Terug naar de startpagina
 Home|Reserveren|Verwacht|Kids|Ladiesnight|Filmhuis|Contact|Algemeen|Acties
Twitter  Facebook
Terminator: Genisys 3D
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomt
Terminator: Genisys 3DIn Terminator: Genisys stuurt John Connor (Jason Clarke), de leider van het menselijk verzet, Sergeant Kyle Reese (Jai Courtney) terug naar 1984 om Sarah Connor (Emilia Clarke) te beschermen en de toekomst veilig te stellen. Door een onverwachte gebeurtenis komt Sergeant Reese ineens terecht in een nieuwe, onbekende versie van het verleden. Hier vindt hij nieuwe bondgenoten, waaronder The Guardian (Arnold Schwarzenegger). Wanneer hij oog in oog komt te staan met levensgevaarlijke vijanden krijgt hij een onverwachte missie: het resetten van de toekomst.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 9 JULI 2015

Trailer
Klik hier
De Vijf en de Piratenschat
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijn
De Vijf en de PiratenschatIn een oud scheepswrak dat op een tropisch eiland is aangespoeld na een storm wordt een geheimzinnig koperen medaillon gevonden. Joe, dochter van een plaatselijke visser, denkt dat het de sleutel is tot een piratenschat die lang geleden is verdwenen. Ze vertelt de Vijf ook dat een projectontwikkelaar de vissers uit hun geliefde baai wil verbannen, zodat hij er een luxe hotel kan bouwen. De piratenschat zou Joe's laatste kans zijn om dat te voorkomen. Samen gaan de vrienden op jacht naar de schat, dwars door de gevaarlijke jungle. Maar het gangsterstel Nick en Cassi zit hen op de hielen, dus ze moeten voortmaken. Dan zakt Julian plotseling in elkaar. Hij heeft een giftige insectenbeet opgelopen. Het tegengif, een zeldzame plant, groeit alleen kilometers verderop, bovenop een eenzame berg. Als de vrienden de bergtop eindelijk bereiken, lopen ze in een hinderlaag van Nick en Cassi. De enige die Julians leven nu nog kan redden, is Timmy de hond...

Te zien vanaf:
DONDERDAG 9 JULI 2015

Trailer
Klik hier
Binnenstebuiten 3D (NL)
Alle leeftijden
Binnenstebuiten 3D (NL)Opgroeien gaat niet zonder vallen en opstaan, en dat geldt ook voor Riley. Wanneer haar vader een nieuwe baan krijgt in San Francisco, moet ze haar leventje in het Middenwesten van Amerika achter zich laten. Riley laat zich, net als iedereen, leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. De emoties wonen in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in Riley's hoofd, waar ze haar van advies voorzien bij de dagelijkse dingen. Riley en haar emoties hebben moeite om zich aan te passen aan het nieuwe leven in San Francisco, wat leidt tot opschudding in het Hoofdkwartier. Hoewel Plezier, Riley's belangrijkste emotie, haar best doet om alles positief te houden, ruzin de emoties over hoe ze het beste kunnen omgaan met een nieuwe stad, een nieuw huis en een nieuwe school.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 15 JULI 2015

Trailer
Klik hier
Inside out 3D (OV)
Alle leeftijden
Inside out 3D (OV)Opgroeien gaat niet zonder vallen en opstaan, en dat geldt ook voor Riley. Wanneer haar vader een nieuwe baan krijgt in San Francisco, moet ze haar leventje in het Middenwesten van Amerika achter zich laten. Riley laat zich, net als iedereen, leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. De emoties wonen in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in Riley's hoofd, waar ze haar van advies voorzien bij de dagelijkse dingen. Riley en haar emoties hebben moeite om zich aan te passen aan het nieuwe leven in San Francisco, wat leidt tot opschudding in het Hoofdkwartier. Hoewel Plezier, Riley's belangrijkste emotie, haar best doet om alles positief te houden, ruzin de emoties over hoe ze het beste kunnen omgaan met een nieuwe stad, een nieuw huis en een nieuwe school.


Te zien vanaf:
WOENSDAG 15 JULI 2015

Trailer
Klik hier
Binnenstebuiten 2D (NL)
Alle leeftijden
Binnenstebuiten 2D (NL)Van een avontuurlijke ballonvlucht in de wolken tot een monsterlijke metropool, de Academy Award-winnende regisseur Pete Docter (Monsters, Inc., Up) heeft een groot publiek naar unieke en tot de verbeelding sprekende oorden gebracht. In de originele Disney Pixar film Binnenstebuiten neemt hij ons mee naar de meest bijzondere plek van allemaal: het hoofd. Opgroeien gaat niet zonder vallen en opstaan, en dat geldt ook voor Riley. Wanneer haar vader een nieuwe baan krijgt in San Francisco, moet ze haar leventje in het Middenwesten van Amerika achter zich laten. Riley laat zich, net als iedereen, leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. De emoties wonen in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in Rileys hoofd, waar ze haar van advies voorzien bij de dagelijkse dingen. Riley en haar emoties hebben moeite om zich aan te passen aan het nieuwe leven in San Francisco, wat leidt tot opschudding in het Hoofdkwartier. Hoewel Plezier, Riley's belangrijkste emotie, haar best doet om alles positief te houden, ruzien de emoties over hoe ze het beste kunnen omgaan met een nieuwe stad, een nieuw huis en een nieuwe school.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 15 JULI 2015

Trailer
Klik hier
Beestenboot (NL)
Alle leeftijden
Beestenboot (NL)Dave en zijn zoontje Finny (8) zijn Nestertjes, een vreemd dierenras dat nergens goed voor schijnt te zijn. Als Dave van Finny hoort dat de aarde binnenkort onder water komt te staan en alle dieren samen moeten komen voor een grote reddingsoperatie, moet hij daar flink om lachen. Maar het lachen vergaat hem snel wanneer blijkt dat de overstroming er daadwerkelijk aankomt. Met de hulp van de carnivoren Hazel en haar dochter Leah weten Dave en Finny op de ark te komen die alle dieren moet redden. Maar wanneer deze op het punt staat te vertrekken, vallen Finny en Leah van boord. De kinderen zijn nu alleen en het gevecht om te overleven begint. Het onwaarschijnlijke duo begint een avontuurlijke tocht vol uitdagingen en verrassingen om zich te redden van het wassende water.


Te zien vanaf:
WOENSDAG 15 JULI 2015

Trailer
Klik hier
De Reunie
De ReunieNa een burn-out keert de 35-jarige Sabine Kroese terug op haar werk. Al bij aanvang blijkt dat ze daar niet langer op haar plaats is. Ze heeft er geen vrienden meer en haar chef behandelt haar allesbehalve correct. Er is echter n lichtpuntje: de ontmoeting met de knappe Olaf van Oirschot, een man die ze zich herinnert van haar tienerjaren. Ze zaten samen op school en hij was n van de vrienden van Sabines broer Robin. Sneller dan ze zelf wil toegeven, begint ze iets voor hem te voelen. Gevoelens waar hij gretig op ingaat. Sabine probeert haar leven weer op te pakken, maar een aankondiging van een middelbare school reunie zet haar leven plotseling op zijn kop. Het rakelt een belangrijke gebeurtenis uit haar jeugd op: de verdwijning van haar hartsvriendin Isabelle. Sabine voelt zich enorm schuldig, misschien zou Isabelle nooit verdwenen zijn als Sabine met haar mee naar huis was gefietst die bewuste dag... Nu, twintig jaar later, is er nog steeds dat knagende schuldgevoel en komen er steeds meer flarden van herinneringen aan die tijd terug. Ze begint te wroeten in het verleden en komt steeds dichter bij het ware, angstaanjagende verhaal van Isabels verdwijning.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 16 JULI 2015

Trailer
Klik hier
Ant-Man 3D
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Ant-Man 3DDe volgende evolutie van het Marvel Cinematic Universe brengt een van de oprichters van de Avengers voor de eerste keer naar het grote scherm in Marvel Studios Ant-Man. Meesterdief Scott Lang moet zijn innerlijke held aanvaarden en zijn mentor Dr. Hank Pym helpen om het geheim van zijn spectaculaire Ant-Man uniform te beschermen tegen een nieuwe generatie van opkomende bedreigingen.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 23 JULI 2015

Mission Impossible: Rogue Nation
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Mission Impossible: Rogue NationEthan Hunt begint met zijn team aan de meest onmogelijke missie ooit: het uitschakelen van The Syndicate, een internationale criminele organisatie die speciaal getraind is om IMF (Impossible Mission Force) aan te vallen.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 30 JULI 2015

Trailer
Klik hier
Paper Towns
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Paper TownsPaper Towns is een coming of age-verhaal over Quentin (Nat Wolff) en zijn raadselachtige buurmeisje Margo (Cara Delevingne), die zo dol op mysteries is, dat ze er zelf een is geworden. Margo neemt Quentin mee op een nachtelijk avontuur, maar verdwijnt dan plotseling. Wat ze achterlaat, zijn een aantal cryptische aanwijzingen die Quentin moet ontcijferen. De zoektocht mondt voor Quentin en zijn gevatte vrienden uit in een bijzonder avontuur dat zowel hilarisch als ontroerend is. Om Margo terug te vinden, moet Quentin ontdekken wat de waarde is van echte vriendschap en ware liefde. ?Naar de gelijknamige bestseller van John Green (The Fault in Our Stars).

Te zien vanaf:
DONDERDAG 30 JULI 2015

Trailer
Klik hier
Fantastic Four
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijn
Fantastic FourFantastic Four is een nieuwe, eigentijdse verfilming van het langstlopende superheldenteam van Marvel. Het leven van vier jonge outsiders verandert compleet als ze teleporteren naar een ander universum waar ze een schokkende gedaanteverwisseling ondergaan. Om de aarde te redden moeten de vier leren omgaan met hun nieuwe krachten en de strijd aanbinden met een voormalige vriend.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 6 AUGUSTUS 2015

Trailer
Klik hier
Ted 2
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin discriminatie voorkomtBevat delen waarin seks voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Ted 2Seth MacFarlane is terug als schrijver, regisseur en de stem van Ted 2. Het vervolg op de succesvolle komedie van Universal en Media Rights Capital. Met o.a. Mark Wahlberg, Amanda Seyfried, Morgan Freeman en Liam Neeson. Het scenario is geschreven door Seth MacFarlane, Alec Sulkin en Wellesley Wild. Geproduceerd door Seth Macfarlane, John Jacobs, Jason Clark en Scott Stuber van Bluegrass Films.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 13 AUGUSTUS 2015

Trailer
Klik hier
Roger Waters The Wall
Roger Waters The WallDe ticketprijs: 12,50

Roger Waters, medeoprichter en belangrijkste songwriter van Pink Floyd, komt met Roger Waters The wall, een concertfilm die verder gaat dan het podium. Gebaseerd op het baanbrekende album, kan Roger Waters The wall een conceptfilm genoemd worden: het is een state-of-the-art show die de zintuigen verblindt, gecombineerd met een intens persoonlijk levensverhaal.

Te zien vanaf:
DINSDAG 29 SEPTEMBER 2015

Trailer
Klik hier
Ladiesnight:Ja, ik wil!
Ladiesnight:Ja, ik wil!Woensdag 7 oktober is er weer een Ladiesnight !!

De inloop zal weer vanaf 19.00 uur zijn. Na de gratis verloting start de film tussen 20.00 uur en 20.15 uur.De ticketprijs is weer 10,50 (of via ideal 11,00) 48 uur voor aanvang van de film (maandagavond 5 oktober 20.00 uur) vervallen alle niet afgehaalde reserveringen en gaan dan in de losse verkoop, dus bent u in de buurt kom alvast langs om de tickets op te halen of koop ze via Ideal.

Openingstijden van de kassa zijn:
Maandag en dinsdag: 19.00-20.00 uur
Woensdag: 14.45-20.00 uur
Donderdag: 19.00-20.00 uur
Vrijdag: 14.45-21.45 uur
Zaterdag: 12.45-21.45 uur
Zondag: 12.45-20.00 uur
Vakanties: 12.45-21.45uur

In Ja, Ik Wil! ontmoeten we Roos (Elise Schaap), een mooie, leuke, succesvolle vrouw van begin dertig. Steeds als ze begint te dromen van een huwelijk, wordt ze gedumpt. En dan wordt ze ook nog eens uitgenodigd op de bruiloften van haar exen (o.a. Jeroen Spitzenberger en Manuel Broekman) en haar beste vriend (Thomas Cammaert). Om zichzelf niet te laten kennen, neemt ze haar jongere stagiair Daan (Martijn Lakemeier) mee naar alle ceremonies. Ze raakt veelvuldig verzeild in genante situaties en valt prompt als een blok voor de charmes van een aantrekkelijke arts (Thijs Romer). Men zegt wel: Van een bruiloft komt een bruiloft, maar is hij de ware Jacob tegen wie ze ,Ja, ik wil! zal zeggen? Ja, Ik Wil! is een hartverwarmende romcom van regisseur Kees van Nieuwkerk, die eerder verantwoordelijk was voor Pak van mijn Hart.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 7 OKTOBER 2015

Trailer
Klik hier
Spectre
SpectreDoor een mysterieus bericht wordt Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren. Terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de Britse geheime dienst te behouden, ontrafelt Bond gaandeweg de verschrikkelijke waarheid achter Spectre.

Te zien vanaf:
VRIJDAG 6 NOVEMBER 2015

Trailer
Klik hier