Terug naar de startpagina
 Home|Reserveren|Verwacht|Kids|Ladiesnight|Filmhuis|Contact|Algemeen|Acties
Twitter  Facebook
Alice: Through The Looking Glass (3D)
Vanaf 9 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijn
Alice: Through The Looking Glass (3D)In Disney Alice Through The Looking Glass komen de onvergetelijke karakters uit Lewis Carrol's Alice in Wonderland opnieuw tot leven in een spectaculair avontuur. Als Alice terugkeert naar deze magische wereld moet zij terug in de tijd reizen om haar beste vriend Mad Hatter (gespeeld door Johnny Depp) te redden. Director James Bonin geeft een unieke twist aan de spectaculaire wereld die Tim Burton destijds heeft gecreeerd met Alice in Wonderland. De film is geschreven door Linda Woolverton en gebaseerd op de verhalen van Lewis Carrol. Na het internationale succes van de blockbuster in 2010 wordt de cast herenigd in Alice Through the Looking Glass, met o.a. Johnny Depp, Anna Hathaway, Mia Wasikowska, Matt Lucas en Helena Bonham Carter. In de film worden nieuwe karakters geintroduceerd die gespeeld worden door Rhys Ifans en Sacha Baron Cohen. Ook komen de getalenteerde stemmen terug van Alan Rickman, Stephen Fry, Michael Sheen, Timothy Spall, Barbara Windsor en Paul Whitehouse, vergezeld door Matt Vogel.


Te zien vanaf:
DONDERDAG 26 MEI 2016

Trailer
Klik hier
Warcraft: The Beginning (3D)
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomt
Warcraft: The Beginning (3D)In Warcraft: The Beginning wordt het koninkrijk Azeroth en haar bevolking bedreigd door de komst van gevaarlijke en gewelddadige Orcs. Zij zijn op zoek naar een nieuw gebied voor hun volk, omdat hun eigen land vernietigd is. Wanneer er een verbinding ontstaat tussen de werelden van de mensheid en de Orcs, zal een van twee volledig verdwijnen en uitsterven. Twee helden, afkomstig uit de twee verschillende werelden, staan tegenover elkaar om te vechten voor de redding van hun eigen toekomst en nageslacht. Warcraft: The Beginning wordt uitgebracht door Legendary Pictures en Universal Pictures en is geregisseerd door Duncan Jones (Moon, Source Code). Met o.a. Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky en Daniel Wu.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 2 JUNI 2016

Trailer
Klik hier
Elle
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin seks voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
ElleMichele (Isabelle Huppert) lijkt onverwoestbaar. Ze is hoofd van een toonaangevend videogamebedrijf en hanteert zowel zakelijk als privé dezelfde genadeloze houding. Maar als ze in haar huis wordt aangevallen en verkracht door een onbekende man verandert haar leven drastisch. Ze besluit zelf achter de dader aan te gaan en belandt in een spannend kat-en-muis-spel dat elk moment uit de hand kan lopen.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 2 JUNI 2016

Trailer
Klik hier
Now You See Me 2
Now You See Me 2De Four Horsemen (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan) zijn terug in een tweede breinbrekend avontuur. Een jaar nadat ze de FBI te snel af waren en het publiek voor zich wonnen met hun magische Robin Hood-achtige spektakels, maken de vier getalenteerde illusionisten zich op voor een comeback waarin ze de onethische praktijken van een techmagnaat aan het licht willen brengen. De man achter hun verdwijningsact is niemand minder dan Walter Mabry (Daniel Radcliffe), een technisch wonder die de illusionisten dwingt de meest onmogelijke diefstal ooit uit te voeren. Om hun naam te zuiveren en het werkelijke brein achter deze praktijken te ontmaskeren zullen de illusionisten een laatste weergaloze stunt moeten uithalen.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 9 JUNI 2016

Trailer
Klik hier
Ninja Turtles: Out of the Shadows 3D
Ninja Turtles: Out of the Shadows 3DSlechterik Shredder ontsnapt uit hechtenis en sluit zich aan bij de gestoorde wetenschapper Baxter Stockman (Tyler Perry) en zijn twee onnozele handlangers, Bebop (Gary Anthony Williams ) en Rocksteady (WWE ster Stephen Sheamus' Farrelly). De Turtles proberen het duivelse plan van Shredder en zijn nieuwe crew om de wereld over te nemen tegen te houden, maar dan komt er nog groter kwaad op hun pad: de beruchte Krang.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 16 JUNI 2016

Trailer
Klik hier
Central Intelligence
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Central IntelligenceDe film gaat over een CIA-agent (Johnson) die als kind werd gepest en nu naar de reunie van zijn middelbare school gaat. Hij beweert bezig te zijn met een uiterst geheim onderzoek en roept de hulp in van een accountant die vroeger bij hem op school zat (Hart) en heel populair was. De onvoorspelbare CIA-agent sleept zijn oud-klasgenoot mee in een wereld van schietpartijen, verraad en spionage. Wanneer de brave accountant beseft in wat voor een gevaarlijke situatie hij is beland, is er geen weg terug meer.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 16 JUNI 2016

Trailer
Klik hier
Me Before You
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijn
Me Before YouVaak vind je de liefde waar je haar niet verwacht, soms brengt het je naar een plek waar je nooit had gedacht te zullen gaan. Louisa Lou Clark (Emilia Clarke) woont in een afgelegen dorpje op het Engelse platteland. Zonder duidelijke richting in haar leven, hopt de eigenzinnige en creatieve 26 jarige van baan naar baan, voornamelijk om het hoofd boven water te houden. Haar vrolijke voorkomen wordt op de proef gesteld, wanneer ze weer eens switched van baan. Ze wordt ingehuurd om de zorg op zich te nemen van Will Traynor (Sam Claflin), een welgestelde jonge bankier wiens leven na een ongeluk compleet is veranderd. Hij was een echte avonturier, maar zijn handicap heeft hem cynisch gemaakt en zijn levenslust is verdwenen. Lou is vastberaden hem ervan te overtuigen dat het leven zeker nog zin heeft. Samen brengen ze veel tijd door en langzaamaan merken ze dat, door al hun belevenissen, zowel hun leven als hart een richting heeft gekozen, waarvan ze beiden niet wisten dat deze bestond. Me Before You is gebaseerd op het succesvolle boek Voor Jou van Jojo Moyes. Emilia Clarke (Game of Thrones) en Sam Claflin (The Hunger Games series) spelen de hoofdrollen in dit regie debuut van Thea Sharrock.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 16 JUNI 2016

Trailer
Klik hier
Independence Day: Resurgence 3D
Independence Day: Resurgence 3DWe wisten altijd al dat ze terug zouden komen. Na het succes van Independence Day levert het volgende epische hoofdstuk een wereldwijde catastrophe van onvoorstelbare grootte. Door gebruik te maken van buitenaardse technologie, hebben de verschillende naties op aarde samengewerkt aan een immens verdedigingsprogramma om zo de planeet te beschermen. Maar niets kan ons voorbereiden op de geavanceerde en ongekende kracht van de buitenaardse wezens. Alleen de vindingrijkheid van een aantal moedige mannen en vrouwen kan onze wereld nog redden van de ondergang. Independence Day: Resurgence is vanaf 23 juni 2016 (in 3D en IMAX 3D) in de Nederlandse bioscoop te zien.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 23 JUNI 2016

Trailer
Klik hier
Werther (ROH)
Werther (ROH)Gebaseerd op Goethe's novelle Het Lijden van de Jonge Werther, vertelt Massenet's opera het verhaal van de hopeloze liefde van de dichter Werther voor Charlotte, die helaas al bestemd is voor een andere man. De muziek is van een lyrische schoonheid, vol passie en emotionele diepgang. Het is niet voor niets dat Werther vaak beschouwd wordt als het beste werk van deze componist. Antonio Pappano, de Royal Opera's muzikale leider, dirigeert deze klassieke productie van film-, theater en operaregisseur Benoit Jacquot. De Italiaanse tenor Vittorio Grigolo schittert als Werther, naast Joyce Di Donato, die hier de rol van Charlotte voor het eerst vertolkt (een van de allermooiste mezzo rollen).

Te zien vanaf:
MAANDAG 27 JUNI 2016

Finding Dory 3D (NL)
Finding Dory 3D (NL)In Disney Pixar's Finding Dory worden de favoriete figuren uit de populaire Pixar-film Finding Nemo opnieuw met elkaar herenigd. De vriendelijke, maar vergeetachtige blauwe vis Dory duikt opnieuw in het diepe met haar vrienden Nemo en Marlin, tijdens een zoektocht naar haar vergeten verleden. Wat kan Dory zich nog herinneren? Wie zijn haar ouders? En waar leerde ze met walvissen praten? Finding Dory is geregiseerd door Andrew Stanton (Finding Nemo,WALL-E) en wordt geproduceerd door Lindsey Collins (co-producer WALL-E). Disney Pixar's Finding Dory duikt in de zomer van 2016 de Nederlandse bioscopen in.


Te zien vanaf:
WOENSDAG 29 JUNI 2016

Trailer
Klik hier
Finding Dory 2D (NL)
Finding Dory 2D (NL)In Disney Pixar's Finding Dory worden de favoriete figuren uit de populaire Pixar-film Finding Nemo opnieuw met elkaar herenigd. De vriendelijke, maar vergeetachtige blauwe vis Dory duikt opnieuw in het diepe met haar vrienden Nemo en Marlin, tijdens een zoektocht naar haar vergeten verleden. Wat kan Dory zich nog herinneren? Wie zijn haar ouders? En waar leerde ze met walvissen praten? Finding Dory is geregiseerd door Andrew Stanton (Finding Nemo,WALL-E) en wordt geproduceerd door Lindsey Collins (co-producer WALL-E). Disney Pixar's Finding Dory duikt in de zomer van 2016 de Nederlandse bioscopen in.


Te zien vanaf:
WOENSDAG 29 JUNI 2016

Trailer
Klik hier
Renesse
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin seks voorkomtBevat delen waarin drugs wordt gebruiktBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
RenessePuber Bas (Niek Roozen) krijgt een duidelijke boodschap van zijn stervende opa (Peter Faber): wacht niet met vrouwen versieren, want je moet de melk schenken als ie vers is. Als Bas daarna de opdracht krijgt om de as van zijn opa uit te strooien in Renesse, besluit hij het advies op te volgen in de zomervakantie. Samen met zijn weirde neef Thijs (Sam Doets) en twee vrienden Luca (Martijn van Eijzeren) en Daniel (Simon Kindermans) vertrekt Bas naar het roemruchte badplaatsje om eindelijk eens een meisje te scoren. Maar zijn genante vrienden, een stel nymfomane Brabo's en een groep macho gasten dat het op dezelfde meisjes voorzien heeft, maken zijn kansen met de dag kleiner. En dan blijkt het leukste meisje ook nog het nichtje van de lastige campingbaas te zijn

Te zien vanaf:
DONDERDAG 7 JULI 2016

Trailer
Klik hier
Ice Age 5: Collision Course 2D (NL)
Ice Age 5: Collision Course 2D (NL)Scrat s epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje zorgt er dit keer voor dat hij in de ruimte terechtkomt waarbij hij per ongeluk een kosmische kettingreactie teweegbrengt die de wereld van Ice Age volledig dreigt te veranderen. Om zichzelf te redden moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde hun huis verlaten en beginnen aan een reis vol humor en avontuur door nieuwe, exotische landen waarbij ze een groot aantal nieuwe, kleurrijke karakters ontmoeten.


Te zien vanaf:
WOENSDAG 13 JULI 2016

Trailer
Klik hier
Ice Age 5: Collision Course 3D (NL)
Ice Age 5: Collision Course 3D (NL)Scrat s epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje zorgt er dit keer voor dat hij in de ruimte terechtkomt waarbij hij per ongeluk een kosmische kettingreactie teweegbrengt die de wereld van Ice Age volledig dreigt te veranderen. Om zichzelf te redden moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde hun huis verlaten en beginnen aan een reis vol humor en avontuur door nieuwe, exotische landen waarbij ze een groot aantal nieuwe, kleurrijke karakters ontmoeten.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 13 JULI 2016

Trailer
Klik hier
GVR, De 3D (NL)
GVR, De 3D (NL)In de film The BFG ontmoeten we Sophie, een weesmeisje dat ontvoerd wordt door een aardige reus, De Grote Vriendelijke Reus (GVR). Samen verzinnen ze een plan om de wereld te redden van de slechte, mensetende reuzen die de GVR pesten. De verfilming van het wereldberoemde boek van Roald Dahl is in handen van niemand minder dan Steven Spielberg, waarvoor hij terug samenwerkte met E.T. scenariste Melissa Mathison, die vorig jaar kwam te overlijden.


Te zien vanaf:
WOENSDAG 20 JULI 2016

Trailer
Klik hier
Star Trek Beyond
Star Trek BeyondDe bemanning van de Enterprise is terug.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 21 JULI 2016

Trailer
Klik hier
Andre Rieu's 2016 Maastricht Concert
Alle leeftijden
Andre Rieu's 2016 Maastricht ConcertAndre Rieu, 'De Koning van de Wals', is een van de bekendste muziekartiesten ter wereld. Zijn jaarlijkse legendarische concert in Maastricht is een van de meest geanticipeerde bioscoopevenementen van het jaar. Vorig jaar werden er zelfs box office records gebroken in verschillende landen.
Het Maastricht concert vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in Andres geboortestad en toont Andre in zijn element samen met zijn wereldberoemde 60-delige Johann Strauss Orkest, sopranen, tenoren en zeer special gasten. Andre beloofd en bezorgd een onvergetelijke muzikale ervaring voor alle leeftijden vol humor, plezier en emotie.

Andre Rieu 2016 Maastricht Concert in de bioscopen wordt gepresenteerd door Charlotte Hawkins. Zij zal de show introduceren en een interview met Andre Rieu afnemen op het moment dat hij het podium verlaat, exclusief voor de bioscoopbezoekers.

Het concert duurt ongeveer 3 uur. De satellietvertoning is enkele dagen voor de bioscoopvertoning opgenomen tijdens het Andre Rieu 2016 Maastricht Concert. Het concert zal gedeeltelijk in het Engels en Nederlands gesproken worden en enkele keren Engelse ondertiteling bevatten.

Te zien vanaf:
ZONDAG 24 JULI 2016

Trailer
Klik hier
Jason Bourne
Jason BourneMatt Damon is terug als Jason Bourne, in de nieuwe gelijknamige actie-thriller. Na The Bourne Supremacy en de The Bourne Ultimatum regisseert Paul Greengrass ook het nieuwe hoofdstuk uit de Bourne franchise. In Jason Bourne keert de voormalig, meest dodelijke agent van de CIA, Jason Bourne terug vanuit de anonimiteit. Damon wordt in deze film bijgestaan door Alicia Vikander, Vincent Cassel en Tommy Lee Jones, ook Julia Stiles keert terug in de Bourne cast. Samen met Jeffrey Weiner zal wederom Frank Marshall van Captivate Entertainment de film produceren, zij krijgen hierbij hulp van Greengrass, Damon, Gregory Goodman en Ben Smith. Geschreven door Greengrass en Christopher Rouse en gebaseerd op de personages gecreeerd door Robert Ludlum.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 28 JULI 2016

Trailer
Klik hier
Huisdiergeheimen 2D (NL)
Huisdiergeheimen 2D (NL)Wat spoken huisdieren uit wanneer de baasjes van huis zijn? In The Secret Life of Pets (Huisdierengeheimen) volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terrier Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar gestoorde konijntje Snowball.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 3 AUGUSTUS 2016

Trailer
Klik hier
Secret Life of Pets 3D (OV), The
Secret Life of Pets 3D (OV), TheWat spoken huisdieren uit wanneer de baasjes van huis zijn? In The Secret Life of Pets volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terrier Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar gestoorde konijntje Snowball.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 3 AUGUSTUS 2016

Trailer
Klik hier
Huisdiergeheimen 3D (NL)
Huisdiergeheimen 3D (NL)Wat spoken huisdieren uit wanneer de baasjes van huis zijn? In The Secret Life of Pets (Huisdierengeheimen) volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terrier Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar gestoorde konijntje Snowball.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 3 AUGUSTUS 2016

Trailer
Klik hier
Suicide Squad
Suicide SquadHet voelt goed om slecht te zijn. Stel een team samen van s werelds meest gevaarlijke, gevangen genomen Super Schurken en geef ze de meest geavanceerde wapens die er beschikbaar zijn. Stuur ze vervolgens op een missie om een onbekende, onoverwinnelijke entiteit te verslaan. U.S. intelligence officer Amanda Waller heeft besloten dat alleen een in het geheim opgesloten groep wanhopige, afschuwwekkende misdadigers, die niets te verliezen hebben, volstaat. Echter, wanneer zij ontdekken niet geselecteerd te zijn om te slagen, maar enkel om hun schuld in te lossen (falen is onvermijdelijk), is het de vraag of de Suicide Squad tijdens een poging zal sterven, of dat het vanaf nu ieder voor zich wordt.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 4 AUGUSTUS 2016

Trailer
Klik hier
Doctor Strange
Doctor StrangeNadat zijn dagen als chirurg zijn geteld, krijgt de briljante maar zeker ook arrogante Dr. Stephan Strange een kans op een nieuw leven wanneer een tovenaar hem onder haar hoede neemt en hem traint om de wereld tegen het kwaad te beschermen.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 27 OKTOBER 2016

Trailer
Klik hier
Fantastic Beasts and Where to Find Them
Fantastic Beasts and Where to Find ThemFantastic Beasts and Where to Find Them begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een No-Maj (Amerikaans voor een Dreuzel) genaamd Jacob, een magische koffer, en het ontsnappen van een aantal van Newt's fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de No-Maj wereld.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 17 NOVEMBER 2016

Trailer
Klik hier