Terug naar de startpagina
 Home|Reserveren|Verwacht|Kids|Ladiesnight|Filmhuis|Contact|Algemeen|Acties
Twitter  Facebook
Deux jours, une nuit (Filmhuis)
Vanaf 9 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Deux jours, une nuit (Filmhuis)Filmhuis dinsdag 16 september 20.00uur

Sandra (Cotillard) wil graag weer aan het werk en probeert haar baan terug te krijgen. De enige manier waarop zij dit kan bewerkstelligen is om haar collega’s te overtuigen hun bonus in te leveren.

Te zien vanaf:
DINSDAG 16 SEPTEMBER 2014

Trailer
Klik hier
Deux jours, une nuit (Special)
Vanaf 9 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Deux jours, une nuit (Special)Sandra (Cotillard) wil graag weer aan het werk en probeert haar baan terug te krijgen. De enige manier waarop zij dit kan bewerkstelligen is om haar collega’s te overtuigen hun bonus in te leveren.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 17 SEPTEMBER 2014

Life of Crime
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Life of CrimeNadat ze beiden een gevangenisstraf hebben uitgezeten voor autodiefstal besluiten Ordell Robbie (Mos Def) en Louis Gara (John Hawkes) om voortaan samen te werken. Hun eerste doelwit is Frank Dawson (Tim Robbins), een projectontwikkelaar en oplichter uit Detroit. Het plan is simpel: ze kidnappen zijn vrouw Mickey (Jennifer Aniston) en houden haar vast tot het losgeld van een miljoen dollar is betaald. Waar het duo geen rekening mee heeft gehouden is dat Dawson een jonge, bijzonder aantrekkelijke minnares (Isla Fisher) heeft en daarom geen haast om zijn vrouw te redden. Mickey weet echter het nodige over Dawsons illegale praktijken en zo ontstaat een nieuw plan om aan zijn geld te komen.


Te zien vanaf:
DONDERDAG 18 SEPTEMBER 2014

Dorsvloer vol confetti
Vanaf 9 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Dorsvloer vol confettiDorsvloer vol Confetti vertelt het verhaal van de jonge Katelijne (Hendrikje Nieuwerf) die opgroeit in een boerengezin in Zeeland. Uitverkoren zijn, dat is het belangrijkste levensdoel in het streng-gelovige milieu van Katelijne. Maar voor haar zijn lezen en verhalen nog veel belangrijker. Zet ze daarmee haar ‘genadetijd’ op het spel? Dorsvloer vol Confetti is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Franca Treur. De 12-jarige Katelijne groeit eind jaren tachtig op in een strenggelovig boerengezin in Zeeland. Als enig meisje tussen zes broers wordt ze nauwelijks bij het boerenwerk betrokken. Hierdoor gaan ook de gesprekken aan tafel grotendeels aan haar voorbij. Terwijl haar verlangen om mee te doen onverminderd groot blijft, gaan haar gedachten hun eigen gang. Daarbij laat ze zich meeslepen door verhalen. Familieverhalen, dorpsroddels, Bijbelverhalen, bekerings- geschiedenissen. Ook sprookjes, al mag ze die eigenlijk niet lezen, omdat het leugens zijn die haar maar afhouden van de waarheid. Ze geeft daarmee blijk van een sterke drang om het dagelijkse bestaan te ontstijgen. Voor haar is lezen, en leren, dé manier om haar leven op de boerderij achter zich te kunnen laten. Katelijne moet haar eigen weg gaan om te worden wie ze wil zijn.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 18 SEPTEMBER 2014

Trailer
Klik hier
Deliver Us From Evil
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Deliver Us From EvilIn Deliver Us From Evil onderzoekt Ralph Sarchie (Eric Bana), een politieagent in New York, een aantal verontrustende en onverklaarbare misdrijven. Hij wordt geholpen door een onconventionele priester (Edgar Ramirez) die gespecialiseerd is in de rituelen van het exorcisme. Samen proberen ze beangstigende en demonische misdaden te bestrijden. Geïnspireerd op het boek van Ralph Sarchie waarin hij real-life cases beschrijft uit zijn tijd als politieagent in New York. Geregisseerd door Scott Derrickson en geproduceerd door Jerry Bruckheimer.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 18 SEPTEMBER 2014

Trailer
Klik hier
If I Stay
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijn
If I StayMia Hall (Chloë Grace Moretz) dacht altijd dat kiezen tussen een muziekopleiding aan Julliard of bij haar grote liefde Adam (Jamie Blackley) blijven, de moeilijkste beslissing van haar leven zou zijn. Maar wat een in eerste instantie een zorgeloos familie-uitje had moeten zijn, mondt uit in een tragedie die alles verandert. Zwevend tussen leven en dood, is er nog maar één beslissing over voor Mia, die niet alleen haar toekomst maar ook haar lot bepaalt. Een film van New Line Cinema en Metro-Goldwyn-Mayer Pictures, naar de gelijknamige bestseller (Als ik blijf) van Gayle Forman. Met in de hoofdrollen Chloë Grace Moretz (Carrie, de Kick-Ass films), Mireille Enos (TV-serie The Killing, World War Z), Joshua Leonard (Higher Ground), Jamie Blackley (Snow White and the Huntsmen) en Stacy Keach (Nebraska).

Te zien vanaf:
DONDERDAG 18 SEPTEMBER 2014

Trailer
Klik hier
Pijnstillers
Vanaf 9 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
PijnstillersCasper woont alleen met zijn moeder. Hij heeft een passie voor muziek en speelt zoveel mogelijk piano. Zijn vader heeft hij nooit gekend, maar wanneer zijn moeder ernstig ziek wordt begint hij een zoektocht om hem te vinden...

Te zien vanaf:
MAANDAG 22 SEPTEMBER 2014

Trailer
Klik hier
The Reunion (Filmhuis)
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
The Reunion (Filmhuis)Filmhuis dinsdag 23 september 20.00uur

Het is twintig jaar geleden dat de leerlingen van klas 9C eindexamen deden en
ieder hun eigen weg gingen. Nu verheugen ze zich op de eerste reünie. Maar de feestelijke bijeenkomst krijgt een onverwachte wending als de introverte Anna besluit om haar vroegere pestkoppen te confronteren. In een film op de grens tussen fictie en documentaire onderzoekt Anna Odell hoe ongemakkelijk het is om geconfronteerd te worden met het beeld dat anderen van je hebben. The Reunion – bekroond met de Fipresci-prijs van de internationale filmkritiek – is een meeslepend en gedurfd debuut. Gemaakt door een kunstenares die het vak beheerst, maar zich niet gebonden voelt aan speelfilmwetten

Te zien vanaf:
DINSDAG 23 SEPTEMBER 2014

Trailer
Klik hier
The Equalizer
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
The EqualizerIn The Equalizer speelt Denzel Washington Robert McCall, een man met een geheimzinnig verleden. Hij woont in Boston en leidt een onopvallend bestaan. Zijn leven verandert als hij een jonge prostituee, Teri (Chloë Grace Moretz), probeert te redden. Hij komt oog in oog te staan met zeer gewelddadige Russische gangsters en mensenhandelaren die hij één voor één probeert uit te schakelen.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 25 SEPTEMBER 2014

Trailer
Klik hier
The Maze Runner
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
The Maze RunnerThe Maze Runner, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van James Dashner, speelt zich af in een post-apocalyptische wereld. Nadat zijn geheugen is gewist, komt Thomas terecht in een gemeenschap van jonge mannen. Als hij ontdekt dat ze gevangen zitten in een doolhof, sluit Thomas zich aan bij de "runners". Niet alleen om uit het labyrinth te ontsnappen, maar ook om het ijzingwekkende geheim dat schuil gaat achter hun lot te ontrafelen.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 25 SEPTEMBER 2014

Trailer
Klik hier
Bloedlink
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin seks voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
BloedlinkDe jonge, knappe Rico (Marwan Kenzari) en de norse Victor (Tygo Gernandt) hebben als ex-gedetineerden een waterdicht plan uitgewerkt voor de ontvoering van de 25-jarige Laura Temming (Sarah Chronis). Met deze kidnapping willen ze de slag van hun leven slaan. Als zij Laura op klaarlichte dag in een bestelbus meesleuren en vasthouden in een flat, starten niet veel later de onderhandelingen over het losgeld met Laura’s rijke vader. Gaandeweg verschuift de onderlinge machtsverhouding tussen Laura en haar kidnappers Rico en Victor in hoog tempo. Wie is nu eigenlijk de dader en wie het slachtoffer?

Te zien vanaf:
DONDERDAG 25 SEPTEMBER 2014

Trailer
Klik hier
Boxtrollen 3D NL
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijn
Boxtrollen 3D NLDe Boxtrollen zijn slimme lieve wezens die onder de grond leven in een bijzondere magische wereld. Ze hebben hun omgeving gecreëerd uit gerecyclede materialen en hun kleding bestaat uit kartonnen dozen. Alle bewoners uit de stad boven de grond zijn onterecht bang voor de Boxtrollen vanwege een oude legende. De Boxtrollen hebben een weesjongetje uit de stad geadopteerd, Eggs, voor wie ze heel goed zorgen. Hij groeit bij hen op en leeft ook onder de grond. Wanneer de Boxtrollen bedreigd worden, gaat Eggs op zoek naar hulp uit de stad. Hij overwint zijn angsten en legt contact met het vriendelijke meisje Winnie, zij helpt hem om zijn vriendjes te redden. Samen brengen ze de twee werelden van de mensen bovengronds en de Boxtrollen ondergronds, een beetje dichter bij elkaar.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 1 OKTOBER 2014

Trailer
Klik hier
August: Osage County (special)
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
August: Osage County (special)Cine Sneek special

In August: Osage County, een zwart-komisch drama genomineerd voor 2 Oscars, schitteren Oscar-winnaressen Meryl Streep en Julia Roberts als moeder en dochter van de disfunctionele Weston familie. Door tragische omstandigheden worden deze twee wilskrachtige dames gedwongen samen te komen in het ouderlijk huis met de rest van het gezin. Ieder familielid (o.a. Ewan McGregor, Juliette Lewis, Chris Cooper en Benedict Cumberbatch) neemt zijn eigen problemen mee, wat zorgt voor diverse licht ontvlambare situaties, schaamteloze ruzies, en bekentenissen met onvoorspelbare gevolgen. De film is gebaseerd op het met een Pulitzer Prize en diverse Tony Awards bekroonde gelijknamige toneelstuk van Tracy Letts, die ook het scenario van de film schreef. Regie lag in handen van John Wells, die eerder meewerkte aan bekroonde producties waaronder ‘ER’, ‘Mildred Pierce’ en ‘The West Wing’.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 1 OKTOBER 2014

Boxtrolls, The 3D OV
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijn
Boxtrolls, The 3D OVDe Boxtrollen zijn slimme lieve wezens die onder de grond leven in een bijzondere magische wereld. Ze hebben hun omgeving gecreëerd uit gerecyclede materialen en hun kleding bestaat uit kartonnen dozen. Alle bewoners uit de stad boven de grond zijn onterecht bang voor de Boxtrollen vanwege een oude legende. De Boxtrollen hebben een weesjongetje uit de stad geadopteerd, Eggs, voor wie ze heel goed zorgen. Hij groeit bij hen op en leeft ook onder de grond. Wanneer de Boxtrollen bedreigd worden, gaat Eggs op zoek naar hulp uit de stad. Hij overwint zijn angsten en legt contact met het vriendelijke meisje Winnie, zij helpt hem om zijn vriendjes te redden. Samen brengen ze de twee werelden van de mensen bovengronds en de Boxtrollen ondergronds, een beetje dichter bij elkaar.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 1 OKTOBER 2014

Trailer
Klik hier
Wonderbroeders
Alle leeftijdenBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
WonderbroedersIn de film Wonderbroeders leven vijf monniken harmonieus in het klooster van Wanroij. Totdat er ineens een stel bouwvakkers de rust komt verstoren. De kerkleider heeft hun klooster en de grond verkocht aan de gemeente, die er een commercieel wellness resort van wil maken. De broeders wringen zich in allerlei hilarische bochten en zetten alles op alles om de plannen voor deze ‘turkse stoomzooi’ tegen te gaan. Wanhoopsdaden die niet bepaald hoopgevend zijn. En dan openbaart er zich een wonder! Ze lijken gered, maar hun leven staat vanaf dan totaal op zijn kop…

Te zien vanaf:
DONDERDAG 2 OKTOBER 2014

Gone Girl
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Gone GirlGone Girl legt de geheimen van een modern huwelijk bloot. Op de dag dat hij vijf jaar getrouwd is, maakt Nick Dunne (Ben Affleck) bekend dat zijn beeldschone vrouw Amy (Rosamund Pike) vermist is. Onder druk van de politie en de media ontstaan er scheurtjes in het door Nick geschetste beeld van een perfect huwelijk. Door zijn leugens, bedrog en vreemde gedrag rijst bij iedereen de vraag: Heeft Nick Dunne zijn vrouw vermoord? Gebaseerd op de bestseller ‘Donker Hart’ van Gilliam Flynn.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 2 OKTOBER 2014

Maya de Bij (2D) Eerste Vlucht
Alle leeftijden
Maya de Bij (2D) Eerste VluchtMaya is een kleine nieuwsgierige bij die niet in de bijenkorf wil blijven, maar de mooie weide en haar bewoners wil ontdekken. Als de koninginnenbrij gestolen wordt, zijn de horzels als aartsvijanden van de bijen meteen verdacht. Willy en Maya besluiten samen het mysterie van de verdwenen koninginnenbrij op te lossen. Na een lange en spannende reis naar de korf van de horzels vinden Maya en Willy de ware schuldige.

Te zien vanaf:
ZONDAG 5 OKTOBER 2014

Trailer
Klik hier
6e Amateur Film Festival
6e Amateur Film FestivalHet 6e Nationaal Amateur Speelfilmfestival zal plaats vinden op zondag 5 oktober 2014 aanvang 10.00 uur. Net als vorig jaar zijn we te gast in één van de bioscoop zalen van Cine Sneek. Tot 12 september 2014 kunnen de
speelfilms worden ingestuurd. Is de projectietijd vol, dan
zullen de laatst binnen gekomen films afvallen.
De organisatie is in handen van videoclub ´Windjammer´ Sneek en is mede mogelijk gemaakt dank zij filmprojecten van clubleden, het geven van de nodige workshops, verhuur apparatuur, sponsoren en dit jaar hebben we gelukkig subsidie gekregen van de Gemeente Sûdwest Fryslân.

Te zien vanaf:
ZONDAG 5 OKTOBER 2014

Tracks (filmhuis)
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin discriminatie voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Tracks (filmhuis)In de zeventiger jaren trekt Robyn in het gezelschap van haar hond en vier kamelen solo door de Australische outback. Om de financiële middelen en de kamelen bij elkaar te krijgen, werkt ze eerst een tijd op een kamelenranch, waar ze leert hoe ze met de dieren moet omgaan. Als ze aan deze bijzondere reis begint, wordt ze bekend als de ‘camel lady en al snel wordt ze 1 van de meest fascinerende reizigers van haar tijd. De zoektocht naar haarzelf wordt herhaaldelijk verstoord door toeristen en journalisten. Het enige contact dat ze toelaat is met fotograaf Rick Smolan (Adam Driver, bekend van Girls) die vanuit New York invliegt om haar ongelofelijke reis vast te leggen op camera voor de National Geographic. Er ontstaat een bijzondere band tussen hen.

Te zien vanaf:
DINSDAG 7 OKTOBER 2014

Maya de Bij (3D) Eerste Vlucht
Alle leeftijden
Maya de Bij (3D) Eerste VluchtMaya is een kleine nieuwsgierige bij die niet in de bijenkorf wil blijven, maar de mooie weide en haar bewoners wil ontdekken. Als de koninginnenbrij gestolen wordt, zijn de horzels als aartsvijanden van de bijen meteen verdacht. Willy en Maya besluiten samen het mysterie van de verdwenen koninginnenbrij op te lossen. Na een lange en spannende reis naar de korf van de horzels vinden Maya en Willy de ware schuldige. De kleine Maya en haar vriendjes redden de bijenkorf van de gemene, hebzuchtige adviseur van de Koningin, Buzzlinda, en zorgen ervoor dat de langdurige vijandigheid tussen bijen en horzels voorgoed tot het verleden behoort.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 8 OKTOBER 2014

Tracks (special)
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin discriminatie voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Tracks (special)In de zeventiger jaren trekt Robyn in het gezelschap van haar hond en vier kamelen solo door de Australische outback. Om de financiële middelen en de kamelen bij elkaar te krijgen, werkt ze eerst een tijd op een kamelenranch, waar ze leert hoe ze met de dieren moet omgaan. Als ze aan deze bijzondere reis begint, wordt ze bekend als de ‘camel lady en al snel wordt ze 1 van de meest fascinerende reizigers van haar tijd. De zoektocht naar haarzelf wordt herhaaldelijk verstoord door toeristen en journalisten. Het enige contact dat ze toelaat is met fotograaf Rick Smolan (Adam Driver, bekend van Girls) die vanuit New York invliegt om haar ongelofelijke reis vast te leggen op camera voor de National Geographic. Er ontstaat een bijzondere band tussen hen.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 8 OKTOBER 2014

Dummie de Mummie
Alle leeftijden
Dummie de MummieStel je voor. Je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en er gebeurt nooit iets in het plattelandsdorp waar je woont. Dan zit er op een dag opeens een levende mummie op je bed. Wat doe je dan? Goos (Julian Ras) en zijn vader Klaas (Roeland Fernhout) besluiten om net te doen alsof Dummie hun Egyptische neefje met veel brandwonden is. Dat idee loopt uit op een heel stoer avontuur. Want Dummie moet natuurlijk mee naar school, maar mag nooit zijn magische scarabee kwijtraken. Als twee pestkoppen van de school er toch mee vandoor gaan, moet Goos laten zien hoeveel hij overheeft voor zijn beste vriend! Dummie de Mummie is gebaseerd op gelijknamige boekenreeks van Tosca Menten.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 9 OKTOBER 2014

Trailer
Klik hier
1 DIRECTION IN CONCERT
Alle leeftijden
1 DIRECTION IN CONCERTDit is de ultieme concertbeleving in de bioscoop voor alle 1D fans. Een unieke kans voor iedereen die de live tour `Where We Are` heeft gemist, of voor zij die het graag nog een keer willen meemaken op een groot scherm. Het concert is opgenomen in het geweldige San Ciro Stadium in Milaan en wij vertonen behalve het concert van 75 minuten, ook nog 15 minuten uniek beeldmateriaal van de jongens zelf.

Te zien vanaf:
ZATERDAG 11 OKTOBER 2014

Live Ballet: Manon
Live Ballet: ManonDe opera’s en balletten worden vertoond in kristalhelder HD en mooi geluid.
U zit in ons theater op de eerste rij (spreekwoordelijk) en u heeft het beste zicht. Nieuw dit seizoen is dat alle opera’s Nederlands ondertiteld zijn.
Alle opera's vertonen wij in zaal 1met in de pauze weer een hapje en een drankje.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 16 OKTOBER 2014

The Judge
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
The JudgeIn The Judge speelt Robert Downey Jr. de advocaat Hank Palmer. Hij keert terug naar zijn geboortedorp als zijn vader, de plaatselijke rechter met wie hij ruzie heeft, wordt verdacht van moord. Hank gaat op zoek naar de waarheid en al doende worden de banden met zijn familie hersteld. Een film van Warner Bros. Pictures en Village Roadshow Pictures met Oscar-genomineerde Robert Downey Jr. (Tropic Thunder, de Sherlock Holmes films, de Iron Man cyclus), Oscar-winnaar Robert Duvall (Tender Mercies, Crazy Heart) en Oscar-genomineerde Vera Farmiga (Up in the Air, The Conjuring). Geregisseerd door David Dobkin (Wedding Crashers).

Te zien vanaf:
DONDERDAG 16 OKTOBER 2014

Live Opera: I Due Foscari
Live Opera: I Due FoscariDe opera’s en balletten worden vertoond in kristalhelder HD en mooi geluid.
U zit in ons theater op de eerste rij (spreekwoordelijk) en u heeft het beste zicht. Nieuw dit seizoen is dat alle opera’s Nederlands ondertiteld zijn.
Alle opera's vertonen wij in zaal 1 met in de pauze weer een hapje en een drankje.

Te zien vanaf:
MAANDAG 27 OKTOBER 2014

Ladiesnight: Pak van mijn hart
Ladiesnight: Pak van mijn hartWoensdag 29 oktober is er weer een Ladiesnight !!

De inloop zal weer vanaf 19.00 uur zijn en de film zal om ongeveer 20.00 uur starten.
De ticketprijs is €10,50 ( via ideal € 11,00)

48 uur voor aanvang van de film (maandagavond 27 oktober 20.00 uur) vervallen alle niet afgehaalde reserveringen en gaan dan in de losse verkoop, dus bent u in de buurt kom alvast langs om de tickets op te halen of koop ze via Ideal.

Openingstijden van de kassa zijn:

Maandag en dinsdag: 19.00-20.00 uur
Woensdag: 14.30-20.00 uur
Donderdag: 17.30-21.00 uur
Vrijdag: 14.45-21.30 uur
Zaterdag: 12.45-21.30 uur
Zondag: 12.45-21.00 uur

We hopen tot 29 oktober!

Pak van mijn Hart is de feelgoodfilm voor de feestdagen! In de romantische komedie Pak van mijn hart runnen de broers Tom (Benja Bruijning) en Niek (Fedja van Huêt) een kledingverhuurbedrijf en sinterklaascentrale. Ze zijn net de voorbereidingen voor de feestmaand begonnen, als de aantrekkelijke Julia (Chantal Janzen) hun familiebedrijf binnenloopt met een aanbod dat alles verandert. Tom en Niek worden door deze klus geconfronteerd met de liefde, familiekwesties, tradities, zaken en vertrouwen. Daardoor komt er voor de broers in de feestmaand wel heel veel op het spel te staan...

Te zien vanaf:
WOENSDAG 29 OKTOBER 2014

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijn
The Hunger Games: Mockingjay - Part 1Het onmogelijke is gebeurd: Katniss Everdeen heeft de Hongerspelen twee keer overleefd. Er is echter geen enkele reden tot blijdschap. District 12 is volledig verwoest en Peeta is in handen van President Snow. De rebellenleiders hebben Katniss uit de spelen gered, omdat ze willen dat zij het gezicht wordt van de opstand. Want in de nasleep van de quarter Quell is een ding heel duidelijk geworden: het is oorlog.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 19 NOVEMBER 2014

Live Opera: L'Elisir D'Amore
Live Opera: L'Elisir D'AmoreDe opera’s en balletten worden vertoond in kristalhelder HD en mooi geluid.
U zit in ons theater op de eerste rij (spreekwoordelijk) en u heeft het beste zicht. Nieuw dit seizoen is dat alle opera’s Nederlands ondertiteld zijn.
Alle opera's vertonen wij in zaal 1met in de pauze weer een hapje en een drankje.


Te zien vanaf:
WOENSDAG 26 NOVEMBER 2014

Live Ballet: Alice's Adventures In Wonderland
Live Ballet: Alice's Adventures In WonderlandDe opera’s en balletten worden vertoond in kristalhelder HD en mooi geluid.
U zit in ons theater op de eerste rij (spreekwoordelijk) en u heeft het beste zicht. Nieuw dit seizoen is dat alle opera’s Nederlands ondertiteld zijn.
Alle opera's vertonen wij in zaal 1met in de pauze weer een hapje en een drankje.


Te zien vanaf:
DINSDAG 16 DECEMBER 2014