Terug naar de startpagina
 Home|Reserveren|Verwacht|Kids|Ladiesnight|Filmhuis|Contact|Algemeen|Acties
Twitter  Facebook
Norma (opera van ROH)
Norma (opera van ROH)LIVE - maandag 26 september
Inloop 19.30
Aanvang 19.57 uur

De voorstelling duurt 3 uur, inclusief 1 pauze
De opera is gezongen in het Italiaans en Nederlands ondertiteld.

Antonio Pappano conducts a wonderful cast led by Sonya Yoncheva, Joseph Calleja and Sonia Ganassi in a new production of Bellini's operatic masterpiece.

The priestess Norma loves Pollione, leader of the occupying force suppressing her people, and has borne two children by him. But Pollione's love has withered, and he now loves Norma's fellow priestess Adalgisa. Meanwhile, the people urgently look to Norma to lead their rebellion.

Norma discovers the love between Pollione and Adalgisa. Furiously she gives the signal for war. Pollione is captured, attempting to steal away with Adalgisa. Norma, called upon to announce a sacrificial victim to consecrate the uprising, declares it shall be a guilty priestess: herself.

Credits:
Music: Vincenzo Bellini
Libretto: Felice Romani
Director: Alex Olle
Associate director: Valentina Carrasco
Set designer: Alfons Flores
Costume designer: Lluc Castells
Lighting designer: Marco Filibeck

Te zien vanaf:
MAANDAG 26 SEPTEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Storks 2D (NL)
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijn
Storks 2D (NL)Storks (ooievaars) bezorgen babies of tenminste dat deden ze. Nu bezorgen ze pakketjes voor wereldwijde internet gigant Cornerstore.com. Junior, de top bezorger onder de ooievaars, staat op het punt promotie te maken. Juist op het moment dat hij per ongeluk de Baby Maak Machine activeert. Een super schattig, maar volstrekt onwettig klein meisje is het gevolg. Om te voorkomen dat zijn baas hierachter komt, haast Junior zich om dit probleem pakketje -zijn eerste bezorg baby- af te leveren. Een onthullend avontuur waarin meer dan een familie het ware geluk vindt en het bestaansrecht van de ooievaar weer tot leven wordt geroepen.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 28 SEPTEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Storks 3D (NL)
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijn
Storks 3D (NL)Storks (ooievaars) bezorgen babies of tenminste dat deden ze. Nu bezorgen ze pakketjes voor wereldwijde internet gigant Cornerstore.com. Junior, de top bezorger onder de ooievaars, staat op het punt promotie te maken. Juist op het moment dat hij per ongeluk de Baby Maak Machine activeert. Een super schattig, maar volstrekt onwettig klein meisje is het gevolg. Om te voorkomen dat zijn baas hierachter komt, haast Junior zich om dit probleem pakketje -zijn eerste bezorg baby- af te leveren. Een onthullend avontuur waarin meer dan een familie het ware geluk vindt en het bestaansrecht van de ooievaar weer tot leven wordt geroepen.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 28 SEPTEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Deepwater Horizon
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Deepwater HorizonActiethriller over het booreiland Deepwater Horizon in de Golf van Mexico dat in april 2010 explodeerde en de dappere mannen en vrouwen die vele levens aan boord redden tijdens de ergste olieramp in de Amerikaanse geschiedenis.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 29 SEPTEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children 3D
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijn
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children 3DIn Miss Peregrine s Home for Peculiar Children ontdekt Jake een mysterie dat deze wereld en tijd overstijgt. Dankzij aanwijzingen ontdekt hij een geheim toevluchtsoord: mevrouw Peregrine s weeshuis voor bijzondere kinderen. Maar als Jake kennismaakt met de bewoners en hun bijzondere gaven, realiseert hij dat veiligheid slechts een illusie is. Er schuilt gevaar in de vorm van krachtige, verborgen vijanden. Jake moet uitzoeken wie er echt is, wie hij kan vertrouwen en wie hij werkelijk is.
3D film

Te zien vanaf:
DONDERDAG 29 SEPTEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Florence Foster Jenkins (Special)
Alle leeftijdenBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Florence Foster Jenkins (Special)Florence Foster Jenkins vertelt het waargebeurde verhaal van de gelijknamige legendarische New Yorkse erfgename en socialite die er alles aan deed om haar droom, een groots zangeres worden, uit te laten komen. De stem die ze in haar hoofd hoorde was prachtig, maar voor anderen klonk haar gezang vreselijk vals. Haar echtgenoot en manager, St. Clair Bayfield, een aristocratische Engelse acteur, was vastbesloten om zijn geliefde Florence tegen de waarheid te beschermen. Wanneer Florence besluit een openbaar concert in Carnegie Hall te geven, komt hij voor de grootste uitdaging van zijn leven te staan.

Te zien vanaf:
ZONDAG 2 OKTOBER 2016

Trailer
Klik hier
Kollektivet (Filmhuis)
Alle leeftijden
Kollektivet (Filmhuis)Erik en Anne leiden een gelukkig leven samen met hun dochter Freja. Op een dag besluiten ze desondanks het roer om te gooien en samen met een paar vrienden een commune op te richten. Hun droom wordt al snel werkelijkheid wanneer iedereen zijn intrek in de villa heeft genomen en er een hechte gemeenschap ontstaat. Er is vriendschap, liefde en saamhorigheid onder een dak, totdat een liefdesaffaire de commune zwaar op de proef stelt. Alles verandert wanneer de minnares van Erik in het huis trekt. De realiteit maakt zijn intrede en dreigt het gezin, de vriendschap en de droom van het samenzijn voorgoed te vernietigen.

Te zien vanaf:
DINSDAG 4 OKTOBER 2016

Trailer
Klik hier
Peter en de draak 3D (NL)
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijn
Peter en de draak 3D (NL)Wat als je beste vriend een draak blijkt te zijn? In Disney's Peter en de Draak zie je hoe de weesjongen Peter samen met de gigantische groene draak Elliot leeft in het bos. Ga samen met Peter en zijn allerbeste vriend Elliot op een spannend avontuur vol humor en onverwachte vriendschappen! Al jaren vertelt de houtsnijder meneer Meacham een verhaal over een woeste draak die ergens diep in de donkere bossen woont. Zijn dochter Grace die werkt als boswachter en het bos op haar duim kent, vindt die verhalen maar ongeloofwaardig. Totdat zij Peter ontmoet. Peter is een mysterieuze jongen zonder huis en familie, die zegt dat hij samen met een gigantische, groene draak genaamd Elliott leeft in het bos. De beschrijvingen die Peter over de draak vertelt, lijken verdacht veel op de draak uit de beruchte verhalen. Samen met haar vriendin Nathalie gaat Grace daarom op zoek naar de waarheid. Sommige geheimen zijn te groot om te verbergen.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 5 OKTOBER 2016

Trailer
Klik hier
Peter en de draak 2D (NL)
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijn
Peter en de draak 2D (NL)Wat als je beste vriend een draak blijkt te zijn? In Disney's Peter en de Draak zie je hoe de weesjongen Peter samen met de gigantische groene draak Elliot leeft in het bos. Ga samen met Peter en zijn allerbeste vriend Elliot op een spannend avontuur vol humor en onverwachte vriendschappen! Al jaren vertelt de houtsnijder meneer Meacham een verhaal over een woeste draak die ergens diep in de donkere bossen woont. Zijn dochter Grace die werkt als boswachter en het bos op haar duim kent, vindt die verhalen maar ongeloofwaardig. Totdat zij Peter ontmoet. Peter is een mysterieuze jongen zonder huis en familie, die zegt dat hij samen met een gigantische, groene draak genaamd Elliott leeft in het bos. De beschrijvingen die Peter over de draak vertelt, lijken verdacht veel op de draak uit de beruchte verhalen. Samen met haar vriendin Nathalie gaat Grace daarom op zoek naar de waarheid. Sommige geheimen zijn te groot om te verbergen.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 5 OKTOBER 2016

Trailer
Klik hier
MeesterSpion
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijn
MeesterSpionDe makers van Mees Kees en Dummie de Mummie komen met de nieuwe spannende familiefilm MeesterSpion. MeesterSpion vertelt het verhaal van de 10-jarige Tim die samen met zijn ouders en zusje naar een hotel aan de kust verhuist. In het begin voelt Tim zich niet helemaal niet thuis, tot hij Simon (Beau Schneider) ontmoet. Simon is net ontwaakt uit het jaar 1973 en moet erg wennen aan de nieuwe tijd. Daarnaast moet hij als oud-spion nog een oude misdaadzaak oplossen. Tim besluit Simon te helpen, wat het begin is van een zeer spannend avontuur.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 5 OKTOBER 2016

Trailer
Klik hier
Meneer Pluizenbol
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijn
Meneer PluizenbolTom Brand (Barry Atsma) is een succesvol miljardair en bijna de eigenaar van de hoogste wolkenkrabber van het noordelijk halfrond. Door zijn drukke baan heeft hij niet veel tijd voor zijn vrouw Lara (Nicolette van Dam) en zijn dochter Rebecca. Voor haar elfde verjaardag wil Rebecca hetzelfde cadeau als ieder jaar: een kat. Tom heeft een hekel aan katten, maar niet genoeg tijd om een ander cadeau te bedenken. In een mysterieuze dierenwinkel vol vreemde en exotische katten laat hij zich door de excentrieke eigenaar een bijzondere kater aansmeren: Meneer Pluizenbol. Onderweg naar huis krijgt Tom een vreselijk ongeluk en wanneer hij bijkomt bevindt hij zich in het lichaam van Meneer Pluizenbol! In de gedaante van Meneer Pluizenbol ervaart Tom hoe het leven als huisdier is en leert hij zijn familie op een hele andere manier kennen. Om terug te keren naar zijn familie als de man en vader die ze verdienen, moet Tom begrijpen waarom hij in deze rare situatie is beland en wat hij moet veranderen om zijn menselijke bestaan terug te verdienen.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 5 OKTOBER 2016

Trailer
Klik hier
De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot
Alle leeftijden
De Club van Sinterklaas & Geblaf op de PakjesbootDit jaar komt het Sinterklaasfeest opnieuw in gevaar! Slechterik Dokter Vleugelaer en zijn handlanger Igor vermommen zich om op de stoomboot zogenaamde Blafspray over alle cadeautjes te spuiten. Zo krijgen alle kinderen straks de Blafhoest, waar Dr. Vleugelaar alleen voor veel geld het medicijn voor heeft! Maar als de pieten ook in aanraking komen met het goedje, loopt de situatie helemaal uit de hand. Zeker omdat er ook een echte hond aan boord is, die de Pieten in Spanje gevonden hebben. Het is de verdwaalde hond van Sophie (Vlinder Kamerling), die hoopt dat de Club van Sinterklaas het diertje weer bij haar kan brengen. Lukt het Sinterklaas en de bekende Clubpieten om de cadeautjes op tijd te ontsmetten en het hondje veilig thuis te brengen?


Te zien vanaf:
WOENSDAG 12 OKTOBER 2016

Trailer
Klik hier
Uilenbal
Alle leeftijden
UilenbalMeral (8) verhuist met haar ouders naar een nieuw huis. Na de verhuizing probeert ze nieuwe vrienden te maken, maar dat is niet eenvoudig. Desi en haar klitteband-vrienden zijn niet makkelijk te benaderen. En Jason, die in een rolstoel zit omdat hij zijn been heeft gebroken, heeft meer interesse voor de natuur en kleine diertjes om hen heen. Alleen de verlegen Vito is geinteresseerd, maar hij heeft een hoop regels opgesteld voor hun vriendschap. Tijdens de eerste nacht in haar nieuwe kamer ontdekt Meral dat ze de kleine muis Piepiep, met wie ze vriendschap sluit. De volgende dag gaat Meral naar haar nieuwe school, waar ze de buurtkinderen weer terugziet in de klas. De nieuwe klas is druk bezig met de voorbereidingen voor het aankomende schoolkamp. Natuurlijk wil Meral graag mee.
Op de dag dat Meral naar het schoolkamp gaat, ontdekt haar moeder de muis en wil ze gif gaan strooien. Om haar nieuwe vriendje te redden, neemt Meral Piepiep stiekem mee. Meral wordt op dezelfde kamer ingedeeld als Desi, Vito en Jason, die al snel haar geheime vriendje ontdekken. Het gedeelde geheim brengt hen echter dichter bij elkaar en ze besluiten vriendschap te sluiten. Maar als ze het bos in gaan om te spelen, wordt Piepiep plotseling gevangen door een uil. Meral is verdrietig en boos en beschuldigt haar nieuwe vrienden, die geloven dat de muis niet meer gered kan worden. Dit is niet wat Meral wil horen. Ze vertrekt in haar eentje het bos in om Piepiep te gaan zoeken, maar begint langzaam te beseffen dat ze de muis niet meer levend zal vinden. Dan ziet Meral dat haar nieuwe vrienden zich zorgen maken over haar, en ze besluit het goed te maken met hen. Samen gaan ze op zoek naar de uil om de uilenbal met de botjes van de muis te vinden. Een expeditie volledig gepland door de regels Vito. Uiteindelijk vinden ze de uil hoog in een boom, waar ook de uilenbal verstopt ligt. Als ze terug thuis zijn, ontleden ze samen de uilenbal voor de botjes van Piepiep. Zo wordt de muis toch nog hersteld, en ook hun vriendschap.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 12 OKTOBER 2016

Trailer
Klik hier
Prooi
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
ProoiNa de vondst van een gruwelijk afgeslacht boerengezin net buiten Amsterdam, roept de politie de hulp in van Artis-dierenarts Lizzy (Sophie van Winden). Zij ziet direct wat de bloederige verminkingen moet hebben aangericht: een forse, agressieve leeuw. Niemand gelooft haar en pas na een bloedbad in het Vondelpark stemmen de autoriteiten in met haar plan om de Britse jager Jack (Mark Frost) in te zetten. Lizzy's vriend Dave (Julian Looman) heeft zijn bedenkingen vanwege het amoureuze verleden van Jack en Lizzy. Maar ook hij moet toegeven dat Jack hun beste kans is om meer bloedvergieten in de straten van Amsterdam te voorkomen. De jacht is geopend

Te zien vanaf:
DONDERDAG 13 OKTOBER 2016

Trailer
Klik hier
Inferno
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijn
InfernoInferno is de nieuwe spannende thriller van regisseur Ron Howard (The Da Vinci Code), gebaseerd op de meest recente bestseller van Dan Browns succesvolle Robert Langdon-boekenreeks. In Inferno wordt de beroemde hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, Robert Langdon (Tom Hanks), wakker in een Italiaans ziekenhuis met geheugenverlies. Hij ontdekt dat hij in het bezit is van geheimzinnige codes, die verband hebben met het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri. Als blijkt dat zijn leven in gevaar is, helpt de jonge dokter Sienna Brooks (Felicity Jones) hem te ontsnappen en de mysterieuze codes te ontcijferen. In een race tegen de klok proberen Langdon en Brooks samen het wereldbedreigende complot te stoppen. De jonge dokter Sienna Brooks (Felicity Jones) helpt hem zijn herinneringen terug te krijgen en de mysterieuze codes te ontcijferen. In een race tegen de klok proberen Langdon en Brooks samen het wereldbedreigende complot te stoppen.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 13 OKTOBER 2016

Trailer
Klik hier
Cosi Fan Tutte (opera van ROH)
Cosi Fan Tutte (opera van ROH)LIVE - maandag 17 oktober
Inloop 19.00
Aanvang 19:30
De voorstelling duurt 3 uur, inclusief 1 pauze
De opera is gezongen in het Italiaans en Nederlands ondertiteld.

Semyon Bychkov conducts a cast of young, up-and-coming talent including American soprano Corinne Winters in a new production of Mozart's opera on the nature of love.

Ferrando loves Dorabella and Guglielmo loves Fiordiligi but their friend Don Alfonso is sceptical. He offers the young men a bet: given the opportunity, their loves will prove unfaithful in less than a day. Confident of their girlfriends' fidelity, Ferrando and Guglielmo accept.

The men pretend to be called away to war, only to return in disguise: each begins to woo the other's lover. It quickly becomes clear that the feelings of all four lovers are much more complicated than any of them had thought. Don Alfonso watches on as the young men and women graduate through his school for lovers.

CREDITS
Music: Wolfgang Amadeus Mozart
Libretto: Lorenzo da Ponte
Director: Jan Philipp Gloger
Set designer: Ben Baur
Costume designer: Karin Jud
Lighting designer: Bernd Purkrabek
Dramaturg: Katharina John

Te zien vanaf:
MAANDAG 17 OKTOBER 2016

Trailer
Klik hier
Miss Saigon 25th Anniversary
Miss Saigon 25th AnniversaryDe legendarische Miss Saigon, nu slechts een avond in de bioscoop. De spectaculaire, uitverkochte galavoorstelling van de wereldwijde musicalsensatie, 25 jaar na de premiere, met optredens van de originele cast.

Dit epische liefdesdrama vertelt het tragische verhaal van de jonge prostituee Kim, die door de oorlog haar ouders heeft verloren en verliefd wordt op de Amerikaanse soldaat Chris. Hun levens worden echter weer gescheiden door de val van Saigon.

The 25th Anniversary Gala Performance van Miss Saigon - met daarin de originele cast in de hoofdrol (Jonathan Pryce en Lea Salonga). Deze veelgeprezen nieuwe productie werd door de Daily Telegraph omschreven als een bijzonder opwindende, majestueuze en aangrijpende musical met schitterende optredens' en door de Daily Mail als de beste musical aller tijden. Koop je tickets en aanschouw het theaterspektakel op het grote doek in de bios.

Ticketprijs: 14 euro p.p.
Lengte 3 uur en 15 minuten
Met Nederlandse ondertiteling.


Te zien vanaf:
DONDERDAG 20 OKTOBER 2016

Trailer
Klik hier
Hell or High Water
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Hell or High WaterWanneer de onafscheidelijke broers Tanner (Ben Foster) en Toby (Chris Pine) hun ranch dreigen te verliezen beginnen ze aan een wanhopige reeks overvallen op kleine lokale banken. Omdat het steeds maar om kleine bedragen gaat hopen Tanner en Toby buiten schot te blijven. Alles loopt gesmeerd tot de bijna gepensioneerde Texas ranger Marcus (Jeff Bridges) zich in de zaak vastbijt.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 20 OKTOBER 2016

Trailer
Klik hier
Jack Reacher: Never Go Back
Jack Reacher: Never Go BackJack Reacher: Never Go Back is de nieuwe actie-thriller met Tom Cruise (Mission Impossible franchise, Edge of Tomorrow) van regisseur Edward Zwick (The Last Samurai, Blood Diamond). De nieuwe film is het vervolg op Jack Reacher uit 2012 en is gebaseerd op het 18e boek uit de populaire Jack Reacher boekenreeks van schrijver Lee Child getiteld Never Go Back.


Te zien vanaf:
DONDERDAG 20 OKTOBER 2016

Trailer
Klik hier
Hartenstrijd
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
HartenstrijdNa voor de zoveelste keer bedrogen te zijn door een man aan wie ze haar hele ziel en zaligheid had verkocht, is voor motoragente Tina (Jennifer Hoffman) de maat vol. Van nu af aan zal ze zich niet meer binden aan een man en alleen nog daten voor de seks. Voor het emotionele gedeelte heeft ze haar beste vriendin Fleurtje (Eva van de Wijdeven), de meest intimiderende kleuterjuf van Nederland. Tegelijkertijd sluit de uiterst charmante kroegbaas Sven (Tibor Lukacs) een weddenschap met zijn vriend Dennis (Oscar Aerts) om te bewijzen dat hij heus wel kan daten met een vrouw zonder met haar naar bed te gaan. Sven en Tina zijn beslist niet elkaars type, maar voor hun experiment denken ze een perfecte match te zijn. Wat begint als een koelbloedig spel wordt al snel een verwarrende en hilarische zoektocht naar oprechte liefde.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 27 OKTOBER 2016

Doctor Strange
Doctor StrangeIn Marvel s Doctor Strange volgen we het verhaal van de wereldberoemde en arrogante neurochirurg Dr. Stephen Strange. Zijn leven verandert compleet na een verschrikkelijk auto-ongeluk. Zijn handen raken hierbij dermate gewond, waardoor zijn carriere als chirurg voorbij is. Noodgedwongen gaat hij op zoek naar hoop en genezing in de mysterieuze plaats Kamar-Taj. Hij komt erachter dat dit niet alleen een plek voor genezing is, maar ook het strijdtoneel tegen onzichtbare duistere krachten die vastbesloten zijn om onze realiteit op de Aarde te vernietigen. Strange leert nieuwe magische krachten te gebruiken om de Aarde te beschermen tegen dit kwaad uit andere dimensies. Hij staat voor de keuze om terug te keren naar zijn gelukkige bestaan vol aanzien, of om alles achter zich te laten en de wereld te verdedigen als machtigste magier die er bestaat. Ga mee met Strange op een gevaarlijke, mystieke en visueel fenomenale reis.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 27 OKTOBER 2016

Trailer
Klik hier
Anastasia (ballet van ROH)
Anastasia (ballet van ROH)LIVE - maandag 2 november
Inloop 19.45
Aanvang 20:15
Op dit moment is de precieze lengte nog niet bekend, de voorstelling wordt onderbroken met 1 pauze.

Kenneth MacMillan's full-length ballet is a compelling exploration of identity in the turbulent wake of the Russian Revolution.

Events overtake the young Grand Duchess Anastasia Romanov and her family: World War I is declared, and then the Russian Revolution brings their privileged lives to an end.

A woman who believes herself to be Anastasia, sole survivor from the massacre of the Romanovs, is incarcerated in an asylum. Memory and fantasy intermingle; she recalls her rescue, the death of her husband, the disappearance of her child and her attempted suicide. But, despite her nightmares, her faith in her own identity cannot be shaken.

CREDITS
Choreography: Kenneth MacMillan
Music: Pyotr Il'yich Tchaikovsky and Bohuslav Martinu
Electronic music: Fritz Winckel and Rudiger Rufer
Production realization: Deborah MacMillan
Designer: Bob Crowley
Lighting designer: John B. Read

Te zien vanaf:
WOENSDAG 2 NOVEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Rings
Rings.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 10 NOVEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Fantastic Beasts and Where to Find Them
Fantastic Beasts and Where to Find ThemFantastic Beasts and Where to Find Them begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een No-Maj (Amerikaans voor een Dreuzel) genaamd Jacob, een magische koffer, en het ontsnappen van een aantal van Newt's fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de No-Maj wereld.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 17 NOVEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Vaiana 3D (OV)
Vaiana 3D (OV)Drieduizend jaar geleden trokken de grootste zeevaarders ter wereld over de stille oceaan om de vele eilanden van Oceanie te ontdekken. Tot daar op een dag een einde aan kwam en nog steeds weet niemand hoe dat ooit kon gebeuren. Walt Disney Studios presenteert Vaiana, een animatiefilm over de avontuurlijke en dappere Vaiana, die een grote missie heeft: de oceaan over zeilen en de eeuwenoude tradities van haar voorouders herstellen. Op deze spannende ontdekkingsreis ontmoet Vaiana halfgod, Maui, die haar begeleidt in haar zoektocht. Samen zeilen zij de oceaan over op een waanzinnig avontuur. Onderweg nemen zij het op tegen vreselijke monsters die hun missie proberen te dwarsbomen en ontdekt Vaiana iets waar zij altijd al naar heeft gezocht: haar identiteit. Geregisseerd door het bekende filmmakers team Ron Clements en John Musker (De Kleine Zeemeermin, Aladdin, De Prinses en de Kikker) en geproduceerd door Osnat Shurer (Lifted, One Man Band). Ga deze winter samen met Vaiana op een waanzinnige avontuur.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 30 NOVEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Rogue One - A Star Wars Story
Rogue One - A Star Wars StoryRogue One: A Star Wars Story vertelt het verhaal van een groep onwaarschijnlijke helden die samen de haast onmogelijke missie krijgen om de plannen voor de Death Star te stelen.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 14 DECEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Sing 3D (NL)
Sing 3D (NL)In een stad die bewoond wordt door dieren, wordt een talentenjacht georganiseerd door de koala Buster Moon. Hij is de trotse eigenaar van een prachtig theater, dat vroeger heel succesvol was, maar nu oud en vervallen is geworden. Buster organiseert een talentenjacht als laatste kans om zijn geliefde theater te redden. Vijf finalisten staan in de spotlight: een muis die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant met plankenkoorts; een oververmoeide moeder van 25 biggetjes; een jonge gangster-gorilla die afstand wil nemen van zijn criminele familie en een punk-rock stekelvarken die niet langer in de schaduw wil staan van haar arrogante vriendje. Al deze dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 14 DECEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Sing 3D (OV)
Sing 3D (OV)In een stad die bewoond wordt door dieren, wordt een talentenjacht georganiseerd door de koala Buster Moon (Matthew McConaughey). Hij is de trotse eigenaar van een prachtig theater, dat vroeger heel succesvol was, maar nu oud en vervallen is geworden. Buster organiseert een talentenjacht als laatste kans om zijn geliefde theater te redden. Vijf finalisten staan in de spotlight: een muis (Seth MacFarlane) die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant (Tori Kelly) met plankenkoorts; een oververmoeide moeder van 25 biggetjes (Reese Witherspoon); een jonge gangster-gorilla (Taron Egerton) die afstand wil nemen van zijn criminele familie en een punk-rock stekelvarken (Scarlett Johansson) die niet langer in de schaduw wil staan van haar arrogante vriendje. Al deze dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 14 DECEMBER 2016

Trailer
Klik hier