Terug naar de startpagina
 Home|Reserveren|Verwacht|Kids|Ladiesnight|Filmhuis|Contact|Algemeen|Acties
Twitter  Facebook
De Kleine Prins (2D) NL
De Kleine Prins (2D) NLHet leven van een klein meisje van negen jaar staat helemaal in het teken van school en volwassen worden. Zo heeft haar moeder het voor haar uitgestippeld in een ‘levensplan'. De hele zomer zit ze te blokken achter haar bureau. Maar dan zoekt een oude buurman, een piloot, contact met haar. De piloot vertelt het meisje over een magische ontmoeting, lang geleden, met een kleine, wijze prins die een wereld van kansen, avonturen en liefde voor hem opende. Door de vriendschap met de oude piloot gaat ook voor het meisje een nieuwe wereld open en ontdekt ze dat je alleen met je hart kunt zien wat echt belangrijk is. De kleine prins is een prachtige en ontroerende film voor de hele familie van regisseur Mark Osborne (Kung Fu Panda). Met diverse animatietechnieken brengt hij de de verschillende werelden van het meisje en het prinsje ingenieus tot leven. De film is gebaseerd op de bestseller Le petit prince van Antoine de Saint-Exupéry over de magische avonturen van een klein, wijs jongetje. Wereldwijd zijn van het filosofische en poëtische jeugdboek, dat in 260 talen en dialecten is vertaald, al ruim 145 miljoen exemplaren verkocht. Daarmee is het boek het meest verkochte fictiewerk ter wereld.

Te zien vanaf:
ZONDAG 26 JULI 2015

Trailer
Klik hier
Mission Impossible: Rogue Nation
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomt
Mission Impossible: Rogue NationEthan Hunt begint met zijn team aan de meest onmogelijke missie ooit: het uitschakelen van The Syndicate, een internationale criminele organisatie die speciaal getraind is om IMF (Impossible Mission Force) aan te vallen.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 29 JULI 2015

Trailer
Klik hier
Paper Towns
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Paper TownsPaper Towns is een coming of age-verhaal over Quentin (Nat Wolff) en zijn raadselachtige buurmeisje Margo (Cara Delevingne), die zo dol op mysteries is, dat ze er zelf een is geworden. Margo neemt Quentin mee op een nachtelijk avontuur, maar verdwijnt dan plotseling. Wat ze achterlaat, zijn een aantal cryptische aanwijzingen die Quentin moet ontcijferen. De zoektocht mondt voor Quentin en zijn gevatte vrienden uit in een bijzonder avontuur dat zowel hilarisch als ontroerend is. Om Margo terug te vinden, moet Quentin ontdekken wat de waarde is van echte vriendschap en ware liefde. ?Naar de gelijknamige bestseller van John Green (The Fault in Our Stars).

Te zien vanaf:
DONDERDAG 30 JULI 2015

Trailer
Klik hier
Fantastic Four
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijn
Fantastic FourFantastic Four is een nieuwe, eigentijdse verfilming van het langstlopende superheldenteam van Marvel. Het leven van vier jonge outsiders verandert compleet als ze teleporteren naar een ander universum waar ze een schokkende gedaanteverwisseling ondergaan. Om de aarde te redden moeten de vier leren omgaan met hun nieuwe krachten en de strijd aanbinden met een voormalige vriend.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 6 AUGUSTUS 2015

Trailer
Klik hier
Unity
UnityUNITY is a new film from the writer and director of EARTHLINGS, and features an unprecedented cast of 100 celebrity narrators. It is a documentary about why we can't seem to get along with each other, even after thousands and thousands of years. UNITY will be released worldwide on August 12, 2015.

Seven years in the making, UNITY is a new documentary that explores humanity's hopeful transformation from living-by-killing into living-by-loving. It is a unique film about compassion for all beings, or all expressions of life", going beyond all separation based on form, and beyond perceiving opposites. Writer/Director Shaun Monson, collaborating with an astounding cast of 100 celebrity narrators (never before gathered in the history of filmmaking), presents a message of love, tragedy and hope, all set against the backdrop of some of the most compelling 20th and 21st Century footage imaginable.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 12 AUGUSTUS 2015

Trailer
Klik hier
Amy
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin drugs wordt gebruiktBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
AmyDe film Amy vertelt het unieke levensverhaal van zangeres Amy Winehouse vanuit haar eigen perspectief. Met haar fenomenale stem en muzikale talent, behoort zij tot een van de grootste iconen van deze eeuw. Als de superster van een generatie en een authentieke jazzartiest pur sang, schreef en zong Amy vanuit het diepst van haar hart. Ze gebruikte haar muzikale gave om haar persoonlijke problemen te uiten. De combinatie van haar rauwe eerlijkheid en haar talent resulteerde in enkele van de origineelste en meest bejubelde nummers van deze eeuw, waarvoor zij bekroond werd met zes Grammy Awards. Haar wereldwijde succes had echter ook zijn keerzijde en veroorzaakte een opdringerig en genadeloos mediacircus, dat in combinatie met haar roerige relaties en rock-‘n-roll levensstijl zijn tol begon te eisen. Op 23 juli 2011 overleed Amy Winehouse aan alcoholvergiftiging. Ze was 27 jaar oud

Te zien vanaf:
DONDERDAG 13 AUGUSTUS 2015

Trailer
Klik hier
Ted 2
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin discriminatie voorkomtBevat delen waarin seks voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Ted 2Seth MacFarlane is terug als schrijver, regisseur en de stem van Ted 2. Het vervolg op de succesvolle komedie van Universal en Media Rights Capital. Met o.a. Mark Wahlberg, Amanda Seyfried, Morgan Freeman en Liam Neeson. Het scenario is geschreven door Seth MacFarlane, Alec Sulkin en Wellesley Wild. Geproduceerd door Seth Macfarlane, John Jacobs, Jason Clark en Scott Stuber van Bluegrass Films.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 13 AUGUSTUS 2015

Trailer
Klik hier
Man from U.N.C.L.E.,The
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijn
Man from U.N.C.L.E.,TheHet verhaal speelt zich af in het begin van de jaren zestig op het hoogtepunt van de Koude Oorlog. De jarenlange vijanden CIA-agent Napoleon Solo (Cavill) en KGB-agent Illya Kuryakin (Hammer) worden gedwongen samen de strijd aan te binden met een mysterieuze, internationale misdaadorganisatie die door middel van kernwapens en technologie het wankele machtsevenwicht dreigt te verstoren. Met behulp van de dochter van een verdwenen Duitse wetenschapper probeert het duo te infiltreren in de misdaadorganisatie. Een race tegen de klok om de wereld te behoeden voor een ramp.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 20 AUGUSTUS 2015

Trailer
Klik hier
Pixels OV 3D
Vanaf 6 jaar en ouderVanaf 9 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Pixels OV 3DIn Pixels wordt de aarde aangevallen door buitenaardse wezens die zich vermomd hebben als old-school videogame figuren, zoals Pac-man, Donkey Kong en Centipede. President Will Cooper (Kevin James) vraagt zijn vriend Sam Brenner (Adam Sandler) om hulp, omdat hij kampioen arcade gaming was in de jaren '80. Samen met een team van retro gamers moet hij de aliens verslaan en de wereld redden. Ze krijgen speciale wapens uit het Witte Huis van wapenspecialiste Lt. Col. Violet Van Patten (Michelle Monaghan).

Te zien vanaf:
DONDERDAG 20 AUGUSTUS 2015

Trailer
Klik hier
Pixels OV 2D
Vanaf 6 jaar en ouderVanaf 9 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Pixels OV 2DIn Pixels wordt de aarde aangevallen door buitenaardse wezens die zich vermomd hebben als old-school videogame figuren, zoals Pac-man, Donkey Kong en Centipede. President Will Cooper (Kevin James) vraagt zijn vriend Sam Brenner (Adam Sandler) om hulp, omdat hij kampioen arcade gaming was in de jaren '80. Samen met een team van retro gamers moet hij de aliens verslaan en de wereld redden. Ze krijgen speciale wapens uit het Witte Huis van wapenspecialiste Lt. Col. Violet Van Patten (Michelle Monaghan).

Te zien vanaf:
DONDERDAG 20 AUGUSTUS 2015

Trailer
Klik hier
Trainwreck
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin seks voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
TrainwreckSuccesvol filmmaker Judd Apatow (The 40-Year Old Virgin, Knocked Up, This is 40) regisseert Trainwreck van Universal Pictures, met in de hoofdrol de up-and-coming comedienne Amy Schumer (Inside Amy Schumer). De komedie, naar een script van Schumer en verder bewerkt samen met Apatow, is geproduceerd door Apatow Productions samen met Barry Mendel (Bridesmaids, This is 40). Verder met o.a. Bill Hader, Brie Larson, Tilda Swinton, Colin Quinn, LeBron James en Vanessa Bayer.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 27 AUGUSTUS 2015

Trailer
Klik hier
We Are Your Friends
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin drugs wordt gebruiktBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
We Are Your FriendsWe Are Your Friends gaat over het vinden van je eigen geluid. Duik onder in de wereld van elektronische muziek en het nachtleven van Hollywood, de scene van de 23-jarige Cole (Zac Efron). Overdag hangt hij met zijn jeugdvrienden maar 's avonds werkt hij aan die ene track die de wereld zal veroveren. Alles verandert als hij bevriend raakt met de coole James (Wes Bentley), een gevestigde DJ die hem onder zijn hoede neemt. Een nieuwe kans, maar dan ontmoet hij James' jonge vriendin; de bloedmooie Sophie (Emily Ratajkowski). Cole valt als een blok voor haar. Terwijl hun verboden liefde opbloeit dreigt hij alleen wel belangrijke vrienden te verliezen. Cole moet kiezen tussen liefde, loyaliteit en zijn eigen carrière.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 27 AUGUSTUS 2015

Trailer
Klik hier
Hitman: Agent 47
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomt
Hitman: Agent 47Hitman: Agend 47 gaat over een genetisch gemodificeerde huurmoordenaar (Rupert Friend). Deze perfecte moordmachine is vernoemd naar de laatste twee cijfers van een in zijn nek getatoeëerde barcode en is het resultaat van tientallen jaren onderzoek en 46 prototypes. Dat heeft ertoe geleid dat 47 over ongekende kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en intelligentie beschikt. Zijn nieuwste doelwit is een mega-bedrijf dat het geheime verleden van Agent 47 wil achterhalen, om zo een leger van nog betere moordenaars te creëren. Samen met een jonge vrouw, die misschien in staat is hun machtige en geheime tegenstanders te verslaan, wordt 47 geconfronteerd met zijn verbijsterende afkomst en begint hij een episch gevecht tegen zijn dodelijkste vijand.


Te zien vanaf:
DONDERDAG 3 SEPTEMBER 2015

Trailer
Klik hier
Schone Handen
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Schone HandenSchone Handen is een spannend misdaaddrama. Sylvia (Thekla Reuten) heeft te lang weggekeken als de bloeiende drugshandel van haar man Eddie (Jeroen van Koningsbrugge) aan bod kwam. Als alles fout dreigt te lopen probeert Sylvia haar jonge kinderen te beschermen en het misdaadmilieu te ontvluchten. Maar zo gemakkelijk gaat dat niet. Eddie zal nergens voor terugdeinzen om haar binnen de ‘familie' te houden.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 10 SEPTEMBER 2015

Trailer
Klik hier
Everest 3D
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijn
Everest 3DEverest brengt de ontzagwekkende tocht van twee verschillende expedities in beeld, die te maken krijgen met één van de meest hevige sneeuwstormen die de mensheid ooit heeft gekend. De bergbeklimmers krijgen te maken met de meest barre omstandigheden op aarde wanneer hun levenslange obsessie om de top van de Everest te bereiken verandert in een adembenemende strijd om te overleven.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 17 SEPTEMBER 2015

Trailer
Klik hier
Holland: Natuur in de delta
Alle leeftijden
Holland: Natuur in de deltaDe zeearend strijkt neer in een hoge boom aan de rivier. Hier stroomt de bron van het leven voor alles wat de zeearend kent. Maar hij is hier al eeuwen niet geweest en herkent haar nauwelijks; alles is nu anders. Lang is de natuur de grootste kracht geweest in het deltagebied dat nu Nederland heet. We zien de ontwikkeling naar onze tijd, waarin we de natuur niet langer als vijand zien en zoeken naar manieren om haar immense creatieve kracht te benutten. De Hollandse natuur door de ogen van verrassende, kenmerkende dieren die de vruchtbare delta met ons bevolken. Naast de zeearend is dat bijvoorbeeld de bever, net als ons barrières bouwend en geulen gravend tegen het water. Maar ook de haas, het pimpernelblauwtje en de stekelbaars laten ons de dynamische wereld boven en onder water zien.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 24 SEPTEMBER 2015

Trailer
Klik hier
Roger Waters: The Wall
Roger Waters: The WallRoger Waters, medeoprichter en belangrijkste songwriter van Pink Floyd, komt met Roger Waters The Wall, een concertfilm die verder gaat dan het podium. Gebaseerd op het baanbrekende album, kan Roger Waters The Wall een conceptfilm genoemd worden: het is een state-of-the-art show die de zintuigen verblindt, gecombineerd met een intens persoonlijk levensverhaal.

Na afloop van de film presenteren we The Simple Facts, een unieke mogelijkheid om Roger Waters en Pink Floyd-bandlid Nick Mason te zien in een Q&A met fans over de hele wereld.

Het totale programma duurt 2 uur en 45 minuten.(incl. pauze 180min.)
De toegangsprijs is 12,50

Te zien vanaf:
DINSDAG 29 SEPTEMBER 2015

Trailer
Klik hier
Ladiesnight:Ja, ik wil!
Ladiesnight:Ja, ik wil!Woensdag 7 oktober is er weer een Ladiesnight !!

De inloop zal weer vanaf 19.00 uur zijn. Na de gratis verloting start de film tussen 20.00 uur en 20.15 uur.De ticketprijs is weer 10,50 (of via ideal 11,00) 48 uur voor aanvang van de film (maandagavond 5 oktober 20.00 uur) vervallen alle niet afgehaalde reserveringen en gaan dan in de losse verkoop, dus bent u in de buurt kom alvast langs om de tickets op te halen of koop ze via Ideal.

Openingstijden van de kassa zijn:
Maandag en dinsdag: 19.00-20.00 uur
Woensdag: 14.45-20.00 uur
Donderdag: 19.00-20.00 uur
Vrijdag: 14.45-21.45 uur
Zaterdag: 12.45-21.45 uur
Zondag: 12.45-20.00 uur
Vakanties: 12.45-21.45uur

In Ja, Ik Wil! ontmoeten we Roos (Elise Schaap), een mooie, leuke, succesvolle vrouw van begin dertig. Steeds als ze begint te dromen van een huwelijk, wordt ze gedumpt. En dan wordt ze ook nog eens uitgenodigd op de bruiloften van haar exen (o.a. Jeroen Spitzenberger en Manuel Broekman) en haar beste vriend (Thomas Cammaert). Om zichzelf niet te laten kennen, neemt ze haar jongere stagiair Daan (Martijn Lakemeier) mee naar alle ceremonies. Ze raakt veelvuldig verzeild in genante situaties en valt prompt als een blok voor de charmes van een aantrekkelijke arts (Thijs Romer). Men zegt wel: Van een bruiloft komt een bruiloft, maar is hij de ware Jacob tegen wie ze ,Ja, ik wil!” zal zeggen? Ja, Ik Wil! is een hartverwarmende romcom van regisseur Kees van Nieuwkerk, die eerder verantwoordelijk was voor Pak van mijn Hart.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 7 OKTOBER 2015

Trailer
Klik hier
Spectre
SpectreDoor een mysterieus bericht wordt Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren. Terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de Britse geheime dienst te behouden, ontrafelt Bond gaandeweg de verschrikkelijke waarheid achter Spectre.

Te zien vanaf:
VRIJDAG 6 NOVEMBER 2015

Trailer
Klik hier
Batman vs Superman: Dawn of Justice
Batman vs Superman: Dawn of Justice.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 24 MAART 2016

Trailer
Klik hier