Terug naar de startpagina
 Home|Reserveren|Verwacht|Kids|Ladiesnight|Filmhuis|Contact|Algemeen|Acties
Twitter  Facebook
De Club van Sinterklaas & de verdwenen schoentjes
Alle leeftijden
De Club van Sinterklaas & de verdwenen schoentjesIn dit nieuwe Sinterklaasavontuur schrikt de Club van Sinterklaas zich een hoedje. Ze laten trouw cadeautjes achter in de schoentjes van kinderen, maar die worden gestolen en de pieten krijgen de schuld! Zou Kornee Kwastenbroek er iets mee te maken hebben? Kornee is nu speelgoedmaker, maar als kind werd zijn schoentje altijd per ongeluk overslagen. Nu heeft hij moepies gemaakt; speelgoedknuffels die doen wat hij zegt. Wil hij wraak nemen op Sinterklaas en laat hij daarom schoentjes leegstelen door zijn moepies? Als dat maar goed komt!

Te zien vanaf:
WOENSDAG 14 OKTOBER 2015

Trailer
Klik hier
Crimson Peak
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Crimson PeakVan Legendary Pictures / Universal Pictures, komt een bovennatuurlijke gothic horror film geregisseerd door de meester van de donkere sprookjes, Guillermo del Toro (Pan's Labyrinth, Hellboy series, Pacific Rim). O.a. met Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Tom Hiddleston en Charlie Hunnam.


Te zien vanaf:
DONDERDAG 15 OKTOBER 2015

Trailer
Klik hier
Ja, ik wil!
Vanaf 6 jaar en ouderVanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin seks voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Ja, ik wil!In Ja, Ik Wil! ontmoeten we Roos (Elise Schaap), een mooie, leuke, succesvolle vrouw van begin dertig. Steeds als ze begint te dromen van een huwelijk, wordt ze gedumpt. En dan wordt ze ook nog eens uitgenodigd op de bruiloften van haar exen (o.a. Jeroen Spitzenberger en Manuel Broekman) en haar beste vriend (Thomas Cammaert). Om zichzelf niet te laten kennen, neemt ze haar jongere stagiair Daan (Martijn Lakemeier) mee naar alle ceremonies. Ze raakt veelvuldig verzeild in genante situaties en valt prompt als een blok voor de charmes van een aantrekkelijke arts (Thijs Romer). Men zegt wel: Van een bruiloft komt een bruiloft maar is hij de ware Jacob tegen wie ze Ja, ik wil! zal zeggen? Ja, Ik Wil! is een hartverwarmende romcom van regisseur Kees van Nieuwkerk, die eerder verantwoordelijk was voor Pak van mijn Hart.


Te zien vanaf:
DONDERDAG 15 OKTOBER 2015

Trailer
Klik hier
Meet Me in Venice (Filmhuis)
Alle leeftijdenBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Meet Me in Venice (Filmhuis)Liza (Roberta Petzoldt) is een jonge vrouw die naar Venetie afreist om daar haar Italiaanse vader Mauro (Beppe Costa) te zien. Hij heeft zijn dochter sinds zij drie jaar oud was niet meer gezien, omdat hij toen van haar moeder scheidde. Sindsdien reist hij de wereld over als muzikant. Wanneer Liza in Venetie aankomt blijkt haar vader meer in petto te hebben dan alleen een verblijf in deze sfeervolle stad. Mauro neemt haar mee op een muzikale reis langs de Orient Express route, die zal eindigen in Istanbul. Vader en dochter blijken tijdens de reis meer overeenkomsten te hebben dan ze dachten en hun band wordt met elke kilometer die ze reizen sterker. Wanneer ze in Turkije aankomen, ontdekt Liza waarom haar vader na al die tijd contact met haar zocht.

Te zien vanaf:
DINSDAG 20 OKTOBER 2015

Trailer
Klik hier
The Last Witch Hunter
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
The Last Witch HunterIn de moderne wereld verschuilen vele geheimen, maar het meest verbazingwekkende geheim is dat er nog altijd heksen onder ons leven; deze bovennatuurlijke wezens hebben het voornemen om de Zwarte Dood op de wereld los te laten. Legers van heksenjagers over de hele wereld vechten al eeuwen tegen de bovennatuurlijke vijand. Kaulder (Vin Diesel), een dappere krijger, is het gelukt om de almachtige Koningin der heksen te doden en moordde daarbij ook een deel van haar volgers uit. Maar vlak voor haar dood vervloekte de Koningin Kaulder met haar eigen onsterfelijkheid, waardoor hij voor altijd gescheiden wordt van zijn geliefde vrouw en dochter in het hiernamaals. Vandaag de dag is Kaulder de enige overblijvende in zijn soort. Hij heeft de afgelopen eeuwen doorgebracht aan het jagen op heksen en altijd verlangd naar zijn verloren geliefden. Wat Kaulder echter niet weet, is dat de Koningin herrezen is uit de dood en wraak zoekt op haar moordenaar. Deze epische strijd gaat bepalen of het mensenras kan overleven..

Te zien vanaf:
DONDERDAG 22 OKTOBER 2015

Ed Sheeran Live from Wembley Stadium
Ed Sheeran Live from Wembley StadiumEd Sheeran kondigt aan dat op 22 oktober zijn eerste concertfilm Jumpers For Goalposts in première zal gaan in Londen. Dit speciale event, inclusief rode loper highlights en een exclusief live optreden van Sheeran zal via live satellietverbindingen gestreamd worden in bioscopen over de hele wereld en is ook te zien in Cine Sneek.

Ed Sheeran is de eerste solo-artiest die het Wembley Stadion in Londen tot 3 x toe uitverkocht heeft, totaal 240.000 uitzinnige fans.
Op donderdag 22 oktober kun jij je ook wanen in een uitverkocht stadion, maar dan wel vanuit Sneek!.
In deze spectaculaire concertfilm zie je de meest pakkende momenten uit deze 3 optredens. Vooraf aan de concertfilm nemen we je LIVE mee naar Leicester Square, waar Ed Sheeran een mini-concert van 20 minuten geeft.

Programma:
19:20 uur : zaal open met live beelden vanaf 19.30 a 19.40 uur.
20:00 uur : LIVE optreden Ed Sheeran Leicester Square Londen
20:30 uur : einde optreden en aansluitend concertregistratie Wembley Stadion
22:15 uur: einde show
Omdat het een LIVE verbinding betreft, kan het zijn dat de tijden iets afwijken/uitlopen.

Ticketprijs: €12,50

Voor meer informatie over de film: www.edsheeranmovie.com en volg op Twitter #EdSheeranMovie.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 22 OKTOBER 2015

Trailer
Klik hier
Paranormal Activity: The Ghost Dimension 3D
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Paranormal Activity: The Ghost Dimension 3DVoor het eerst krijg je het onzichtbare te zien in Paranormal Activity: The Ghost Dimension - het doodenge slot van de Paranormal Activity films.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 22 OKTOBER 2015

Trailer
Klik hier
La tete Haute (Filmhuis)
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
La tete Haute (Filmhuis)Malony, een tiener met een moeizaam verleden, werkt zich keer op keer in de problemen. Omdat zijn moeder niet in staat is om goed voor hem te zorgen, komt hij onder toezicht te staan van kinderrechter Florence, en maatschappelijk werker Yann. Zij doen hun uiterste best om de jongen op het rechte pad te houden en hem mee te laten draaien in de maatschappij. Wanneer Malony om deze reden naar een streng internaat wordt gestuurd, ontmoet hij Tess. Zij leert hem om niet op te geven en altijd de hoop op een beter leven te blijven behouden.

Te zien vanaf:
DINSDAG 27 OKTOBER 2015

Trailer
Klik hier
Voorpremiere: Spectre
Vanaf 12 jaar en ouder
Voorpremiere: SpectreOm 19:45 uur wordt live overgeschakeld naar de landelijke galapremiere in Tuschinski, met beelden van de sterren en interviews op de rode loper.
Aansluitend vertonen we de film waar velen al lange tijd naar uit gekeken hebben, de 24e James Bond film : Spectre.

Datum: woensdagavond 28 oktober
Prijs : 10,00 per persoon
Aanvangstijd: 19:45 uur
Zaal open : 19:15 uur

Reserveren is gewenst.

! Gereserveerde tickets dienen woensdag 28 oktober uiterlijk om 19:15 uur te zijn afgehaald. Niet afgehaalde reserveringen komen daarna automatisch te vervallen.

Spectre:
Door een mysterieus bericht wordt Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren. Terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de Britse geheime dienst te behouden, ontrafelt Bond gaandeweg de verschrikkelijke waarheid achter Spectre. Sam Mendes is terug als regisseur van Spectre en Daniel Craig is voor de vierde keer als 007 te zien. Spectre is geproduceerd door Michael G. Wilson en Barbara Broccoli. Het scenario is geschreven door John Logan, Neal Purvis en Robert Wade.


Te zien vanaf:
WOENSDAG 28 OKTOBER 2015

Trailer
Klik hier
Spectre
SpectreDoor een mysterieus bericht wordt Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren. Terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de Britse geheime dienst te behouden, ontrafelt Bond gaandeweg de verschrikkelijke waarheid achter Spectre.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 4 NOVEMBER 2015

Trailer
Klik hier
Ronaldo live event
Vanaf 12 jaar en ouder
Ronaldo live eventFilmed over 14 months with unprecedented access into the inner circle of the man and the sport, this is the first official and fully authorised film of one of the most celebrated figures in football.
For the first time ever, the world gets vividly candid and un-paralleled, behind-closed-doors access to the footballer, father, family-man and friend in this moving & fascinating documentary. Through in-depth conversations, state of the art football footage and never before seen archival footage, the film gives an astonishing insight into the sporting and personal life of triple Ballon D'Or winner Cristiano Ronaldo at the peak of his career.
From the makers of 'Senna' and 'Amy', Ronaldo takes audiences on an intimate and revealing journey of what it's like to live as an iconic athlete in the eye of the storm


Te zien vanaf:
MAANDAG 9 NOVEMBER 2015

Carmen/Viscera/Afternoon of a Faun/Tchaikovsky Pas de Deux (ROH)
Carmen/Viscera/Afternoon of a Faun/Tchaikovsky Pas de Deux (ROH)Geniet van vier korte balletten op een avond met dit vierluik van het Royal Ballet. Carlos Acosta richt zich op de dramatische bestanddelen van liefde, jaloezie en wraak in zijn nieuwe productie van Carmen. Naast de choreografie die hij creeerde voor deze productie, danst Acosta ook een van de hoofdrollen. Liam Scarlett gebruikte Liebermanns aangrijpende Piano Concerto No.1 als inspiratie voor zijn gedurfde choreografie in Viscera. Debussy's suggestieve muziek is de inspiratiebron voor Jerome Robbins' Afternoon of a Faun, waarin twee balletdansers geabsorbeerd worden door hun eigen reflecties terwijl ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. George Balanchine's Tchaikovsky Pas de Deux gebruikt een muziekfragment dat werd gecomponeerd voor het Zwanenmeer uit 1877 voor een acht minuten durende demonstratie van pure ballet brille en techniek.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 12 NOVEMBER 2015

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijn
The Hunger Games: Mockingjay - Part 2In Mockingjay part II gaan Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) en District 13 de ongeevenaarde strijd tegen het Capitool aan. Nadat Katniss al twee keer de Hongerspelen heeft overleefd en is uitgeroepen tot de spotgaai, was in Mockingjay part I de uitbraak van de oorlog in de districten te zien. In november gaat de strijd verder.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 18 NOVEMBER 2015

Trailer
Klik hier
Ladiesnight:Hallo Bungalow
Ladiesnight:Hallo BungalowWoensdag 18 november is er weer een Ladiesnight !!

De inloop zal weer vanaf 19.00 uur zijn. Na de gratis verloting start de film tussen 20.00 uur en 20.15 uur.De ticketprijs is weer 10,50 (of via ideal 11,00) 48 uur voor aanvang van de film (maandagavond 16 november 20.00 uur) vervallen alle niet afgehaalde reserveringen en gaan dan in de losse verkoop, dus bent u in de buurt kom alvast langs om de tickets op te halen of koop ze via Ideal.

Openingstijden van de kassa zijn:
Maandag en dinsdag: 19.00-20.00 uur
Woensdag: 14.45-20.00 uur
Donderdag: 19.00-20.00 uur
Vrijdag: 14.45-21.45 uur
Zaterdag: 12.45-21.45 uur
Zondag: 12.45-20.00 uur
Vakanties: 12.45-21.45uur

In het suffe vakantiepark De Lusthove werken drie vrouwen die hun leven meer dan zat zijn. Ze besluiten de criminele parkmanager te chanteren om genoeg geld bij elkaar te krijgen voor een ander leven. Hun baas blijkt een geducht tegenstander: hij schakelt een team low-budget huurmoordenaars in om zijn anonieme chanteerders te vinden. Onze drie heldinnen zullen alles op alles moeten zetten om dit te overleven, terwijl ze tegelijkertijd middenin het hoogseizoen zitten.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 18 NOVEMBER 2015

Cavalleria Rusticana/ Pagliacci (ROH)
Cavalleria Rusticana/ Pagliacci (ROH)Deze twee korte Italiaanse opera's worden elk beschouwd als het meesterwerk van de componist, en worden gezamenlijk gebracht in een nieuwe enscenering door de veelgeprezen regisseur Damiano Michieletto die beide opera's situeert in een door armoede getroffen Zuid-Italiaans dorp in het Italie van 1980, waar de Maffia het voor het zeggen heeft. De Royal Opera's Muzikaal Directeur Antonio Pappano dirigeert een cast waaronder de charismatische Nederlandse sopraan Eva-Maria Westbroek, de opwindende Italiaanse sopraan Carmen Giannattasio en de Letse tenor Aleksandrs Antonenko.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 10 DECEMBER 2015

The Nutcracker (ROH)
The Nutcracker (ROH)Kerstmis zou simpelweg Kerstmis niet zijn zonder de klassieke voorstelling van het Royal Ballet, The Nutcracker. Losjes gebaseerd op een verhaal van E.T.A. Hoffmann, begint het met de Kerstfestiviteiten van de kleine Clara en haar familie en gaat vervolgens over in een reeks van dromen en betoveringen die Clara ondergaat tijdens haar magische reis naar het Land van Sneeuw en het Snoepgoed Koninkrijk. Peter Wrights betoverende productie met zijn wonderlijk groeiende kerstboom en een oplaaiende strijd tussen de schurkachtige Muizen Koning en een leger van speelgoedsoldaatjes, put enerzijds uit Tchaikovsky's kleurrijke muziek en behoudt anderzijds de wonderschone fragmenten van de originele choreografie van Ivanov, waaronder het indrukwekkende pas de deux voor de Suikerboon Fee en haar Cavalier.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 16 DECEMBER 2015

Trailer
Klik hier
Rhapsody / The Two Pigeons (ROH)
Rhapsody / The Two Pigeons (ROH)Deze heerlijke dubbele Frederick Ashton voorstelling opent met zijn enscenering van Rachmaninov's Rhapsody op een thema van Paganini, waarbij het donkere en turbulente karakter van de muziek hem inspireerde tot een van zijn meest opwindende choreografieen. Dit geestige, hartstochtelijke en sublieme ballet vormt het hoogtepunt van Ashtons romantische stijl. De tweede helft van het programma toont Ashtons delicate, misleidend komische The Two Pigeons, een zelden uitgevoerd stuk, maar een ware traktatie voor balletfans over de gehele wereld.

Te zien vanaf:
DINSDAG 26 JANUARI 2016

Sneekweek
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin seks voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
SneekweekZes bevriende studenten -3 meiden, 3 jongens- komen naar de Sneekweek om een week lang te zeilen en los te gaan. Eenmaal aangekomen in een gigantische villa kan het feest beginnen. Maar gaandeweg komt een geheim uit hun verleden bovendrijven. Er is een paar jaar geleden iets misgegaan bij de ballotage van hun studentenhuis. Wanneer blijkt dat de villa niet door een van hen is geregeld, lopen de spanningen snel op. Ze proberen hun week niet te laten verpesten en feesten door. Maar er gebeuren steeds meer bizarre dingen en als een aantal vrienden door een foute mix van Ritalin en antidepressiva onverwachte bijwerkingen vertonen, vertrouwen ze niemand en zelfs elkaar niet meer. Wat de vakantie van het jaar had moeten zijn, eindigt in een nachtmerrie.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 28 JANUARI 2016

Trailer
Klik hier
La Traviata (ROH)
La Traviata (ROH)La Traviata wordt beschouwd als een van Verdi's beste opera's, en Richard Eyre's traditionele bewerking is een van The Royal Opera's populairste producties. De opera vertelt het verhaal van de Parijse courtisane Violetta Valery, een der grootste operaheldinnen, gebaseerd op het waargebeurde leven van courtisane Marie Duplessis, die in 1847 stierf op slechts 23-jarige leeftijd. In deze nieuwe versie wordt Violetta vertolkt door de Russische sopraan Venera Gimadieva in haar debuut voor de Royal Opera, na haar succesvolle optreden als Violetta op het Glyndebourne Festival.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 4 FEBRUARI 2016

Trailer
Klik hier
Boris Godunov (ROH)
Boris Godunov (ROH)Richard Jones en Antonio Pappano pakken hun creatieve samenwerking weer op met deze nieuwe productie van Mussorgsky's historische meesterwerk, hier ten tonele gevoerd in de compacte, eerste versie uit 1869, in zeven akten.
De originaliteit van de componist in zijn visie op Pushkins dramaversie van Tsaar Boris Godunov die over Rusland heerste van 1598 tot 1605 was feitelijk te veel voor de leiding van het Keizerlijke Theater, die wijzigingen eisten in de tweede versie, waarna Boris eindelijk in premiere ging in 1874. Vele commentatoren en recensenten echter, prefereren de integriteit van het
origineel, dat veel minder concessies doet aan de conventies. Hoge verwachtingen zijn er van Bryn Terfels titelrol een der meest complexe operarollen in de geschiedenis alsmede John Graham-Halls verschijning als Prins Shuisky en John Tomlinson als de vagebondmonnik Varlaam.

Te zien vanaf:
MAANDAG 21 MAART 2016

Batman vs Superman: Dawn of Justice
Batman vs Superman: Dawn of Justice.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 24 MAART 2016

Trailer
Klik hier
Giselle (ROH)
Giselle (ROH)Giselle is de ultieme Romantische klassieker, een liefdesverhaal dat in de echte wereld begint en voortduurt in het graf. De titelrol in dit ballet biedt tevens een der grootste uitdagingen in het totale ballet repertoire, waarbij Giselle transformeert van onschuldig boerenmeisje, vol liefde tot vergevingsgezinde geest die haar geliefde redt van de dood. Voor een ballerina is dit een rol van twee contrasterende helften; in het eerste bedrijf moet ze naief en ongekunsteld lijken, maar in het tweede bedrijf wordt ze licht en lucht, met een etherische stijl die haast gewichtloos lijkt. In Peter Wright's productie komt deze dualiteit prachtig naar voren; het eerste bedrijf kent rijke, naturalistische details en het tweede bedrijf is van een spectrale schoonheid.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 6 APRIL 2016

Trailer
Klik hier
Lucia di Lammermoor (ROH)
Lucia di Lammermoor (ROH)Lucia di Lammermoor vertelt het verhaal van een voortdurende vete tussen twee families in het 17-eeuwse Schotland hetgeen gruwelijke gevolgen heeft voor twee jonge geliefden. Het bevat een der indringendste en meest buitensporige scenes in de operageschiedenis, en wordt algemeen beschouwd als een van Donizetti's beste werken. Deze opera is al meer dan 10 jaar niet meer te zien geweest in het Royal Opera House, dus daarmee zal deze productie van Katie Mitchell des te belangrijker en opwindender zijn. De titelrol wordt gezongen door Diana Damrau, een expert in het colaratuur repertoire, terwijl de Amerikaanse tenor Charles Castronovo haar geheime liefde speelt, als de roekeloze en gepassioneerde Edgardo.

Te zien vanaf:
MAANDAG 25 APRIL 2016

Frankenstein (ROH)
Frankenstein (ROH)De zg. Artist In Residence van het Royal Ballet, Liam Scarlett, koos het klassieke Frankenstein verhaal van Mary Shelley als basis voor zijn eerste, avondvullende en verhalende ballet voor Covent Garden Main Stage. Een verhaal vol verraad, nieuwsgierigheid, leven, dood en bovenal liefde, dat Scarlett inspireert om alle aspecten van de menselijke natuur uit te diepen, in ons verlangen om geaccepteerd te zijn en een plek in de wereld te vinden. Voor dit uiterst boeiende ballet keert Scarlett terug naar de muziek van Lowell Liebermann, die voor deze productie geheel nieuwe muziek schreef.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 18 MEI 2016

Werther (ROH)
Werther (ROH)Gebaseerd op Goethe's novelle Het Lijden van de Jonge Werther, vertelt Massenet's opera het verhaal van de hopeloze liefde van de dichter Werther voor Charlotte, die helaas al bestemd is voor een andere man. De muziek is van een lyrische schoonheid, vol passie en emotionele diepgang. Het is niet voor niets dat Werther vaak beschouwd wordt als het beste werk van deze componist. Antonio Pappano, de Royal Opera's muzikale leider, dirigeert deze klassieke productie van film-, theater en operaregisseur Benoit Jacquot. De Italiaanse tenor Vittorio Grigolo schittert als Werther, naast Joyce Di Donato, die hier de rol van Charlotte voor het eerst vertolkt (een van de allermooiste mezzo rollen).

Te zien vanaf:
MAANDAG 27 JUNI 2016