Terug naar de startpagina
 Home|Reserveren|Verwacht|Kids|Ladiesnight|Filmhuis|Contact|Algemeen|Acties
Twitter  Facebook
Mechanic: Resurrection (16+)
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Mechanic: Resurrection (16+)Na de dood van zijn partner is Arthur Bishop (Jason Statham) gestopt als huurmoordenaar. Maar veel tijd om op een tropisch eiland te genieten van zijn nieuwe liefde krijgt hij niet: zijn meest geduchte vijand kidnapt zijn vriendin Gina (Jessica Alba) en dwingt hem zijn oude werk weer op te pakken. Drie onmogelijke moordaanslagen op drie continenten..., die eruit moeten zien als ongelukken. Alleen dan blijft Gina in leven. Bishop realiseert zich dat een braaf en eerlijk leven er voor hem gewoon niet in zit. Zijn vijanden bieden hem geen keus.


Te zien vanaf:
DONDERDAG 1 SEPTEMBER 2016

Trailer
Klik hier
The Idol (Filmhuis)
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin discriminatie voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
The Idol (Filmhuis)Mohammed Assaf is van jongs af aan samen met zijn zusje volledig in de ban van muziek. Terwijl hij als kind voor het entertainment tijdens huwelijksfeesten zorgde, heeft de inmiddels 25-jarige Assaf andere muzikale ambities. Hij wil meedoen aan de tv-talentenjacht ‘Arab Idol', waarvoor hij vanuit de Gazastrook een gevaarlijke reis naar Egypte zal moeten afleggen. Zonder paspoort, in het geheim de grens passerend en zonder uitnodiging voor zelfs maar een auditie, neemt hij het risico en met succes. In 2013 bezorgt hij zijn thuisland een zeldzame overwinningsroes met het officieuze Palestijnse volkslied 'Ali al-Keffiyeh' en is het jonge talent verantwoordelijk voor een uniek, bevrijdend moment van nationale trots in Palestina.

Te zien vanaf:
DINSDAG 6 SEPTEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Blood Father (16+)
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Blood Father (16+)Ex-gedetineerde John Link (Mel Gibson) wordt na jaren herenigd met zijn eigenzinnige 16-jarige dochter. Zij wordt achternagezeten door leden van een Mexicaans drugskartel die er op uit zijn haar te vermoorden. Een bloedstollend kat-en-muis spel ontstaat in de woestijn van New Mexico, waarbij John tot het uiterste gaat en zijn leven op het spel zet om zijn dochter te beschermen...

Te zien vanaf:
DONDERDAG 8 SEPTEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Sausage Party (16+)
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Sausage Party (16+)		Sausage Party gaat over een worstje genaamd Frank (Seth Rogen). Samen met een groep andere supermarktproducten ontdekt hij de lugubere en droevige waarheid over hun bestaan wanneer zij worden uitgekozen om de supermarkt te verlaten. Vanaf 8 september horen we de stemmen van komedie talenten: Seth Rogen, Kristen Wiig, Jonah Hill, Bill Hader, Michael Cera, James Franco, Danny McBride, Craig Robinson, Paul Rudd, Nick Kroll, David Krumholtz, Edward Norton en Salma Hayek in de eerste komische animatie voor 16 jaar en ouder, Sausage Party. Geregisseerd door Conrad Vernon en Greg Tiernan. Scenario door Kyle Hunter, Ariel Shaffir, Seth Rogen en Evan Goldberg. Verhaal door Seth Rogen, Evan Goldberg en Jonah Hill.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 8 SEPTEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Sully
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijn
SullyOp 15 januari 2009, was de wereld getuige van het ‘Mirakel op de Hudson' toen piloot Chesley Sully Sullenberger (Tom Hanks) zijn defecte vliegtuig met een noodlanding op het ijskoude water van de Hudson rivier wist te landen. Hij redt met deze spectaculaire manoeuvre de levens van alle 155 passagiers aan boord. Maar terwijl Sully geroemd wordt door het publiek en de media om zijn buitengewone reddingsactie en vliegprestatie, is er een onderzoek gaande dat zijn reputatie en carrière dreigt te vernietigen.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 8 SEPTEMBER 2016

Nick Cave: One more feeling bij Cine Sneek
Nick Cave: One more feeling bij  Cine SneekOp donderdag 8 september heb je eenmalig de kans om de film One more feeling van muzikant Nick Cave te bewonderen bij Cine Sneek.

One more feeling

De film One More Time With Feeling biedt fans de gelegenheid om als allereerste ter wereld het nieuwe album Skeleton Tree te horen, een dag voordat hij officieel uit wordt gebracht! Een must see voor fans van deze legendarische artiest.

De film is een eenmalige kans om in de wereld te duiken van Nick Cave & the Bad Seeds, met unieke beelden en interviews met de band. Regisseur Andrew Dominik (Chopper, The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, Killing Them Softly) ging volledig op in het schrijven en opnemen van het nieuwe album om deze bijzondere film tot stand te brengen.

Extra informatie

De film duurt van 20:00 tot 21:40 uur
Dit is een 3d film
Kaarten kosten 14 euro
CineClubSneekleden kunnen aan de kassa 2 euro korting krijgen


Te zien vanaf:
DONDERDAG 8 SEPTEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Land of Mine - Under Sandet (Filmhuis)
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin discriminatie voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Land of Mine - Under Sandet (Filmhuis)Wanneer de Tweede Wereldoorlog teneinde loopt wordt een groep Duitse soldaten, eerder jongens dan mannen, gevangen genomen door het Deense leger. Ze worden gedwongen een dodelijke taak ten uitvoer te brengen: het ontmantelen en ruimen van duizenden in de Deense stranden ingegraven landmijnen, en dat met weinig tot geen training. De jongens ontdekken dat de oorlog voor hen nog lang niet ten einde is Geinspireerd op ware gebeurtenissen vertelt Land of Mine - Under Sandet een ongekend en tragisch hoofdstuk uit de Deense geschiedenis.

Te zien vanaf:
DINSDAG 13 SEPTEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Ladiesnight: Bridget Jones's Baby
Ladiesnight: Bridget Jones's BabyWoensdag 14 september is er een leuke Rom-Kom-Ladiesnight met de romantische komedie Bridget Jones's baby.
De inloop is om19.15 uur en start met een glaasje Prosecco of Jus d'Orange.
De zaal gaat open om 19.45 uur en de film start om 20.00 uur.

Rond 21.00 uur is er pauze. De bar is geopend, er staan lekkere hapjes klaar en je kunt diverse stands bezoeken .

Na afloop van de pauze verloten de standhouders leuke prijsjes in de zaal en gaat de film weer verder. De avond is rond 23.00 uur afgelopen.

Ticketprijs: 11,00 inclusief glaasje Prosecco/Jus d'Orange bij aankomst en hapjes in de pauze.

48 uur voor aanvang van de film (maandagavond 12 september 20.00 uur) vervallen alle niet afgehaalde reserveringen en gaan dan in de losse verkoop, dus bent je in de buurt kom alvast langs om de tickets op te halen of koop ze via Ideal 11,50

Openingstijden van de kassa zijn:

Maandag, dinsdag en donderdag : 19.00-20.00 uur

Woensdag: 14.45-20.00 uur

Vrijdag: 14.45-21.30 uur

Zaterdag: 12.45-21.30 uur

Zondag: 12.45-20.00 uur

Vakanties: 12.30-21.45 uur

We hopen tot 14 september !!!

'En ze leefden nog lang en gelukkig' blijkt niet weggelegd voor Bridget Jones (Zellweger). Na haar break-up met Mark Darcy (Firth) is ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent van een nieuwsprogramma en brengt veel tijd door met haar vrienden. Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan... Maar dan ontmoet ze een onweerstaanbare Amerikaan: Jack (Dempsey) en haar liefdesleven staat weer op z'n kop. Deze man heeft alles wat de Britse Darcy mist. Geheel ongepland, blijkt Bridget in verwachting te zijn en weet ze niet zeker wie van de twee mannen de vader is...

Te zien vanaf:
WOENSDAG 14 SEPTEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Elle (Filmhuis)
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin seks voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Elle (Filmhuis)Michèle (Isabelle Huppert) lijkt onverwoestbaar. Ze is hoofd van een toonaangevend videogamebedrijf en hanteert zowel zakelijk als privé dezelfde genadeloze houding. Maar als ze in haar huis wordt aangevallen en verkracht door een onbekende man verandert haar leven drastisch. Ze besluit zelf achter de dader aan te gaan en belandt in een spannend kat-en-muis-spel dat elk moment uit de hand kan lopen.

Te zien vanaf:
DINSDAG 20 SEPTEMBER 2016

Trailer
Klik hier
The Rolling Stones Havanna Moon
The Rolling Stones Havanna MoonAlleen 23 september te zien in de bioscoop!!!

Het concert inclusief introductie door Mick Jagger duurt 120 minuten.
ticketprijs: 12,50 euro

Havana Moon captures the historic, once in a lifetime concert by The Rolling Stones in Havana, Cuba. Directed by Paul Dugdale (Adele, Coldplay) this epic, record breaking concert features the hits Jumpin Jack Flash, It's Only Rock 'n Roll, Gimme Shelter, Brown Sugar, Satisfaction and many more. Filmed at the end of the America Latina Ole Tour 2016 Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts, and Ronnie Wood perform a truly spectacular set to over 1.2 million adoring fans.

Te zien vanaf:
VRIJDAG 23 SEPTEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Norma (opera van ROH)
Norma (opera van ROH)LIVE - maandag 26 september
Inloop 19.45
Aanvang 20.15 uur

De voorstelling duurt 3 uur, inclusief 1 pauze
De opera is gezongen in het Italiaans en Nederlands ondertiteld.

Antonio Pappano conducts a wonderful cast led by Sonya Yoncheva, Joseph Calleja and Sonia Ganassi in a new production of Bellini's operatic masterpiece.

The priestess Norma loves Pollione, leader of the occupying force suppressing her people, and has borne two children by him. But Pollione's love has withered, and he now loves Norma's fellow priestess Adalgisa. Meanwhile, the people urgently look to Norma to lead their rebellion.

Norma discovers the love between Pollione and Adalgisa. Furiously she gives the signal for war. Pollione is captured, attempting to steal away with Adalgisa. Norma, called upon to announce a sacrificial victim to consecrate the uprising, declares it shall be a guilty priestess: herself.

Credits:
Music: Vincenzo Bellini
Libretto: Felice Romani
Director: Alex Olle
Associate director: Valentina Carrasco
Set designer: Alfons Flores
Costume designer: Lluc Castells
Lighting designer: Marco Filibeck

Te zien vanaf:
MAANDAG 26 SEPTEMBER 2016

Trailer
Klik hier
El Clan (Filmhuis)
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
El Clan (Filmhuis)Met El Clan verfilmde regisseur Pablo Trapero het verbijsterende én waargebeurde verhaal van de Argentijnse familie Puccio die in de jaren '80 ná de Vuile Oorlog het schrikbewind van de militaire junta, doorgaat met de beduchte ontvoeringen. Arquimedes, de vader van het gezin, ontvoert rijke burgers in ruil voor losgeld en onder bedreiging van moord. Zijn gijzelaars houdt hij gevangen in zijn eigen huis. Het angstaanjagende en doordringende geschreeuw is voor iedereen in het huis hoorbaar en maakt de andere gezinsleden medeplichtig. Desondanks doen zij alsof ze van niets weten met uitzondering van oudste zoon Alejandro. Alejandro, gerespecteerd vanwege zijn prestaties in het professionele rugbyteam helpt zijn vader met de wrede ontvoeringen, zelfs als het een van zijn vrienden betreft.

Te zien vanaf:
DINSDAG 27 SEPTEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Storks 2D (NL)
Storks 2D (NL)Storks (ooievaars) bezorgen babies of tenminste dat deden ze. Nu bezorgen ze pakketjes voor wereldwijde internet gigant Cornerstore.com. Junior, de top bezorger onder de ooievaars, staat op het punt promotie te maken. Juist op het moment dat hij per ongeluk de Baby Maak Machine activeert. Een super schattig, maar volstrekt onwettig klein meisje is het gevolg. Om te voorkomen dat zijn baas hierachter komt, haast Junior zich om dit probleem pakketje -zijn eerste bezorg baby- af te leveren. Een onthullend avontuur waarin meer dan een familie het ware geluk vindt en het bestaansrecht van de ooievaar weer tot leven wordt geroepen.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 28 SEPTEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Storks 3D (NL)
Storks 3D (NL)Storks (ooievaars) bezorgen babies of tenminste dat deden ze. Nu bezorgen ze pakketjes voor wereldwijde internet gigant Cornerstore.com. Junior, de top bezorger onder de ooievaars, staat op het punt promotie te maken. Juist op het moment dat hij per ongeluk de Baby Maak Machine activeert. Een super schattig, maar volstrekt onwettig klein meisje is het gevolg. Om te voorkomen dat zijn baas hierachter komt, haast Junior zich om dit probleem pakketje -zijn eerste bezorg baby- af te leveren. Een onthullend avontuur waarin meer dan een familie het ware geluk vindt en het bestaansrecht van de ooievaar weer tot leven wordt geroepen.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 28 SEPTEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Kollektivet (Filmhuis)
Alle leeftijden
Kollektivet (Filmhuis)Erik en Anne leiden een gelukkig leven samen met hun dochter Freja. Op een dag besluiten ze desondanks het roer om te gooien en samen met een paar vrienden een commune op te richten. Hun droom wordt al snel werkelijkheid wanneer iedereen zijn intrek in de villa heeft genomen en er een hechte gemeenschap ontstaat. Er is vriendschap, liefde en saamhorigheid onder een dak, totdat een liefdesaffaire de commune zwaar op de proef stelt. Alles verandert wanneer de minnares van Erik in het huis trekt. De realiteit maakt zijn intrede en dreigt het gezin, de vriendschap en de droom van het samenzijn voorgoed te vernietigen.

Te zien vanaf:
DINSDAG 4 OKTOBER 2016

Trailer
Klik hier
Pete's Dragon 3D
Pete's Dragon 3DWat als je beste vriend een draak blijkt te zijn? In Disney's Peter en de Draak zie je hoe de weesjongen Peter samen met de gigantische groene draak Elliot leeft in het bos. Ga samen met Peter en zijn allerbeste vriend Elliot op een spannend avontuur vol humor en onverwachte vriendschappen! Al jaren vertelt de houtsnijder meneer Meacham een verhaal over een woeste draak die ergens diep in de donkere bossen woont. Zijn dochter Grace die werkt als boswachter en het bos op haar duim kent, vindt die verhalen maar ongeloofwaardig. Totdat zij Peter ontmoet. Peter is een mysterieuze jongen zonder huis en familie, die zegt dat hij samen met een gigantische, groene draak genaamd Elliott leeft in het bos. De beschrijvingen die Peter over de draak vertelt, lijken verdacht veel op de draak uit de beruchte verhalen. Samen met haar vriendin Nathalie gaat Grace daarom op zoek naar de waarheid. Sommige geheimen zijn te groot om te verbergen.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 5 OKTOBER 2016

Trailer
Klik hier
Uilenbal
Alle leeftijden
UilenbalMeral (8) verhuist met haar ouders naar een nieuw huis. Na de verhuizing probeert ze nieuwe vrienden te maken, maar dat is niet eenvoudig. Desi en haar klitteband-vrienden zijn niet makkelijk te benaderen. En Jason, die in een rolstoel zit omdat hij zijn been heeft gebroken, heeft meer interesse voor de natuur en kleine diertjes om hen heen. Alleen de verlegen Vito is geinteresseerd, maar hij heeft een hoop regels opgesteld voor hun vriendschap. Tijdens de eerste nacht in haar nieuwe kamer ontdekt Meral dat ze de kleine muis Piepiep, met wie ze vriendschap sluit. De volgende dag gaat Meral naar haar nieuwe school, waar ze de buurtkinderen weer terugziet in de klas. De nieuwe klas is druk bezig met de voorbereidingen voor het aankomende schoolkamp. Natuurlijk wil Meral graag mee.
Op de dag dat Meral naar het schoolkamp gaat, ontdekt haar moeder de muis en wil ze gif gaan strooien. Om haar nieuwe vriendje te redden, neemt Meral Piepiep stiekem mee. Meral wordt op dezelfde kamer ingedeeld als Desi, Vito en Jason, die al snel haar geheime vriendje ontdekken. Het gedeelde geheim brengt hen echter dichter bij elkaar en ze besluiten vriendschap te sluiten. Maar als ze het bos in gaan om te spelen, wordt Piepiep plotseling gevangen door een uil. Meral is verdrietig en boos en beschuldigt haar nieuwe vrienden, die geloven dat de muis niet meer gered kan worden. Dit is niet wat Meral wil horen. Ze vertrekt in haar eentje het bos in om Piepiep te gaan zoeken, maar begint langzaam te beseffen dat ze de muis niet meer levend zal vinden. Dan ziet Meral dat haar nieuwe vrienden zich zorgen maken over haar, en ze besluit het goed te maken met hen. Samen gaan ze op zoek naar de uil om de uilenbal met de botjes van de muis te vinden. Een expeditie volledig gepland door de regels Vito. Uiteindelijk vinden ze de uil hoog in een boom, waar ook de uilenbal verstopt ligt. Als ze terug thuis zijn, ontleden ze samen de uilenbal voor de botjes van Piepiep. Zo wordt de muis toch nog hersteld, en ook hun vriendschap.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 12 OKTOBER 2016

Trailer
Klik hier
Cosi Fan Tutte (opera van ROH)
Cosi Fan Tutte (opera van ROH)LIVE - maandag 17 oktober
Inloop 19.00
Aanvang 19:30
De voorstelling duurt 3 uur, inclusief 1 pauze
De opera is gezongen in het Italiaans en Nederlands ondertiteld.

Semyon Bychkov conducts a cast of young, up-and-coming talent including American soprano Corinne Winters in a new production of Mozart's opera on the nature of love.

Ferrando loves Dorabella and Guglielmo loves Fiordiligi but their friend Don Alfonso is sceptical. He offers the young men a bet: given the opportunity, their loves will prove unfaithful in less than a day. Confident of their girlfriends' fidelity, Ferrando and Guglielmo accept.

The men pretend to be called away to war, only to return in disguise: each begins to woo the other's lover. It quickly becomes clear that the feelings of all four lovers are much more complicated than any of them had thought. Don Alfonso watches on as the young men and women graduate through his school for lovers.

CREDITS
Music: Wolfgang Amadeus Mozart
Libretto: Lorenzo da Ponte
Director: Jan Philipp Gloger
Set designer: Ben Baur
Costume designer: Karin Jud
Lighting designer: Bernd Purkrabek
Dramaturg: Katharina John

Te zien vanaf:
MAANDAG 17 OKTOBER 2016

Trailer
Klik hier
Miss Saigon 25th Anniversary
Miss Saigon 25th AnniversaryDe legendarische Miss Saigon, nu slechts een avond in de bioscoop. De spectaculaire, uitverkochte galavoorstelling van de wereldwijde musicalsensatie, 25 jaar na de premiere, met optredens van de originele cast.

Dit epische liefdesdrama vertelt het tragische verhaal van de jonge prostituee Kim, die door de oorlog haar ouders heeft verloren en verliefd wordt op de Amerikaanse soldaat Chris. Hun levens worden echter weer gescheiden door de val van Saigon.

The 25th Anniversary Gala Performance van Miss Saigon - met daarin de originele cast in de hoofdrol (Jonathan Pryce en Lea Salonga). Deze veelgeprezen nieuwe productie werd door de Daily Telegraph omschreven als ‘een bijzonder opwindende, majestueuze en aangrijpende musical met schitterende optredens' en door de Daily Mail als de beste musical aller tijden. Koop je tickets en aanschouw het theaterspektakel op het grote doek in de bios.

Ticketprijs: 14 euro p.p.
Lengte 3 uur en 15 minuten
Met Nederlandse ondertiteling.


Te zien vanaf:
DONDERDAG 20 OKTOBER 2016

Trailer
Klik hier
Doctor Strange
Doctor StrangeNadat zijn dagen als chirurg zijn geteld, krijgt de briljante maar zeker ook arrogante Dr. Stephan Strange een kans op een nieuw leven wanneer een tovenaar hem onder haar hoede neemt en hem traint om de wereld tegen het kwaad te beschermen.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 27 OKTOBER 2016

Trailer
Klik hier
Anastasia (ballet van ROH)
Anastasia (ballet van ROH)LIVE - maandag 2 november
Inloop 19.45
Aanvang 20:15
Op dit moment is de precieze lengte nog niet bekend, de voorstelling wordt onderbroken met 1 pauze.

Kenneth MacMillan's full-length ballet is a compelling exploration of identity in the turbulent wake of the Russian Revolution.

Events overtake the young Grand Duchess Anastasia Romanov and her family: World War I is declared, and then the Russian Revolution brings their privileged lives to an end.

A woman who believes herself to be Anastasia, sole survivor from the massacre of the Romanovs, is incarcerated in an asylum. Memory and fantasy intermingle; she recalls her rescue, the death of her husband, the disappearance of her child and her attempted suicide. But, despite her nightmares, her faith in her own identity cannot be shaken.

CREDITS
Choreography: Kenneth MacMillan
Music: Pyotr Il'yich Tchaikovsky and Bohuslav Martinu
Electronic music: Fritz Winckel and Rudiger Rufer
Production realization: Deborah MacMillan
Designer: Bob Crowley
Lighting designer: John B. Read

Te zien vanaf:
WOENSDAG 2 NOVEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Fantastic Beasts and Where to Find Them
Fantastic Beasts and Where to Find ThemFantastic Beasts and Where to Find Them begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een No-Maj (Amerikaans voor een Dreuzel) genaamd Jacob, een magische koffer, en het ontsnappen van een aantal van Newt's fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de No-Maj wereld.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 17 NOVEMBER 2016

Trailer
Klik hier