Terug naar de startpagina
 Home|Reserveren|Verwacht|Kids|Ladiesnight|Filmhuis|Contact|Algemeen|Acties
Twitter  Facebook
Shaun het schaap: de film
Alle leeftijden
Shaun het schaap: de filmShaun het Schaap maakte zijn eerste optreden in de Oscarwinnende korte Wallace & Gromit-film A Close Shave (1995). Shaun is 's werelds bekendste schaap en weet televisiekijkers in al meer dan 170 landen te vermaken. Shauns kattenkwaad zorgt er dit keer voor dat de boer wordt weggevoerd van de boerderij. Shaun en Bitzer moeten samen met de kudde de grote stad trotseren om hem te redden. Het begin van een episch avontuur voor het grote scherm.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 25 MAART 2015

Trailer
Klik hier
The Gunman (vanaf 16jaar)
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
The Gunman (vanaf 16jaar)De internationale huurmoordenaar Martin Terrier (Sean Penn) moet zijn naam zuiveren, om te ontsnappen aan de organisatie waar hij ooit voor gewerkt heeft.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 26 MAART 2015

Birdman
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin discriminatie voorkomtBevat delen waarin seks voorkomtBevat delen waarin drugs wordt gebruiktBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
BirdmanBirdman is geregisseerd door Alejandro González Iñárritu. Hij was eerder verantwoordelijk voor, de voor een Oscar® genomineerde films Biutiful, Babel en Amores Perros. De cast van Birdman bestaat onder andere uit Michael Keaton (Jackie Brown, Batman), Zach Galifianakis (The Hanger-trilogie, Due Data), Edward Norton (The Grand Budapest Hotel, Fight Club), Emma Stone (The Amazing Spider-Man, The Help) en Naomi Watts (Eastern Promises, 21 Grams).
Awards: Golden Globe Awards 2015: Beste acteur (Musical of comedy) – Michael Keaton
Golden Globe Awards 2015: Beste scenario – Alejandro González Iñárritu, Nicolás Giacobone, Alexander Dinelaris & Armando Bo.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 26 MAART 2015

Bloed, Zweet & Tranen 30maart
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin drugs wordt gebruiktBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Bloed, Zweet & Tranen 30maartFilmpje&Biertjuh&Bitterballen......€11,50 op maandag 30 maart 20.00 uur !!!

Bloed, Zweet & Tranen is een oprecht, emotioneel en humoristisch verhaal over het bewogen leven van André Hazes. In de film worden de drie belangrijkste fases uit zijn leven verteld; zijn rauwe jeugd en de ontdekking door Johnny Kraaykamp op de Albert Cuypmarkt in de jaren ’60, zijn doorbraak in de jaren ’80 met de hits als 'Zeg Maar Niets Meer', 'Een Beetje Verliefd' en 'Ik Meen ‘t' en zijn moeizame laatste maanden in 2004. In deze laatste fase voor zijn dood worstelt hij met zijn heftige verleden, zijn verslechterde gezondheid en de angst voor wat hem te wachten staat. Zal hij, dé volkszanger van Nederland, nog één keer schitteren in een uitverkochte Arena?

Te zien vanaf:
MAANDAG 30 MAART 2015

Trailer
Klik hier
Fucking Perfect (Filmhuis)
Alle leeftijdenBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Fucking Perfect (Filmhuis)Filmhuis Sneek dinsdag 31 maart 20.00 uur.

Al 25 jaar lang streeft 3-sterren-Michelin kok Sergio Herman dag in dag uit naar perfectie. Op het hoogtepunt van zijn carrière besluit hij, om zijn dromen te kunnen verwezenlijken, zijn beroemde 3 sterrenrestaurant Oud Sluis te sluiten. Sergio Herman, Fucking Perfect is een eerlijk en intiem portret van de strijd van een man die voor een grote verandering staat. De existentiële vragen en twijfels waar hij voor staat zijn voor iedereen herkenbaar in ons eigen leven. Een onthullend verhaal over perfectionisme, ambitie en offers.

Te zien vanaf:
DINSDAG 31 MAART 2015

Fucking Perfect
Alle leeftijdenBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Fucking PerfectAl 25 jaar lang streeft 3-sterren-Michelin kok Sergio Herman dag in dag uit naar perfectie. Op het hoogtepunt van zijn carrière besluit hij, om zijn dromen te kunnen verwezenlijken, zijn beroemde 3 sterrenrestaurant Oud Sluis te sluiten. Sergio Herman, Fucking Perfect is een eerlijk en intiem portret van de strijd van een man die voor een grote verandering staat. De existentiële vragen en twijfels waar hij voor staat zijn voor iedereen herkenbaar in ons eigen leven. Een onthullend verhaal over perfectionisme, ambitie en offers.

Te zien vanaf:
DINSDAG 31 MAART 2015

Home 3D (NL)
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijn
Home 3D  (NL)Als de aarde wordt veroverd door de Moefs, een buitenaards ras dat op zoek is naar een nieuwe thuisplaneet, worden eerst alle mensen naar een andere locatie gebracht. Maar terwijl de Moefs de planeet reorganiseren, slaagt het vindingrijke meisje Tip (Rihanna) erin om uit handen van de Moefs te blijven en krijgt ze gezelschap van Oh (Jim Parsons), een verbannen Moef. Tijdens hun bijzondere avontuur beseffen de twee vluchtelingen dat er meer op het spel staat dan alleen de verhoudingen in het universum.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 1 APRIL 2015

Trailer
Klik hier
Rise and Fall of the City of Mahagonny
Alle leeftijden
Rise and Fall of the City of MahagonnyJohn Fulljames presents a new production of Bertolt Brecht and Kurt Weill’s furiously impassioned satire on consumerism, starring Anne Sofie von Otter, Willard White and Christine Rice conducted by Mark Wigglesworth.
Conductor Mark Wigglesworth
Orchestra Orchestra of the Royal Opera House
Leocadia Begbick Anne Sofie von Otter
Fatty Peter Hoare
Trinity Moses Willard W. White
Jenny Christine Rice
Jimmy McIntyre Kurt Streit

Te zien vanaf:
WOENSDAG 1 APRIL 2015

Home 2D (NL)
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijn
Home 2D (NL)Als de aarde wordt veroverd door de Moefs, een buitenaards ras dat op zoek is naar een nieuwe thuisplaneet, worden eerst alle mensen naar een andere locatie gebracht. Maar terwijl de Moefs de planeet reorganiseren, slaagt het vindingrijke meisje Tip (Rihanna) erin om uit handen van de Moefs te blijven en krijgt ze gezelschap van Oh (Jim Parsons), een verbannen Moef. Tijdens hun bijzondere avontuur beseffen de twee vluchtelingen dat er meer op het spel staat dan alleen de verhoudingen in het universum.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 1 APRIL 2015

Trailer
Klik hier
Fast & Furious 7
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomt
Fast & Furious 7Vin Diesel, Paul Walker en Dwayne Johnson zijn opnieuw samen te zien in de hoofdrollen van Fast & Furious 7. James Wan regisseert dit nieuwe deel uit de succesvolle filmreeks waarin ook Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris ´Ludacris´ Bridges, Elsa Patakay en Lucas Black terugkeren. De cast wordt versterkt door internationale sterren Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey en Kurt Russell. Neal H. Moritz, Vin Diesel en Michael Fottrel keren terug als producenten van deze film geschreven door Chris Morgan.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 2 APRIL 2015

Bloed, Zweet & Tranen
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin drugs wordt gebruiktBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Bloed, Zweet & TranenBloed, Zweet & Tranen is een oprecht, emotioneel en humoristisch verhaal over het bewogen leven van André Hazes. In de film worden de drie belangrijkste fases uit zijn leven verteld; zijn rauwe jeugd en de ontdekking door Johnny Kraaykamp op de Albert Cuypmarkt in de jaren ’60, zijn doorbraak in de jaren ’80 met de hits als 'Zeg Maar Niets Meer', 'Een Beetje Verliefd' en 'Ik Meen ‘t' en zijn moeizame laatste maanden in 2004. In deze laatste fase voor zijn dood worstelt hij met zijn heftige verleden, zijn verslechterde gezondheid en de angst voor wat hem te wachten staat. Zal hij, dé volkszanger van Nederland, nog één keer schitteren in een uitverkochte Arena?

Te zien vanaf:
DONDERDAG 2 APRIL 2015

Trailer
Klik hier
Zurich (Filmhuis)
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijn
Zurich (Filmhuis)Filmhuis Sneek dinsdag 7 april 20.00 uur.

In een wanhopige poging om het verleden te vergeten, zwerft Nina (Wende Snijders) langs de snelwegen van Europa. Ze ontmoet de Duitse vrachtwagenchauffeur Matthias (Sascha Alexander Gersak) en reist met hem mee. Maar veel over wie zij is, laat Nina niet los. Langzaamaan wordt duidelijk dat Nina zich ophoudt in de truckerswereld omdat ze gedreven wordt door de pijn van het ultieme verraad dat haar is overkomen. Zurich is een film van Sacha Polak (Hemel, Nieuwe Tieten) met Wende Snijders die in deze film haar speelfilmdebuut maakt.


Te zien vanaf:
DINSDAG 7 APRIL 2015

Ladiesnight: De Ontsnapping
Vanaf 16 jaar en ouder
Ladiesnight: De OntsnappingWoensdag 8 april is er weer een Ladiesnight !!

De inloop zal weer vanaf 19.00 uur zijn en de film zal om ongeveer 20.00 uur starten.
De ticketprijs is €10,50 ( via ideal € 11,00)
Let op! 16jaar is ID mee.

48 uur voor aanvang van de film (maandagavond 6 april 20.00 uur) vervallen alle niet afgehaalde reserveringen en gaan dan in de losse verkoop, dus bent u in de buurt kom alvast langs om de tickets op te halen of koop ze via Ideal.

Openingstijden van de kassa zijn:

Maandag en dinsdag: 19.00-20.00 uur
Woensdag: 14.30-20.00 uur
Donderdag: 17.30-21.00 uur
Vrijdag: 14.45-21.30 uur
Zaterdag: 12.45-21.30 uur
Zondag: 12.45-21.00 uur
Vakanties: 12.30-22.00 uur

We hopen tot 8 april!

Julia (Isa Hoes) heeft een goede baan, woont in een nieuwbouwhuis en heeft twee kinderen met de zorgzame Paul (Kees Boot). Maar in de keukenla liggen antidepressiva. Ze had zich haar leven zo anders voorgesteld toen ze jong was en erover fantaseerde met haar broertje Jimmy (Matthijs van de Sande Bakhuyzen). Hun tragische afscheid was twintig jaar geleden, maar knaagt nog altijd aan haar. Na een ruzie met Paul besluit Julia het roer radicaal om te gooien. Ze vertrekt - in de geest van Jimmy - naar de Portugese Algarve. Ze maakt nieuwe vrienden en meet zich een nieuw uiterlijk aan, maar gaandeweg ontdekt ze dat ontsnappen niet hetzelfde is als gelukkig worden. Als ze de mysterieuze gigolo Romeo (Edwin Jonker) leert kennen, komt Julia’s verleden dichterbij dan ooit.?? De Ontsnapping is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Heleen van Royen.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 8 APRIL 2015

Trailer
Klik hier
Run All Night
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Run All NightDe in Brooklyn wonende gangster en huurmoordenaar Jimmy Conlon (Neeson), alias The Gravedigger, heeft betere tijden gekend. Jimmy, de beste vriend van maffiabaas Shawn Maguire (Ed Harris), is nu 55 en wordt achtervolgd door zijn zonden uit het verleden. Conlon wordt al ruim dertig jaar in de gaten gehouden door een vasthoudende rechercheur (D’Onofrio). De laatste jaren zoekt Jimmy voornamelijk zijn heil in een whiskyglas. Maar als zijn zoon Mike (Kinnaman) het doelwit wordt, moet Jimmy een keuze maken tussen de maffiafamilie waar hij ooit voor koos, en zijn echte familie, waar hij al heel lang geen contact meer mee heeft. Mike slaat op de vlucht en Jimmy moet voorkomen dat zijn zoon niet het hetzelfde lot ondergaat als hij, namelijk eindigend aan de verkeerde kant van een vuurwapen. Jimmy heeft slechts één nacht om erachter te komen aan welke wereld hij trouw is, en om alles weer recht te zetten.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 16 APRIL 2015

Famille Belier
Vanaf 12 jaar en ouder
Famille BelierIn het gezin Bélier is iedereen doof, behalve de oudste dochter Paula. Zij is de onmisbare tolk in het dagelijks leven van haar ouders, waar zij met name een belangrijke rol speelt in het managen van de familieboerderij. Op een dag besluit Paula met de steun van haar muziekleraar, die ontdekt dat ze geweldig kan zingen, mee te doen aan een zangwedstrijd. Een keuze die haar bij haar gezin zal weghalen, maar haar leven voorgoed zal veranderen.


Te zien vanaf:
DONDERDAG 16 APRIL 2015

Inherent Vice (Filmhuis)
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin seks voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Inherent Vice (Filmhuis)De ex van detective Doc Sportello (Joaquin Phoenix) duikt plotseling op met een verhaal over een steenrijke projectontwikkelaar op wie ze verliefd is. Zijn vrouw en haar vriend hebben plannen om de miljardair te kidnappen en op te laten nemen in het gekkenhuis. Simpel toch? Het is het einde van de psychedelische jaren zestig, een periode waar paranoia de boventoon voert. Doc weet dat het woord liefde een zeer populair woord is van deze tijd, net als ‘trippen’ en ‘groovy’. Woorden die te pas en te onpas worden gebruikt, alleen leidt het eerste woord vaak tot grote problemen. Met een cast die bestaat uit surfers, zwendelaars, gebruikers en rockers, een moordlustige afperser, rechercheurs, een undercover saxofonist en de Golden Fang, een mysterieus vehikel dat misschien alleen maar in het leven is geroepen door tandartsen om de belasting te ontduiken. Half surf noir, half psychedelisch gestoei, typisch Thomas Pynchon.

Te zien vanaf:
DINSDAG 21 APRIL 2015

Avengers: Age of Ultron 3D
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Avengers: Age of Ultron 3DIn Marvels Avengers: Age of Ultron keert Robert Downey Jr. terug als Iron Man naast Chris Hemsworth als Thor, Mark Ruffalo als The Hulk en Chris Evans als Captain America. Samen met Scarlett Johansson als Black Widow en Jeremy Renner als Hawkeye en met de extra hulp van Don Cheadle als James Rhodes/War Machine, Cobie Smulders als Agent Maria Hill en Stellan Skarsgård als Erik Selvig en Samuel L. Jackson als Nick Fury komt het team opnieuw samen om James Spader als Ultron te verslaan. Ultron is een angstaanjagende schurk die zijn zinnen heeft gezet op het uitroeien van de mensheid. Tijdens hun missie gaan ze de confrontatie aan met twee mysterieuze, sterke nieuwkomers: Pietro Maximoff, gespeeld door Aaron Taylor-Johnson en Wanda Maximoff, gespeeld door Elizabeth Olsen. Ook komen ze Paul Bettany als Vision tegen, een oude vriend in een nieuwe vorm. Avengers: Age of Ultron van Marvel is geschreven en geregisseerd door Joss Whedon en geproduceerd door Kevin Feige. De film is gebaseerd op de nog altijd populaire Marvel stripboeken The Avengers, die in 1963 voor het eerst zijn uitgegeven.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 23 APRIL 2015

Still Alice
Alle leeftijden
Still AliceAlice Howland, gelukkig getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen, is een gerenommeerd hoogleraar taalkunde aan Harvard. Ze krijgt een enorme schok te verduren als de ziekte van Alzheimer bij haar wordt vastgesteld en ze zich beseft dat haar zorgvuldig opgebouwde leven drastisch zal veranderen. Langzaam maar zeker begint ze de regie over haar eigen wereld te verliezen, terwijl de onderlinge banden binnen de familie steeds meer onder druk komen te staan. Een hartverscheurend en inspirerend portret over een onafhankelijke, sterke vrouw die worstelt om verbonden te blijven met de persoon die ze ooit was.

Te zien vanaf:
DINSDAG 28 APRIL 2015

De Ontsnapping
Vanaf 16 jaar en ouder
De OntsnappingLet op! 16jaar is ID mee.

Julia (Isa Hoes) heeft een goede baan, woont in een nieuwbouwhuis en heeft twee kinderen met de zorgzame Paul (Kees Boot). Maar in de keukenla liggen antidepressiva. Ze had zich haar leven zo anders voorgesteld toen ze jong was en erover fantaseerde met haar broertje Jimmy (Matthijs van de Sande Bakhuyzen). Hun tragische afscheid was twintig jaar geleden, maar knaagt nog altijd aan haar. Na een ruzie met Paul besluit Julia het roer radicaal om te gooien. Ze vertrekt - in de geest van Jimmy - naar de Portugese Algarve. Ze maakt nieuwe vrienden en meet zich een nieuw uiterlijk aan, maar gaandeweg ontdekt ze dat ontsnappen niet hetzelfde is als gelukkig worden. Als ze de mysterieuze gigolo Romeo (Edwin Jonker) leert kennen, komt Julia’s verleden dichterbij dan ooit.?? De Ontsnapping is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Heleen van Royen.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 30 APRIL 2015

Trailer
Klik hier
Pigeon sat on a Brench Reflecting on Existence
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin discriminatie voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Pigeon sat on a Brench Reflecting on ExistenceZeven jaar na 'You, the Living' komt Roy Andersson, de koning van de absurde Zweedse humor, eindelijk met een nieuwe film. Een film die door Andersson zelf werd aangekondigd als een tragische komedie over ons allen. Holger Andersson en Nisse Vestblom geven in A Pigeon Sat on a Brach Reflecting of Existence gestalte aan twee melancholische verkopers van fopartikelen. Door hun ogen krijgen we inzicht in de chaotische wereld van het heden, het verleden en de toekomst. Een wereld vol dromen en fantasieën.

Te zien vanaf:
DINSDAG 5 MEI 2015

Phoenix
Vanaf 12 jaar en ouder
PhoenixNelly von Len keert na de oorlog lichamelijk zwaar beschadigd terug naar haar huis in het verwoeste Berlijn in 1945. Haar misvormde gezicht krijgt ze terug met een gezichtsreconstructie maar liever heeft ze haar leven terug van voor de oorlog met haar man Johnny. Ondanks het vermoeden dat Johnny haar heeft verraden en naar een concentratiekamp heeft gestuurd, gaat ze naar hem op zoek. Johnny die ervan overtuigd is dat Nelly niet meer leeft, herkent haar niet bij hun ontmoeting. Haar gelijkenis met zijn doodgewaande vrouw is niet verontrustend voor Johnny. Hij stelt voor dat Nelly de rol aanneemt van zijn vrouw. Hiermee kan hij de erfenis veilig stellen van haar in de Holocaust vermoorde familie. Nelly stemt in met het plan en wordt haar eigen dubbelgangster. Om haar leven terug te krijgen moet zij erachter komen of Johnny haar verraden heeft en ooit heeft liefgehad….

Te zien vanaf:
DINSDAG 12 MEI 2015

Wild
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
WildNa jaren roekeloos geleefd te hebben, een heroïneverslaving en een op de klippen gelopen huwelijk, neemt Cheryl Strayed (Oscar®-winnares Reese Witherspoon) een drastisch besluit. Achtervolgd door de herinneringen aan haar moeder Bobbi (Laura Dern), en zonder ook maar enige ervaring, besluit ze helemaal alleen de Pacific Crest Trail te gaan lopen, een tocht van meer dan 1600 km. Wild legt haar angstige en mooie momenten bloot, tijdens een reis die haar soms gek maakt, soms kracht geeft en uiteindelijk geneest.

Te zien vanaf:
DINSDAG 19 MEI 2015

Foxcatcher
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin drugs wordt gebruiktBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
FoxcatcherFoxcatcher is een aangrijpend en waargebeurd psychologisch drama over een Amerikaanse multimiljardair die het zicht op de realiteit verliest. Met glansrollen voor Steve Carell, Channing Tatum en Mark Ruffulo. Foxcatcher is genomineerd voor 5 Oscars waaronder beste mannelijke hoofdrol (Carell) en bijrol (Ruffulo) en regisseur (Bennett). John Du Pont (Steve Carell), telg uit een steenrijke familie, heeft zijn zinnen gezet op het trainen van twee Olympische worstelkampioenen, de broers Mark (Channing Tatum) en Dave Schultz (Mark Ruffalo). Terwijl Dave de nodige afstand houdt, trekt Mark in op het landgoed Foxcatcher en krijgt een intense band met de excentrieke John Du Pont. Hoe langer Mark bij deze dominante man op zijn landgoed woont, hoe meer hij verstrikt raakt in een web van paranoia en verraad.

Te zien vanaf:
DINSDAG 26 MEI 2015

Ladiesnight: Rendez-Vous
Vanaf 12 jaar en ouder
Ladiesnight: Rendez-VousWoensdag 3 juni is er weer een Ladiesnight !!

De inloop zal weer vanaf 19.00 uur zijn.
Na de gratis verloting start de film tussen 20.00 uur en 20.15 uur.
De ticketprijs is weer €10,50 (of via ideal € 11,00) 48 uur voor aanvang
van de film (maandagavond 1 juni 20.00 uur) vervallen alle niet afgehaalde reserveringen en gaan dan in de losse verkoop,
dus bent u in de buurt kom alvast langs om de tickets op te halen
of koop ze via Ideal.

Openingstijden van de kassa zijn:
Maandag en dinsdag: 19.00-20.00 uur
Woensdag: 14.45-20.00 uur
Donderdag: 19.00-20.00 uur
Vrijdag: 14.45-21.45 uur
Zaterdag: 12.45-21.45 uur
Zondag: 12.45-20.00 uur
Vakanties: 12.45-21.45uur

In Rendez-vous gooit Simone (Loes Haverkort) het roer om. Ze erft een bouwvallig landhuis in Frankrijk en vertrekt om samen met haar man Eric (Mark van Eeuwen) en hun twee kinderen, daarvan een chambre d’hôtes te maken. Terwijl de hectiek van de verbouwing steeds groter wordt, vlucht Simone in een spannende affaire met één van de Franse bouwvakkers, de aantrekkelijke Michel (Pierre Boulanger). Eric gaat intussen helemaal op in de bouwplannen van aannemer Peter (Peter Paul Muller), maar niet alles in dat prachtige Frankrijk is wat het lijkt… De Franse droom ontaardt in een regelrechte nachtmerrie.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 3 JUNI 2015

Trailer
Klik hier
Rendez-vous
Vanaf 12 jaar en ouder
Rendez-vousIn Rendez-vous gooit Simone (Loes Haverkort) het roer om. Ze erft een bouwvallig landhuis in Frankrijk en vertrekt om samen met haar man Eric (Mark van Eeuwen) en hun twee kinderen, daarvan een chambre d’hôtes te maken. Terwijl de hectiek van de verbouwing steeds groter wordt, vlucht Simone in een spannende affaire met één van de Franse bouwvakkers, de aantrekkelijke Michel (Pierre Boulanger). Eric gaat intussen helemaal op in de bouwplannen van aannemer Peter (Peter Paul Muller), maar niet alles in dat prachtige Frankrijk is wat het lijkt… De Franse droom ontaardt in een regelrechte nachtmerrie.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 4 JUNI 2015

Trailer
Klik hier
Magic Mike XXL
Vanaf 16 jaar en ouder
Magic Mike XXLDrie jaar nadat Mike op zijn hoogtepunt het strippersleven vaarwel zei, besluiten de overgebleven leden van de Kings of Tampa ook de handdoek in de ring te gooien. Maar dan wel op hun manier: Nog één keer knallen in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike in de spotlights. Onderweg naar hun allerlaatste show, met stops in Jacksonville en Savannah waar ze oude kennissen ontmoeten en nieuwe vrienden maken, leren Mike en de mannen nieuwe moves en schudden ze op verrassende wijze het verleden van zich af.


Te zien vanaf:
DONDERDAG 2 JULI 2015

Trailer
Klik hier