Terug naar de startpagina
 Home|Reserveren|Verwacht|Kids|Ladiesnight|Filmhuis|Contact|Algemeen|Acties
Twitter  Facebook
Der Staat Gegen Fritz Bauer (Filmhuis)
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin discriminatie voorkomt
Der Staat Gegen Fritz Bauer (Filmhuis)Filmhuis Sneek dinsdag 25 oktober 20.0 uur

1957. Procureur-generaal Fritz Bauer wil de kopstukken van Nazi-Duitsland vervolgen zodat de naoorlogse generatie in de jonge Bondsrepubliek de vaderlandse geschiedenis onder ogen leert zien. Maar in zijn zoektocht naar ontsnapte Nazi's krijgt hij te maken met het establishment dat niets liever wil dan het verleden te laten rusten. Op medewerking hoeft hij dus niet te rekenen. Men probeert zelfs zijn homoseksualiteit tegen hem te gebruiken onder een -Nazi- wet die homoseksualiteit nog steeds strafbaar stelt. En als hij de verantwoordelijke voor de massadeportatie van de Joden Adolf Eichmann op het spoor komt, geeft men hem valse informatie. In zijn moedige strijd voor de waarheid en rechtvaardigheid ziet Bauer zich genoodzaakt de Israelische geheime dienst, Mossad, in te lichten. Een daad waarmee hij landverraad pleegt.

Te zien vanaf:
DINSDAG 25 OKTOBER 2016

Trailer
Klik hier
Ouija: Origin of Evil (16+)
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijn
Ouija: Origin of Evil (16+)Het was nooit alleen maar een spelletje. Ouija: Origin of Evil sleurt kijkers terug in de wereld van het bovennatuurlijke bordspel in dit vervolg op de culthit uit 2014. In het Los Angeles van 1965 lichten een moeder en haar twee dochters mensen op met seances. Wanneer ze een nieuw trucje toevoegen aan hun repertoire halen ze per ongeluk een echte kwaadaardige geest in huis. Als de jongste dochter bezeten raakt door deze genadeloze geest, moet de familie ondenkbare angsten overwinnen om haar te redden en om de geest die haar in bezit heeft uit te drijven.

Filmtip:
Deze film is samen met de film Southbound te zien tijdens onze Halloween Horror Night op 31 oktober!

Te zien vanaf:
DONDERDAG 27 OKTOBER 2016

Trailer
Klik hier
Doctor Strange 3D
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijn
Doctor Strange 3DIn Marvel s Doctor Strange volgen we het verhaal van de wereldberoemde en arrogante neurochirurg Dr. Stephen Strange. Zijn leven verandert compleet na een verschrikkelijk auto-ongeluk. Zijn handen raken hierbij dermate gewond, waardoor zijn carriere als chirurg voorbij is. Noodgedwongen gaat hij op zoek naar hoop en genezing in de mysterieuze plaats Kamar-Taj. Hij komt erachter dat dit niet alleen een plek voor genezing is, maar ook het strijdtoneel tegen onzichtbare duistere krachten die vastbesloten zijn om onze realiteit op de Aarde te vernietigen. Strange leert nieuwe magische krachten te gebruiken om de Aarde te beschermen tegen dit kwaad uit andere dimensies. Hij staat voor de keuze om terug te keren naar zijn gelukkige bestaan vol aanzien, of om alles achter zich te laten en de wereld te verdedigen als machtigste magier die er bestaat. Ga mee met Strange op een gevaarlijke, mystieke en visueel fenomenale reis.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 27 OKTOBER 2016

Trailer
Klik hier
Hartenstrijd
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
HartenstrijdNa voor de zoveelste keer bedrogen te zijn door een man aan wie ze haar hele ziel en zaligheid had verkocht, is voor motoragente Tina (Jennifer Hoffman) de maat vol. Van nu af aan zal ze zich niet meer binden aan een man en alleen nog daten voor de seks. Voor het emotionele gedeelte heeft ze haar beste vriendin Fleurtje (Eva van de Wijdeven), de meest intimiderende kleuterjuf van Nederland. Tegelijkertijd sluit de uiterst charmante kroegbaas Sven (Tibor Lukacs) een weddenschap met zijn vriend Dennis (Oscar Aerts) om te bewijzen dat hij heus wel kan daten met een vrouw zonder met haar naar bed te gaan. Sven en Tina zijn beslist niet elkaars type, maar voor hun experiment denken ze een perfecte match te zijn. Wat begint als een koelbloedig spel wordt al snel een verwarrende en hilarische zoektocht naar oprechte liefde.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 27 OKTOBER 2016

Trailer
Klik hier
Halloween Horror Night (16+)
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijn
Halloween Horror Night (16+)31 oktober kun je genieten van de Halloween sfeer in CineSneek. Tijdens de Halloween Horror Night draaien we twee horrors: Southbound en Ouija: Origin of Evil.
Tussen de twee films is een pauze waarin we Horror cocktails (met en zonder alcohol) en Horror hapjes serveren.

Ticket informatie:
Het ia al mogelijk om kaarten te reserveren en te kopen.
Inbegrepen in deze horror avond: Sfeervolle ontvangst, de film Southbound, Horror cocktails en hapjes, de film Ouija: Origins of Evil.
Tickets voor maar 12,50 !

Programma:
Inloop vanaf 18.45uur
Start Southbound 19.00uur
Pauze met Horror Cocktail en Horror Hapje
Start Ouija: Origin of Evil
Einde rond 22.30uur

Dresscode: Halloween thema (niet verplicht)

!!Pas op: Deze avond is voor iedereen vanaf 16 jaar. Dit is in verband met de leeftijdskeuring van de horrors.
Vergeet niet je ID mee te nemen.

Te zien vanaf:
MAANDAG 31 OKTOBER 2016

Trailer
Klik hier
Tonio (Filmhuis)
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin drugs wordt gebruiktBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Tonio (Filmhuis)Op Eerste Pinksterdag 2010 fietst de 21-jarige Tonio vroeg in de ochtend richting huis na een avond uit met zijn vrienden. Hij wordt onderweg geschept door een auto en komt hierbij om het leven. Zijn ouders Adri en Mirjam worden geconfronteerd met het grootste verlies dat hun leven voorgoed zal veranderen. Terwijl Mirjam hard vecht om niet in een neerwaartse spiraal van verdriet terecht te komen, doet Adri het enige waar hij op dat moment toe in staat is: in zijn herinnering graven, aantekeningen maken, schrijven. Daarbij voortgedreven door twee dwingende vragen: wat gebeurde er met Tonio in de laatste uren en dagen voorafgaand aan de ramp, en hoe kon dit ongeluk plaatsvinden? Een zoektocht naar het wat en het hoe, die leidt langs verschillende ooggetuigen, vrienden, politieagenten en artsen. Hij reconstrueert het leven van zijn zoon tijdens een radeloze queeste naar zin en betekenis.

Te zien vanaf:
DINSDAG 1 NOVEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Anastasia (ballet van ROH)
Anastasia (ballet van ROH)LIVE - maandag 2 november
Inloop 19.45
Aanvang 20:15
Op dit moment is de precieze lengte nog niet bekend, de voorstelling wordt onderbroken met 1 pauze.

Kenneth MacMillan's full-length ballet is a compelling exploration of identity in the turbulent wake of the Russian Revolution.

Events overtake the young Grand Duchess Anastasia Romanov and her family: World War I is declared, and then the Russian Revolution brings their privileged lives to an end.

A woman who believes herself to be Anastasia, sole survivor from the massacre of the Romanovs, is incarcerated in an asylum. Memory and fantasy intermingle; she recalls her rescue, the death of her husband, the disappearance of her child and her attempted suicide. But, despite her nightmares, her faith in her own identity cannot be shaken.

CREDITS
Choreography: Kenneth MacMillan
Music: Pyotr Il'yich Tchaikovsky and Bohuslav Martinu
Electronic music: Fritz Winckel and Rudiger Rufer
Production realization: Deborah MacMillan
Designer: Bob Crowley
Lighting designer: John B. Read

Te zien vanaf:
WOENSDAG 2 NOVEMBER 2016

Trailer
Klik hier
The Accountant
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
The AccountantChristian Wolff (Ben Affleck) is een wiskunde genie met aanzienlijk meer affiniteit voor cijfers dan ieder ander. Achter de deuren van een klein onopvallend accountants kantoor, werkt hij als freelance accountant voor een van s werelds machtigste criminele organisaties. Christian neemt samen met de afdeling misdaadhandhaving van het ministerie van Financien, gerund door Ray King (J.K. Simmons), een nieuwe client aan: een vooruitstrevend robotica bedrijf. Een boekhoudkundig medewerkster (Anna Kendrick) heeft ontdekt dat er miljoenen dollars zijn verdwenen en dit moet tot op de bodem worden uitgezocht. Wanneer Christian grondig de boekhouding doorloopt en steeds dichter bij de waarheid komt, loopt ook het aantal dodelijke slachtoffers steeds verder op.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 3 NOVEMBER 2016

Trailer
Klik hier
24 Wochen (Filmhuis)
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
24 Wochen (Filmhuis)Astrid en Lucas vormen samen een gelukkig en succesvol koppel. Zij is een bekend cabaretiere en hij haar manager. Ze hebben een dochter van negen jaar en Astrid is in verwachting van hun tweede. Het leven lacht ze toe totdat ze te horen krijgen dat hun ongeboren kind het Syndroom van Down heeft. Terwijl hun wereld instort moeten ze beslissen om voor 24 weken een abortus te laten plegen of een onzekere toekomst tegemoet te gaan. Hoewel ze gewend zijn alles samen te doen, komt Astrid tot het besef dat alleen zij deze moeilijke beslissing kan nemen.

Te zien vanaf:
DINSDAG 8 NOVEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Snowden
Vanaf 9 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
SnowdenDe bloedstollende thriller Snowden van Oscar winnend regisseur Oliver Stone, onthult het ongelooflijke en persoonlijke verhaal van Edward Snowden (Joseph Gordon-Levitt), een voormalig NSA medewerker die duizenden geclassificeerde documenten aan de pers lekt en daarmee een van de meest gezochte personen ter wereld wordt.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 10 NOVEMBER 2016

Trailer
Klik hier
The Light Between Oceans
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijn
The Light Between OceansIn de meeslepende film The Light Between Oceans gebaseerd op de wereldwijde bestseller van M.L. Stedman, ontmoeten we vuurtorenwachter Tom (Michael Fassbender) en zijn vrouw Isabel (Oscar winnares Alicia Vikander). De geliefden wonen op een eiland in West-Australie en proberen al jaren zonder succes kinderen te krijgen. Wanneer ze op een dag een aangespoelde roeiboot vinden met een klein meisje erin, besluiten ze haar uiteindelijk te adopteren. Ze zijn gelukkig en genieten met volle teugen van hun dochter Lucy, totdat ze na een aantal jaren een vrouw (Oscar winnares Rachel Weisz) ontmoeten op het vaste land. Al snel na deze ontmoeting verandert hun perfecte leven langzaam in een hartverscheurend drama.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 10 NOVEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Captain Fantastic (Filmhuis)
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Captain Fantastic (Filmhuis)In de prachtige bossen in het noordwesten van Amerika heeft Ben (Viggo Mortensen) zijn ideale wereld geschapen. Een perfecte plek voor zijn zes kinderen, ver weg van de hectiek en de sociale druk van het hedendaagse bestaan. De kinderen studeren en leren jagen. Het leven is puur en overzichtelijk. Tot een dramatische gebeurtenis het gezin doet besluiten de confrontatie met de buitenwereld aan te gaan. Met zowel heftige als hilarische gevolgen

Te zien vanaf:
DINSDAG 15 NOVEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Fantastic Beasts and Where to Find Them
Fantastic Beasts and Where to Find ThemFantastic Beasts and Where to Find Them begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een No-Maj (Amerikaans voor een Dreuzel) genaamd Jacob, een magische koffer, en het ontsnappen van een aantal van Newt's fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de No-Maj wereld.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 16 NOVEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Christmas with Andre
Alle leeftijden
Christmas with AndreAndre Rieu nodigt u uit voor een onvergetelijke kerst!
Op zaterdagavond 19 november brengen Andre en zijn beroemde Johan Strauss Orkest u dit jaar in Kerstsferen. Dein mee op de melodieen van diverse Kerstklassiekers zoals Hallelujah, Jingle Bells, White Christmas en nog vele andere. Naast een prachtig concert neemt Andre u mee op een magische tour langs alle hoogtepunten van Maastricht in Kerstsfeer - comfortabel vanuit uw bioscoopstoel. Bovendien krijgt het bioscooppubliek de unieke kans om vragen te stellen aan 'De Koning van de Wals'. Mis dit hartverwarmende Kerstconcert niet!

De ticketprijs voor deze voorstelling is 15,00 euro inclusief koffie of thee met wat lekkers.

De voorstelling is Engels gesproken en heeft geen pauze.

Aanvang: 17.30 uur
Start voorstelling: 18.00 uur

Te zien vanaf:
ZATERDAG 19 NOVEMBER 2016

Trailer
Klik hier
La fille inconnue (Filmhuis)
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
La fille inconnue (Filmhuis)Jenny is een jonge, sociaal betrokken, huisarts in Seraing, nabij Luik. Op een avond nadat de praktijk gesloten is, wordt er aangebeld, maar ze besluit niet meer open te doen. De volgende dag wordt een jong meisje dood gevonden aan de Maas. Het blijkt het meisje te zijn dat voor haar deur stond. Jenny voelt zich schuldig en zet alles op alles om de identiteit van het meisje te achterhalen zodat ze niet anoniem begraven wordt. Haar zoektocht blijkt niet zonder risico s en langzaamaan wordt duidelijk welk drama zich heeft afgespeeld.


Te zien vanaf:
DINSDAG 22 NOVEMBER 2016

Trailer
Klik hier
I, Daniel Blake
Alle leeftijdenBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
I, Daniel BlakeDe 59-jarige Daniel Blake verdient als timmerman zijn brood. Tot hij een hartaanval krijgt en voor het eerst van zijn leven een beroep op de staat moet doen. Hij probeert zich een weg te banen door het onpersoonlijke en bureaucratische uitkeringssysteem. Daarbij ontmoet hij de alleenstaande moeder Katie en haar twee kinderen. Ze steunen elkaar en vinden samen hun waardigheid terug.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 24 NOVEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Een man die Ove heet (Filmhuis)
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Een man die Ove heet (Filmhuis)Ove is 59 jaar oud, rijdt in een Saab en staat bekend als de mopperkont van de buurt. Maar Ove is niet bitter, hij gromt alleen een beetje, en hij heeft inderdaad niet steevast een glimlach op zijn gezicht. Als hij het ergens niet mee eens is, dan zegt hij dat. Vooral tegen zijn directe omgeving in de wijk waarin hij woont. Elke ochtend loopt Ove een inspectierondje in zijn buurt, terwijl hij foutief geparkeerde fietsen verplaatst en de inhoud van afvalbakken controleert. Er is een reden dat hij met dit imago zijn buurtbewoners bewust op afstand houdt, maar die houdt hij voor zichzelf. Tot de nieuwe overburen op een ochtend per ongeluk zijn brievenbus omver rijden. Het blijkt het begin van een onverwachte vriendschap, die Ove de mooie kant van het leven weer laat zien.

Te zien vanaf:
DINSDAG 29 NOVEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Vaiana 3D (OV)
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijn
Vaiana 3D (OV)Drieduizend jaar geleden trokken de grootste zeevaarders ter wereld over de stille oceaan om de vele eilanden van Oceanie te ontdekken. Tot daar op een dag een einde aan kwam en nog steeds weet niemand hoe dat ooit kon gebeuren. Walt Disney Studios presenteert Vaiana, een animatiefilm over de avontuurlijke en dappere Vaiana, die een grote missie heeft: de oceaan over zeilen en de eeuwenoude tradities van haar voorouders herstellen. Op deze spannende ontdekkingsreis ontmoet Vaiana halfgod, Maui, die haar begeleidt in haar zoektocht. Samen zeilen zij de oceaan over op een waanzinnig avontuur. Onderweg nemen zij het op tegen vreselijke monsters die hun missie proberen te dwarsbomen en ontdekt Vaiana iets waar zij altijd al naar heeft gezocht: haar identiteit. Geregisseerd door het bekende filmmakers team Ron Clements en John Musker (De Kleine Zeemeermin, Aladdin, De Prinses en de Kikker) en geproduceerd door Osnat Shurer (Lifted, One Man Band). Ga deze winter samen met Vaiana op een waanzinnige avontuur.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 30 NOVEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Bacalaureat (Filmhuis)
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Bacalaureat (Filmhuis)Romeo Aldea (49), een arts die in een klein dorpje in Transsylvanie woont, heeft zijn dochter opgevoed met de verwachting dat zij, wanneer ze 18 wordt, uit zal vliegen om in het buitenland te studeren. Het plan lijkt een succes te worden: Eliza heeft een beurs gekregen om in het Verenigd Koninkrijk psychologie te gaan studeren. Ze moet alleen nog een laatste examen halen - niet meer dan een formaliteit voor zo'n voorbeeldige leerling. De dag voor haar examen wordt het meisje echter aangevallen en aangerand, wat haar hele toekomst in gevaar brengt. Romeo staat voor een keuze. Hij kan dit oplossen, maar met geen enkele mogelijkheid kan dit zonder in te druisen tegen de principes waarmee hij zijn dochter heeft opgevoed.


Te zien vanaf:
DINSDAG 6 DECEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Mees Kees langs de lijn
Alle leeftijden
Mees Kees langs de lijn.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 7 DECEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Soof 2
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Soof 2Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole, maar hun timing blijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en foodie Bauke. Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken en belangrijker; hij ziet Soof zoals ze is. Als de sexy, grappige en mooie Soof en niet als een chaotische, werkende moeder. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is?

Te zien vanaf:
DONDERDAG 8 DECEMBER 2016

Trailer
Klik hier
L'avenir (Filmhuis)
Alle leeftijdenBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
L'avenir (Filmhuis)Nathalie is docent filosofie aan een Parijs lyceum, getrouwd en moeder van twee kinderen. Ze heeft een druk leven waarin haar gezin, haar veeleisende moeder en een getalenteerde ex-leerling om haar aandacht vragen. Dan vertelt haar man dat hij haar verlaat voor een andere vrouw en overlijdt kort daarna haar moeder. In de periode van rouw die volgt, weet Nathalie haar leven opnieuw vorm te geven.

Te zien vanaf:
DINSDAG 13 DECEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Rogue One - A Star Wars Story
Rogue One - A Star Wars StoryRogue One: A Star Wars Story vertelt het verhaal van een groep onwaarschijnlijke helden die samen de haast onmogelijke missie krijgen om de plannen voor de Death Star te stelen.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 14 DECEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Sing 3D (NL)
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijn
Sing 3D (NL)In een stad die bewoond wordt door dieren, wordt een talentenjacht georganiseerd door de koala Buster Moon. Hij is de trotse eigenaar van een prachtig theater, dat vroeger heel succesvol was, maar nu oud en vervallen is geworden. Buster organiseert een talentenjacht als laatste kans om zijn geliefde theater te redden. Vijf finalisten staan in de spotlight: een muis die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant met plankenkoorts; een oververmoeide moeder van 25 biggetjes; een jonge gangster-gorilla die afstand wil nemen van zijn criminele familie en een punk-rock stekelvarken die niet langer in de schaduw wil staan van haar arrogante vriendje. Al deze dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 14 DECEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Sing 3D (OV)
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijn
Sing 3D (OV)In een stad die bewoond wordt door dieren, wordt een talentenjacht georganiseerd door de koala Buster Moon (Matthew McConaughey). Hij is de trotse eigenaar van een prachtig theater, dat vroeger heel succesvol was, maar nu oud en vervallen is geworden. Buster organiseert een talentenjacht als laatste kans om zijn geliefde theater te redden. Vijf finalisten staan in de spotlight: een muis (Seth MacFarlane) die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant (Tori Kelly) met plankenkoorts; een oververmoeide moeder van 25 biggetjes (Reese Witherspoon); een jonge gangster-gorilla (Taron Egerton) die afstand wil nemen van zijn criminele familie en een punk-rock stekelvarken (Scarlett Johansson) die niet langer in de schaduw wil staan van haar arrogante vriendje. Al deze dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 14 DECEMBER 2016

Trailer
Klik hier
Kappen!
Vanaf 9 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Kappen!Sander (Tonko Bossen) heeft het de laatste tijd niet zo makkelijk. Hij is verliefd op Indra (Bente Fokkens), maar dat lijkt niet wederzijds. Wat Sander niet weet, is dat Indra denkt dat hij al een vriendin heeft. Daarnaast gaan zijn beste vrienden, Chris (Joes Brauers) en Maarten (Timo Wils), steeds meer om met de losgeslagen Emiel (Tobias Kersloot). Sander probeert Emiel aardig te vinden om de vriendengroep in stand te houden, maar dit is moeilijk omdat Emiel de vrienden uit elkaar drijft. Wanneer Sander betrokken raakt bij zinloos geweld, moet hij alles op alles zetten om de waarheid boven tafel te krijgen. Ook als dit ten koste dreigt te gaan van zijn vriendschap met Indra.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 15 DECEMBER 2016

Trailer
Klik hier
The Light Between Oceans (Filmhuis)
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijn
The Light Between Oceans (Filmhuis)In de meeslepende film The Light Between Oceans gebaseerd op de wereldwijde bestseller van M.L. Stedman, ontmoeten we vuurtorenwachter Tom (Michael Fassbender) en zijn vrouw Isabel (Oscar winnares Alicia Vikander). De geliefden wonen op een eiland in West-Australie en proberen al jaren zonder succes kinderen te krijgen. Wanneer ze op een dag een aangespoelde roeiboot vinden met een klein meisje erin, besluiten ze haar uiteindelijk te adopteren. Ze zijn gelukkig en genieten met volle teugen van hun dochter Lucy, totdat ze na een aantal jaren een vrouw (Oscar winnares Rachel Weisz) ontmoeten op het vaste land. Al snel na deze ontmoeting verandert hun perfecte leven langzaam in een hartverscheurend drama.


Te zien vanaf:
DINSDAG 20 DECEMBER 2016

Trailer
Klik hier