin seks voorkomtBevat delen waarin drugs wordt gebruiktBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Dirty Grandpa.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 18 FEBRUARI 2016

Trailer
Klik hier
Hail, Caesar! (Filmhuis)
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomt
Hail, Caesar! (Filmhuis)Filmhuis dinsdag 23 februari 20.00 uur.

De nieuwe komedie Hail, Caesar! is geschreven en geregisseerd door Oscarwinnaars Joel en Ethan Coen (No Country for Old Men, True Grit, Fargo). De sterrencast bestaat uit o.a. Josh Brolin, George Clooney, Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Channing Tatum, Scarlett Johansson, Jonah Hill en Frances McDormand. De film speelt zich af in de laatste jaren van het Gouden Tijdperk in Hollywood. Het verhaal beschrijft een dag van een ‘studio fixer' die zich in allerlei bochten moet wringen om de problemen van de studio op te lossen.

Te zien vanaf:
DINSDAG 23 FEBRUARI 2016

Trailer
Klik hier
Gods of Egypt
Gods of EgyptIn het spectaculaire actie-avontuur Gods of Egypt gaan we terug naar het Oude Egypte, waar het lot van de mensheid in handen ligt van een simpele sterveling. Om de wereld en zijn geliefde te redden roept de slimme dief Bek (Brenton Thwaites) de hulp in van de machtige god Horus (Nikolaj Coster-Waldau). Samen nemen zij het op tegen Set (Gerard Butler), de meedogenloze god van de duisternis die het eens welvarende rijk in chaos en oorlog heeft gestort en zowel dit leven als het hiernamaals wil vernietigen. De confrontatie met Set en zijn handlangers voert het onwaarschijnlijke team tot ver in het hiernamaals. Hier moeten mensen en goden ultieme testen van moed en opoffering doorstaan op weg naar de laatste epische confrontatie.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 25 FEBRUARI 2016

Trailer
Klik hier
London has Fallen
London has FallenGeheim agent Mike Banning (Butler) wordt opgeroepen om naar London te komen voor de begrafenis van de Engelse premier. Een terroristische organisatie is van plan een aanslag te plegen op alle aanwezige wereldleiders om daarna de wereld over te nemen. Mike moet samen met de president van de Verenigde Staten en een Engelse MI-6 agent alles uit de kast trekken om de terroristen te stoppen. Wat volgt is een spectaculaire achtervolging door de straten van London. Lukt het Mike om de wereld te redden?

Te zien vanaf:
DONDERDAG 3 MAART 2016

Trailer
Klik hier
Divergent Series: Allegiant
Divergent Series: Allegiant.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 9 MAART 2016

Trailer
Klik hier
Boris Godunov (ROH)
Boris Godunov (ROH)Richard Jones en Antonio Pappano pakken hun creatieve samenwerking weer op met deze nieuwe productie van Mussorgsky's historische meesterwerk, hier ten tonele gevoerd in de compacte, eerste versie uit 1869, in zeven akten.
De originaliteit van de componist in zijn visie op Pushkins dramaversie van Tsaar Boris Godunov die over Rusland heerste van 1598 tot 1605 was feitelijk te veel voor de leiding van het Keizerlijke Theater, die wijzigingen eisten in de tweede versie, waarna Boris eindelijk in premiere ging in 1874. Vele commentatoren en recensenten echter, prefereren de integriteit van het
origineel, dat veel minder concessies doet aan de conventies. Hoge verwachtingen zijn er van Bryn Terfels titelrol een der meest complexe operarollen in de geschiedenis alsmede John Graham-Halls verschijning als Prins Shuisky en John Tomlinson als de vagebondmonnik Varlaam.

Te zien vanaf:
MAANDAG 21 MAART 2016

Batman vs Superman: Dawn of Justice
Batman vs Superman: Dawn of JusticeBruce Wayne en Henry Cavill voor het eerst samen op het grote scherm in de bioscoopfilm Batman v Superman: Dawn of Justice.
Bezorgd om de ongecontroleerde acties van een bijna tot god verheven superheld, neemt Gotham City's eigen krachtige en verontruste burger het op tegen de meest gerespecteerde, hedendaagse redder van Metropolis. Ondertussen worstelt de wereld met de vraag welke held het werkelijk nodig heeft. En terwijl Batman en Superman tegen elkaar strijden, verschijnt er al snel een nieuwe bedreiging die de mensheid in groter gevaar zal brengen dan ooit tevoren.
Batman v Superman: Dawn of Justice is geregisseerd door Zack Snyder, met steracteurs als Osca-genomineerde Amy Adams (American Hustle, Man of Steel) als Lois Lane, Jesse Eisenberg (The Social Network) als Lex Luthor, Diane Lane (Unfaithful, Man of Steel) als Martha Kent en Laurence Fishburne (What's Love Got to Do with It, Man of Steel) als Perry White. Oscar-winnaars Jeremy Irons (Reversal of Fortune) als Alfred, Holly Hunter (The Piano) als Senator Finch en Gal Gadot (Fast and Furious films) als Wonder Woman/Diana Prince.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 24 MAART 2016

Trailer
Klik hier
Giselle (ROH)
Giselle (ROH)Giselle is de ultieme Romantische klassieker, een liefdesverhaal dat in de echte wereld begint en voortduurt in het graf. De titelrol in dit ballet biedt tevens een der grootste uitdagingen in het totale ballet repertoire, waarbij Giselle transformeert van onschuldig boerenmeisje, vol liefde tot vergevingsgezinde geest die haar geliefde redt van de dood. Voor een ballerina is dit een rol van twee contrasterende helften; in het eerste bedrijf moet ze naief en ongekunsteld lijken, maar in het tweede bedrijf wordt ze licht en lucht, met een etherische stijl die haast gewichtloos lijkt. In Peter Wright's productie komt deze dualiteit prachtig naar voren; het eerste bedrijf kent rijke, naturalistische details en het tweede bedrijf is van een spectrale schoonheid.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 6 APRIL 2016

Trailer
Klik hier
Kung Fu Panda 3 NL (3D)
Kung Fu Panda 3 NL (3D)Als Po's lang vermiste vader plotseling opduikt, reizen vader en zoon naar een geheim pandaparadijs waar ze een groot aantal hilarische panda's ontmoeten. Maar als de bovennatuurlijke slechterik Kai aan een tocht door China begint en onderweg alle kung fu meesters verslaat, wordt van Po het onmogelijke verwacht - hij moet een compleet pandadorp, vol met luie en onhandige panda's, trainen en veranderen in het ultieme leger van Kung Fu Pandas!

Te zien vanaf:
WOENSDAG 13 APRIL 2016

Trailer
Klik hier
Huntsman Winter's War, The
Huntsman Winter's War, TheDe film speelt zich af na de gebeurtenissen in Snow White and the Huntsman waarin Kristen Stewarts Sneeuwwitje de kwaadaardige koningin Ravenna (Charlize Theron) versloeg. Ravenna blijkt een verbannen zus te hebben: ijskoningin Freya (Emily Blunt). Deze ijzige vorstin ontdekt dat ze Ravenna weer tot leven kan wekken met de magische spiegel uit haar paleis. Maar om deze in handen te krijgen moet ze het opnemen tegen Eric (Hemsworth), die ooit getraind is door Freya en Sara, ook ooit een pion in het leger van het ijskonijn.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 14 APRIL 2016

Trailer
Klik hier
Jungle Book, The
Jungle Book, The.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 20 APRIL 2016

Trailer
Klik hier
Lucia di Lammermoor (ROH)
Lucia di Lammermoor (ROH)Lucia di Lammermoor vertelt het verhaal van een voortdurende vete tussen twee families in het 17-eeuwse Schotland hetgeen gruwelijke gevolgen heeft voor twee jonge geliefden. Het bevat een der indringendste en meest buitensporige scenes in de operageschiedenis, en wordt algemeen beschouwd als een van Donizetti's beste werken. Deze opera is al meer dan 10 jaar niet meer te zien geweest in het Royal Opera House, dus daarmee zal deze productie van Katie Mitchell des te belangrijker en opwindender zijn. De titelrol wordt gezongen door Diana Damrau, een expert in het colaratuur repertoire, terwijl de Amerikaanse tenor Charles Castronovo haar geheime liefde speelt, als de roekeloze en gepassioneerde Edgardo.

Te zien vanaf:
MAANDAG 25 APRIL 2016

Frankenstein (ROH)
Frankenstein (ROH)De zg. Artist In Residence van het Royal Ballet, Liam Scarlett, koos het klassieke Frankenstein verhaal van Mary Shelley als basis voor zijn eerste, avondvullende en verhalende ballet voor Covent Garden Main Stage. Een verhaal vol verraad, nieuwsgierigheid, leven, dood en bovenal liefde, dat Scarlett inspireert om alle aspecten van de menselijke natuur uit te diepen, in ons verlangen om geaccepteerd te zijn en een plek in de wereld te vinden. Voor dit uiterst boeiende ballet keert Scarlett terug naar de muziek van Lowell Liebermann, die voor deze productie geheel nieuwe muziek schreef.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 18 MEI 2016

X-Men: Apocalypse (3D)
X-Men: Apocalypse (3D)Sinds het ontstaan van de beschaving wordt Apocalypse, de eerste en meest krachtige mutant uit het Marvel-universum, aanbeden als een god. Hij vergaart de krachten van een groot aantal andere mutanten en wordt daarmee onsterfelijk en onoverwinnelijk. Als Apocalypse na duizenden jaren ontwaakt is hij teleurgesteld in de wereld. Hij rekruteert een team van krachtige mutanten, waaronder een ontmoedigde Magneto (Michael Fassbender), om de mensheid te onderwerpen en een nieuwe wereldorde te creëren waar hij over zal regeren. Met het lot van de aarde aan een zijden draadje, moet Raven (Jennifer Lawrence) met de hulp van Professor X (James McAvoy) een groep jonge X-Men leiden om hun grootste vijand te stoppen en de mensheid van de ondergang te redden.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 19 MEI 2016

Trailer
Klik hier
Warcraft: The Beginning (3D)
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijn
Warcraft: The Beginning (3D)In Warcraft: The Beginning wordt het koninkrijk Azeroth en haar bevolking bedreigd door de komst van gevaarlijke en gewelddadige Orcs. Zij zijn op zoek naar een nieuw gebied voor hun volk, omdat hun eigen land vernietigd is. Wanneer er een verbinding ontstaat tussen de werelden van de mensheid en de Orcs, zal een van twee volledig verdwijnen en uitsterven. Twee helden, afkomstig uit de twee verschillende werelden, staan tegenover elkaar om te vechten voor de redding van hun eigen toekomst en nageslacht. Warcraft: The Beginning wordt uitgebracht door Legendary Pictures en Universal Pictures en is geregisseerd door Duncan Jones (Moon, Source Code). Met o.a. Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky en Daniel Wu.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 26 MEI 2016

Trailer
Klik hier
Alice: Through The Looking Glass (3D)
Alice: Through The Looking Glass (3D).

Te zien vanaf:
WOENSDAG 1 JUNI 2016

Trailer
Klik hier
Werther (ROH)
Werther (ROH)Gebaseerd op Goethe's novelle Het Lijden van de Jonge Werther, vertelt Massenet's opera het verhaal van de hopeloze liefde van de dichter Werther voor Charlotte, die helaas al bestemd is voor een andere man. De muziek is van een lyrische schoonheid, vol passie en emotionele diepgang. Het is niet voor niets dat Werther vaak beschouwd wordt als het beste werk van deze componist. Antonio Pappano, de Royal Opera's muzikale leider, dirigeert deze klassieke productie van film-, theater en operaregisseur Benoit Jacquot. De Italiaanse tenor Vittorio Grigolo schittert als Werther, naast Joyce Di Donato, die hier de rol van Charlotte voor het eerst vertolkt (een van de allermooiste mezzo rollen).

Te zien vanaf:
MAANDAG 27 JUNI 2016

Finding Dory
Finding DoryIn Disney Pixar's Finding Dory worden de favoriete figuren uit de populaire Pixar-film Finding Nemo opnieuw met elkaar herenigd. De vriendelijke, maar vergeetachtige blauwe vis Dory duikt opnieuw in het diepe met haar vrienden Nemo en Marlin, tijdens een zoektocht naar haar vergeten verleden. Wat kan Dory zich nog herinneren? Wie zijn haar ouders? En waar leerde ze met walvissen praten? Finding Dory is geregiseerd door Andrew Stanton (Finding Nemo,WALL-E) en wordt geproduceerd door Lindsey Collins (co-producer WALL-E). Disney Pixar's Finding Dory duikt in de zomer van 2016 de Nederlandse bioscopen in.


Te zien vanaf:
WOENSDAG 29 JUNI 2016

Trailer
Klik hier