Terug naar de startpagina
 Home|Reserveren|Verwacht|Kids|Ladiesnight|Filmhuis|Contact|Algemeen|Acties
Twitter  Facebook
Trainwreck
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin seks voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
TrainwreckSuccesvol filmmaker Judd Apatow (The 40-Year Old Virgin, Knocked Up, This is 40) regisseert Trainwreck van Universal Pictures, met in de hoofdrol de up-and-coming comedienne Amy Schumer (Inside Amy Schumer). De komedie, naar een script van Schumer en verder bewerkt samen met Apatow, is geproduceerd door Apatow Productions samen met Barry Mendel (Bridesmaids, This is 40). Verder met o.a. Bill Hader, Brie Larson, Tilda Swinton, Colin Quinn, LeBron James en Vanessa Bayer.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 27 AUGUSTUS 2015

Trailer
Klik hier
We Are Your Friends
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin drugs wordt gebruiktBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
We Are Your FriendsWe Are Your Friends gaat over het vinden van je eigen geluid. Duik onder in de wereld van elektronische muziek en het nachtleven van Hollywood, de scene van de 23-jarige Cole (Zac Efron). Overdag hangt hij met zijn jeugdvrienden maar 's avonds werkt hij aan die ene track die de wereld zal veroveren. Alles verandert als hij bevriend raakt met de coole James (Wes Bentley), een gevestigde DJ die hem onder zijn hoede neemt. Een nieuwe kans, maar dan ontmoet hij James' jonge vriendin; de bloedmooie Sophie (Emily Ratajkowski). Cole valt als een blok voor haar. Terwijl hun verboden liefde opbloeit dreigt hij alleen wel belangrijke vrienden te verliezen. Cole moet kiezen tussen liefde, loyaliteit en zijn eigen carriere.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 27 AUGUSTUS 2015

Trailer
Klik hier
Straight Outta Compton
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin discriminatie voorkomtBevat delen waarin drugs wordt gebruiktBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Straight Outta ComptonIn 1987 gebruikten vijf jonge mannen openhartige teksten en hardcore beats om hun frustraties en woede over hun leven in een van de meest gevaarlijke buurten van Amerika te uiten en creeerden hiermee een machtig wapen: hun muziek. Deze culturele rebellen vormden samen de N.W.A. Met hun muziek, attitude en talent vochten ze tegen de autoriteiten die hen onder de duim wilden houden. In hun teksten vertelden ze de waarheid over het leven in de hood en begonnen ze een sociale revolutie die nog steeds invloed heeft op de hedendaagse samenleving.


Te zien vanaf:
VRIJDAG 28 AUGUSTUS 2015

Trailer
Klik hier
Hitman: Agent 47
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomt
Hitman: Agent 47Hitman: Agend 47 gaat over een genetisch gemodificeerde huurmoordenaar (Rupert Friend). Deze perfecte moordmachine is vernoemd naar de laatste twee cijfers van een in zijn nek getatoeeerde barcode en is het resultaat van tientallen jaren onderzoek en 46 prototypes. Dat heeft ertoe geleid dat 47 over ongekende kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en intelligentie beschikt. Zijn nieuwste doelwit is een mega-bedrijf dat het geheime verleden van Agent 47 wil achterhalen, om zo een leger van nog betere moordenaars te creeren. Samen met een jonge vrouw, die misschien in staat is hun machtige en geheime tegenstanders te verslaan, wordt 47 geconfronteerd met zijn verbijsterende afkomst en begint hij een episch gevecht tegen zijn dodelijkste vijand.


Te zien vanaf:
DONDERDAG 3 SEPTEMBER 2015

Trailer
Klik hier
Schneider vs. Bax (Filmhuis)
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Schneider vs. Bax (Filmhuis)Schneider, een huurmoordenaar, wordt gebeld door Mertens. Hij heeft een spoedopdracht voor Schneider, maar Schneider weigert. Hij is jarig en heeft zijn vrouw Lucy beloofd te helpen met het voorbereiden van het diner dat zij vanavond geven. Mertens benadrukt dat het belangrijk is en dat het vandaag moet gebeuren. Het gaat om Ramon Bax, een schrijver. Hij woont alleen aan de rand van een afgelegen meer. Het is een makkelijke klus, met een beetje geluk ben je voor de middag weer thuis. Met tegenzin gaat Schneider akkoord, maar de makkelijke klus blijkt een gecompliceerde.

Te zien vanaf:
DINSDAG 8 SEPTEMBER 2015

Trailer
Klik hier
The Visit
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
The VisitThe Visit is de nieuwe thriller van regisseur, producent en scenarioschrijver M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, Signs, Unbreakable) en producent Jason Blum (Paranormal Activity, The Purge and Insidious series). M. Night Shyamalan keert terug naar zijn roots met het angstaanjagende verhaal over een broer en zus die een weekje gaan logeren bij hun grootouders in Pennsylvania. De kinderen ontdekken verontrustende zaken bij hun opa en oma en het veilig thuis komen lijkt steeds moeilijker te worden.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 10 SEPTEMBER 2015

Trailer
Klik hier
Schone Handen
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Schone HandenSchone Handen is een spannend misdaaddrama. Sylvia (Thekla Reuten) heeft te lang weggekeken als de bloeiende drugshandel van haar man Eddie (Jeroen van Koningsbrugge) aan bod kwam. Als alles fout dreigt te lopen probeert Sylvia haar jonge kinderen te beschermen en het misdaadmilieu te ontvluchten. Maar zo gemakkelijk gaat dat niet. Eddie zal nergens voor terugdeinzen om haar binnen de familie te houden.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 10 SEPTEMBER 2015

Trailer
Klik hier
Dark Horse (Filmhuis)
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Dark Horse (Filmhuis)The Dark Horse vertelt het waargebeurde en indrukwekkende levensverhaal van Genesis Potini. Dit briljante maar weinig bekende schaakgenie maakte zich, ondanks zijn bipolaire stoornis, sterk voor de toekomst van achtergestelde kinderen. In een samenleving waarin het voor veel jongeren moeilijk was de verleidingen van het verkeerde pad te weerstaan, probeerde hij door middel van het schaakspel hun leven weer op de rails te krijgen en ze te inspireren. Een prachtige film met een glansrol voor Cliff Curtis, die eerder te zien was in Whale Rider en Once Were Warriors. Grappig en rauw, maar vooral aangrijpend en ontroerend. Op het International Film Festival Rotterdam werd The Dark Horse bekroond met de publieksprijs.

Te zien vanaf:
DINSDAG 15 SEPTEMBER 2015

Trailer
Klik hier
Rocky Horror Show Live
Rocky Horror Show LiveCome and join Richard O'Brien and special guests, Stephen Fry, Emma Bunton and Mel Giedroyc for a guaranteed party, live in cinemas for one night only. Still the world's favourite rock 'n' roll musical 40 years on, the sensational Rocky Horror Show is hailed by critics and adored by fans around the world, and “still has audiences rolling in the aisles” (Daily Telegraph). For this exclusive event, O'Brien returns to the cast for the first time in more than 20 years.

On the way to visit an old college professor, two clean-cut kids, Brad Majors and his fiancée Janet Weiss, run into tyre trouble and seek help at the site of a light down the road. It's coming from the Frankenstein place, where Dr Frank N. Furter is in the midst of one of his maniacal experiments…

Ready to thrill you with its frothy, fun and naughty moments, this is the boldest bash of them all, so sharpen those stilettos for the rockiest ride of your life! Get ready for a night of frolics, bursting at the seams with timeless classics including Sweet Transvestite and Dammit Janet – and join us for the largest pelvic-thrusting worldwide Time Warp ever to make Rocky history! Don't Dream It - Be It.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 17 SEPTEMBER 2015

Trailer
Klik hier
Maze Runner: Scorch Trials
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Maze Runner: Scorch TrialsIn dit tweede deel van de epische Maze Runner saga, krijgen Thomas (Dylan O'Brien) en de andere Gladers te maken met hun grootste uitdaging tot nu toe: het zoeken naar aanwijzingen over de geheimzinnige en machtige organisatie WCKD. De tocht voert ze naar de Scorch, een troosteloos landschap met onvoorstelbare en gevaarlijke hindernissen. Samen met het verzet binden de Gladers de strijd aan met de superieure kracht van WCKD en ontdekken zij dat de organisatie een schokkend plan voor hen in petto heeft.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 17 SEPTEMBER 2015

Trailer
Klik hier
Everest 3D
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijn
Everest 3DEverest brengt de ontzagwekkende tocht van twee verschillende expedities in beeld, die te maken krijgen met een van de meest hevige sneeuwstormen die de mensheid ooit heeft gekend. De bergbeklimmers krijgen te maken met de meest barre omstandigheden op aarde wanneer hun levenslange obsessie om de top van de Everest te bereiken verandert in een adembenemende strijd om te overleven.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 17 SEPTEMBER 2015

Trailer
Klik hier
Woman in Gold (Filmhuis)
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin discriminatie voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Woman in Gold (Filmhuis)Wanneer de Joodse Maria (Mirren) vanwege het naderende naziregime moet vluchten naar Amerika, laat ze samen met haar familie alles achter. De familie raakt hierbij ook vijf belangrijke schilderijen kwijt. Na de oorlog eindigen de kunstwerken in de handen van de Oostenrijkse overheid, die ze tentoonstelt in diverse musea. Eén van vijf kunstwerken was het schilderij 'Portret van Adèle Bloch-Bauer I' van de beroemde Weense schilder Gustav Klimt. Wanneer Maria hierachter komt, slaat ze de handen ineen met de jonge advocaat Randol Schoenberg (Reynolds). Samen vechten ze ruim een decennium lang om de belangrijke stukken terug te krijgen. Het schilderij van Klimt werd in 2006 voor 135 miljoen Amerikaanse dollar geveild, waarmee het één van duurst geveilde schilderijen allertijden is. Woman is Gold is een ontroerend waargebeurd verhaal over de strijd van een oorlogsslachtoffer.

Te zien vanaf:
DINSDAG 22 SEPTEMBER 2015

Trailer
Klik hier
Holland: Natuur in de delta
Alle leeftijden
Holland: Natuur in de deltaDe zeearend strijkt neer in een hoge boom aan de rivier. Hier stroomt de bron van het leven voor alles wat de zeearend kent. Maar hij is hier al eeuwen niet geweest en herkent haar nauwelijks; alles is nu anders. Lang is de natuur de grootste kracht geweest in het deltagebied dat nu Nederland heet. We zien de ontwikkeling naar onze tijd, waarin we de natuur niet langer als vijand zien en zoeken naar manieren om haar immense creatieve kracht te benutten. De Hollandse natuur door de ogen van verrassende, kenmerkende dieren die de vruchtbare delta met ons bevolken. Naast de zeearend is dat bijvoorbeeld de bever, net als ons barrieres bouwend en geulen gravend tegen het water. Maar ook de haas, het pimpernelblauwtje en de stekelbaars laten ons de dynamische wereld boven en onder water zien.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 24 SEPTEMBER 2015

Trailer
Klik hier
The Intern
The InternIn The Intern , speelt Robert De Niro Ben Whittaker, een 70-jarige weduwnaar die ontdekt dat met pensioen zijn helemaal niet zaligmakend is. Hij grijpt zijn kans om weer mee te kunnen doen en een doel te hebben in zijn leven. Hij besluit senior stagiair te worden bij een online fashion website, opgericht en geleid door Jules Ostin (Anne Hathaway).

Te zien vanaf:
DONDERDAG 24 SEPTEMBER 2015

Trailer
Klik hier
Roger Waters: The Wall
Roger Waters: The WallRoger Waters, medeoprichter en belangrijkste songwriter van Pink Floyd, komt met Roger Waters The Wall, een concertfilm die verder gaat dan het podium. Gebaseerd op het baanbrekende album, kan Roger Waters The Wall een conceptfilm genoemd worden: het is een state-of-the-art show die de zintuigen verblindt, gecombineerd met een intens persoonlijk levensverhaal.

Na afloop van de film presenteren we The Simple Facts, een unieke mogelijkheid om Roger Waters en Pink Floyd-bandlid Nick Mason te zien in een Q&A met fans over de hele wereld.

Het totale programma duurt 2 uur en 45 minuten.(incl. pauze 180min.)
De toegangsprijs is 12,50

Te zien vanaf:
DINSDAG 29 SEPTEMBER 2015

Trailer
Klik hier
Timbuktu (Filmhuis)
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Timbuktu (Filmhuis)Kidane woont samen met zijn vrouw Satima en hun dochter Toya in de woestijn buiten de stad Timbuktu. In tegenstelling tot Timbutku, waar de religieuze fundamentalisten heersen, is het een vredige plek. In de stad lijden de mensen onder het terreurregime van de Jihadisten, die vastbesloten zijn om de islamitische geloofsovertuiging op te leggen. Muziek, gelach, sigaretten en zelfs voetbal zijn verboden. De vrouwen zijn een schaduw van zichzelf geworden, maar houden waardig stand. Iedere dag spreekt het geïmproviseerde tribunaal absurde en tragische veroordelingen uit. Kidane en zijn familie zijn gespaard gebleven van de chaos in Timbuktu. Alles verandert wanneer Kidane per ongeluk de visser Amadou doodt, en hij geconfronteerd wordt met de nieuwe wetten van de buitenlandse bezetters.


Te zien vanaf:
DINSDAG 29 SEPTEMBER 2015

Trailer
Klik hier
The Martian
The MartianTijdens een bemande Mars-missie worden astronaut Mark Watney (Matt Damon) en zijn teamleden overvallen door een hevige storm. Zijn teamleden denken dat Watney het niet heeft overleefd en laten hem achter op de onherbergzame en barre planet. Maar Watney is niet dood en moet met beperkte voorzieningen al zijn vindingrijkheid en intelligentie aanwenden om de vluchtleiding op aarde te laten weten dat hij nog in leven is. Op een afstand van miljoenen kilometers werkt een team van NASA-medewerkers en wetenschappers koortsachtig aan het terughalen van De Marsman en ook zijn teamleden stellen alles in het werk om Watney met een risicovolle en vrijwel onmogelijke actie te redden. Ondertussen leeft de rest van de wereld intens mee met de heriosche reddingsoperatie.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 1 OKTOBER 2015

Trailer
Klik hier
Sneeuwkoningin 2, De
Sneeuwkoningin 2, DeDe Sneeuwkoningin lijkt verslagen te zijn en de trollen vinden het heerlijk om eindelijk vrij te zijn. De jonge trol Orm heeft een belangrijke rol gespeeld in de overwinning en vertelt daar graag in geuren en kleuren over. Het hele dorp ziet hem zodoende als een held. Dat smaakt naar meer, vindt Orm, en daarom worden zijn verhalen steeds sterker. Na verloop van tijd beweert hij zelfs dat hij hoogstpersoonlijk heeft afgerekend met de Sneeuwkoningin. Intussen is de werkelijkheid minder rooskleurig. Orm en zijn oma kunnen de huur van hun huisje niet meer betalen en worden door de huurbaas op straat gezet. Tot overmaat van ramp verdwijnt de prinses plotseling spoorloos. Haar vader belooft dat degene die zijn dochter veilig thuisbrengt met haar mag trouwen. Orm zet alles op het spel om de prinses te vinden en zo een rijk leven te kunnen leiden. Maar met zijn stoere gedoe brengt hij wel zijn vriendschap met Gerda in gevaar...

Te zien vanaf:
ZATERDAG 3 OKTOBER 2015

Trailer
Klik hier
Les Heritiers (Filmhuis)
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin discriminatie voorkomtBevat delen waarin drugs wordt gebruiktBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Les Heritiers (Filmhuis)De bevlogen geschiedenisleerkracht Mevr. Guéguen geeft les in een Lyceum in Créteil, niet zover van Parijs. Hoewel ze al ruim 20 jaar voor de klas staat, beleeft ze nog steeds veel plezier aan haar baan. Aan het begin van het schooljaar komt ze voor een klas te staan die op zijn zachtst uitgedrukt als ‘moeilijk' bekend staat. De klas is samengesteld uit een bonte mengeling, met vooral opstandige pubers. Ze nemen geen blad voor de mond, dagen de leerkracht en elkaar uit en hebben geen respect voor de enkelingen die braaf op hun stoel zitten. Mevr. Guéguen laat zich echter niet afschrikken en schrijft haar klas in voor een projectwedstrijd met als onderwerp 'de kinderen en jongeren die slachtoffer werden van de holocaust tijdens WO II'. Ondanks de tegenstand van de directeur en het aanvankelijke gebrek aan enthousiasme van de klas, zet zij haar plannen door.

Te zien vanaf:
DINSDAG 6 OKTOBER 2015

Trailer
Klik hier
Ladiesnight:Ja, ik wil!
Ladiesnight:Ja, ik wil!Woensdag 7 oktober is er weer een Ladiesnight !!

De inloop zal weer vanaf 19.00 uur zijn. Na de gratis verloting start de film tussen 20.00 uur en 20.15 uur.De ticketprijs is weer 10,50 (of via ideal 11,00) 48 uur voor aanvang van de film (maandagavond 5 oktober 20.00 uur) vervallen alle niet afgehaalde reserveringen en gaan dan in de losse verkoop, dus bent u in de buurt kom alvast langs om de tickets op te halen of koop ze via Ideal.

Openingstijden van de kassa zijn:
Maandag en dinsdag: 19.00-20.00 uur
Woensdag: 14.45-20.00 uur
Donderdag: 19.00-20.00 uur
Vrijdag: 14.45-21.45 uur
Zaterdag: 12.45-21.45 uur
Zondag: 12.45-20.00 uur
Vakanties: 12.45-21.45uur

In Ja, Ik Wil! ontmoeten we Roos (Elise Schaap), een mooie, leuke, succesvolle vrouw van begin dertig. Steeds als ze begint te dromen van een huwelijk, wordt ze gedumpt. En dan wordt ze ook nog eens uitgenodigd op de bruiloften van haar exen (o.a. Jeroen Spitzenberger en Manuel Broekman) en haar beste vriend (Thomas Cammaert). Om zichzelf niet te laten kennen, neemt ze haar jongere stagiair Daan (Martijn Lakemeier) mee naar alle ceremonies. Ze raakt veelvuldig verzeild in genante situaties en valt prompt als een blok voor de charmes van een aantrekkelijke arts (Thijs Romer). Men zegt wel: Van een bruiloft komt een bruiloft, maar is hij de ware Jacob tegen wie ze ,Ja, ik wil!” zal zeggen? Ja, Ik Wil! is een hartverwarmende romcom van regisseur Kees van Nieuwkerk, die eerder verantwoordelijk was voor Pak van mijn Hart.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 7 OKTOBER 2015

Trailer
Klik hier
Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan
Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & AdriaanIn Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan gaan Keet! en Koen, de entertainers van een pretpark, op zoek naar de vermiste Bassie en Adriaan. Bassie en Adriaan zijn ontvoerd in opdracht van hun eeuwige vijand, de Baron. Lukt het Keet! en Koen om het bekende duo te redden uit de handen van de schurken? Keet! en Koen blijken volwaardige opvolgers van Bassie en Adriaan in dit spannende familieavontuur.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 7 OKTOBER 2015

Trailer
Klik hier
Hotel Transsylvanie 2D NL
Hotel Transsylvanie 2D NLIn Hotel Transylvania 2 staan de deuren van Dracula's monsterhotel open voor iedereen. Zijn dochter Mavis en haar menselijke vriendje Johnny hebben ondertussen een kindje, Dennis. Als zijn ouders weg zijn besluit Dracula zijn kleinzoon een monsteropleiding te geven. De wereld staat op zijn kop als Dracula's eeuwenoude en authentieke vader Vlad op familiebezoek komt.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 8 OKTOBER 2015

Trailer
Klik hier
Hotel Transsylvanie 3D NL
Hotel Transsylvanie 3D NLIn Hotel Transylvania 2 staan de deuren van Dracula's monsterhotel open voor iedereen. Zijn dochter Mavis en haar menselijke vriendje Johnny hebben ondertussen een kindje, Dennis. Als zijn ouders weg zijn besluit Dracula zijn kleinzoon een monsteropleiding te geven. De wereld staat op zijn kop als Dracula's eeuwenoude en authentieke vader Vlad op familiebezoek komt.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 8 OKTOBER 2015

Trailer
Klik hier
Hotel Transsylvanie 3D OV
Hotel Transsylvanie 3D OVDrac's Pack is back.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 8 OKTOBER 2015

Trailer
Klik hier
Popoz
PopozRechercheurs Ivo (Huub Smit) en Randy (Sergio Hasselbaink) willen alleen maar met vette actie criminaliteit bestrijden. Als ze samen met hun enthousiaste stagiair Coco (Noel Deelen) een gijzeling op 'hun' manier aanpakken, loopt dat uit op een regen van kogels, explosies en lijken. Ze belanden in de gevangenis waar ze het moeten opnemen tegen de levensgevaarlijke crimineel Mercator (Pierre Bokma). Als hij Ivo en Randy op het spoor brengt van een drugskartel dat de stad in haar greep houdt, gaan alle remmen los om deze operatie tot een goed einde te brengen. Dit is die actie waarvoor ze het doen!

Te zien vanaf:
DONDERDAG 8 OKTOBER 2015

Trailer
Klik hier
Labyrinth des Schweigens (Filmhuis)
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin discriminatie voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Labyrinth des Schweigens (Filmhuis)Een natie koos ervoor haar ogen te sluiten. Hij koos ervoor geschiedenis te schrijven.
Frankfurt, 1958. Johann Radmann is een jonge, ambitieuze advocaat. Via een tip van een journalist ontdekt hij dat bepaalde overheidsdiensten en instituten samenzweren om de nazi-misdaden in de doofpot te houden. Johann werkt als een bezetene om het bewijsmateriaal te openbaren dat duizenden ex-SS'ers, van wie velen ondertussen succesvolle carrières hebben in de ambtenarij, linkt aan de gruwel van Auschwitz. Hij riskeert alles te verliezen dat hem dierbaar is, maar niemand, zelfs niet zijn baas, kan hem overtuigen het te laten rusten. Johanns vastberadenheid maakt dat procureur-generaal Fritz Bauer hem aanwijst om de leiding van het onderzoek op zich te nemen. Worstelend met een schat aan informatie, belandt de jonge advocaat in een labyrint van schuld en leugens waar hij niet meer uit lijkt te komen

Te zien vanaf:
DINSDAG 13 OKTOBER 2015

Trailer
Klik hier
Meet Me in Venice (Filmhuis)
Alle leeftijdenBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Meet Me in Venice (Filmhuis)Liza (Roberta Petzoldt) is een jonge vrouw die naar Venetië afreist om daar haar Italiaanse vader Mauro (Beppe Costa) te zien. Hij heeft zijn dochter sinds zij drie jaar oud was niet meer gezien, omdat hij toen van haar moeder scheidde. Sindsdien reist hij de wereld over als muzikant. Wanneer Liza in Venetië aankomt blijkt haar vader meer in petto te hebben dan alleen een verblijf in deze sfeervolle stad. Mauro neemt haar mee op een muzikale reis langs de Oriënt Express route, die zal eindigen in Istanbul. Vader en dochter blijken tijdens de reis meer overeenkomsten te hebben dan ze dachten en hun band wordt met elke kilometer die ze reizen sterker. Wanneer ze in Turkije aankomen, ontdekt Liza waarom haar vader na al die tijd contact met haar zocht.

Te zien vanaf:
DINSDAG 20 OKTOBER 2015

Trailer
Klik hier
La tete Haute (Filmhuis)
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
La tete Haute (Filmhuis)Malony, een tiener met een moeizaam verleden, werkt zich keer op keer in de problemen. Omdat zijn moeder niet in staat is om goed voor hem te zorgen, komt hij onder toezicht te staan van kinderrechter Florence, en maatschappelijk werker Yann. Zij doen hun uiterste best om de jongen op het rechte pad te houden en hem mee te laten draaien in de maatschappij. Wanneer Malony om deze reden naar een streng internaat wordt gestuurd, ontmoet hij Tess. Zij leert hem om niet op te geven en altijd de hoop op een beter leven te blijven behouden.

Te zien vanaf:
DINSDAG 27 OKTOBER 2015

Trailer
Klik hier
Spectre
SpectreDoor een mysterieus bericht wordt Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren. Terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de Britse geheime dienst te behouden, ontrafelt Bond gaandeweg de verschrikkelijke waarheid achter Spectre.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 4 NOVEMBER 2015

Trailer
Klik hier
Batman vs Superman: Dawn of Justice
Batman vs Superman: Dawn of Justice.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 24 MAART 2016

Trailer
Klik hier