Terug naar de startpagina
 Home|Reserveren|Verwacht|Kids|Ladiesnight|Filmhuis|Contact|Algemeen|Acties
Twitter  Facebook
Bad Neighbours 2
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin seks voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Bad Neighbours 2Mac (Seth Rogen) en Kelly Radner (Rose Byrne) verwachten hun tweede kind en bereiden zich voor om te gaan verhuizen. Ze herenigen zich met Teddy (Zac Efron), die hen zal helpen in de strijd tegen hun nieuwe buren de sorority sisters van Kappa Kappa Nu. Kappa Kappa Nu is een nieuwe studentenvereniging onder leiding van Madison (Selena Gomez).

Te zien vanaf:
DONDERDAG 5 MEI 2016

Trailer
Klik hier
Tini, het nieuwe leven van Violetta
Alle leeftijden
Tini, het nieuwe leven van ViolettaTini: het nieuwe leven van Violetta laat het persoonlijke verhaal zien van de jonge Argentijnse actrice Martina 'Tini' Stoessel. Het was de populaire televisieserie Violetta die er toe heeft geleid dat haar persoonlijke verhaal in deze film is verwerkt. Neem een kijkje in het leven van Tini', die de wereld van Violetta achter zich laat en haar eigen vleugels uitslaat. Ze gaat als artiest op eigen benen een nieuw avontuur tegemoet in een sensationeel zomers avontuur. Samen met haar vrienden (Jorge Blanco, Mercedes Lambre, Maria Clara Alonso), die de kijker al kent vanuit de hitserie, beleeft Tini opnieuw de populaire muziek, waanzinnige choreografieen en een meeslepende verhaallijn.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 5 MEI 2016

Trailer
Klik hier
Krigen (Filmhuis)
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Krigen (Filmhuis)Claus Michael Pedersen vecht in Afghanistan. In Denemarken probeert Maria, de vrouw van Claus, zich te redden met haar drie kinderen die hun vader missen. Wanneer Claus in een gevecht met de Taliban samen met een zwaargewonde soldaat geisoleerd raakt, neemt hij de beslissing om het gebied te laten bombarderen zodat de reddingshelikopter sneller ter plaatse kan zijn. De missie slaagt en de jonge soldaat overleeft. Wanneer in de ruines van de gebombardeerde gebouwen de lichamen worden gevonden van elf Afghaanse vrouwen en kinderen wordt Michael echter beschuldigd van een oorlogsmisdaad. Plots is hij verwikkeld in een rechtszaak en een strijd om te overleven en zijn familie te behouden.

Te zien vanaf:
DINSDAG 10 MEI 2016

Trailer
Klik hier
Angry Birds: De Film 3D (NL)
Angry Birds: De Film 3D (NL)Angry Birds: De film speelt zich af op een prachtig eiland vol met vogels. Alle vogels die op dit paradijselijke eiland wonen zijn erg blij, vrolijk en gelukkig, ook al kunnen ze niet vliegen. Maar er zijn een paar buitenbeentjes: Red (Jason Sudeikis, We're the Millers', Horrible Bosses), een temperamentvolle vogel met een slecht humeur, de hyperactieve supersnelle Chuck (Josh Gad in zijn eerste stemmenrol sinds Frozen') en de opvliegende Bomb (Danny McBride, This is the End,' Eastbound and Down'), met een heel kort lontje. Wanneer er vreemde groene varkentjes op bezoek komen zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de varkens van plan zijn.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 18 MEI 2016

Trailer
Klik hier
Angry Birds: De Film 2D (NL)
Angry Birds: De Film 2D (NL)Angry Birds: De film speelt zich af op een prachtig eiland vol met vogels. Alle vogels die op dit paradijselijke eiland wonen zijn erg blij, vrolijk en gelukkig, ook al kunnen ze niet vliegen. Maar er zijn een paar buitenbeentjes: Red (Jason Sudeikis, We're the Millers', Horrible Bosses), een temperamentvolle vogel met een slecht humeur, de hyperactieve supersnelle Chuck (Josh Gad in zijn eerste stemmenrol sinds Frozen') en de opvliegende Bomb (Danny McBride, This is the End,' Eastbound and Down'), met een heel kort lontje. Wanneer er vreemde groene varkentjes op bezoek komen zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de varkens van plan zijn.


Te zien vanaf:
WOENSDAG 18 MEI 2016

Trailer
Klik hier
Frankenstein (ROH)
Frankenstein (ROH)De zg. Artist In Residence van het Royal Ballet, Liam Scarlett, koos het klassieke Frankenstein verhaal van Mary Shelley als basis voor zijn eerste, avondvullende en verhalende ballet voor Covent Garden Main Stage. Een verhaal vol verraad, nieuwsgierigheid, leven, dood en bovenal liefde, dat Scarlett inspireert om alle aspecten van de menselijke natuur uit te diepen, in ons verlangen om geaccepteerd te zijn en een plek in de wereld te vinden. Voor dit uiterst boeiende ballet keert Scarlett terug naar de muziek van Lowell Liebermann, die voor deze productie geheel nieuwe muziek schreef.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 18 MEI 2016

X-Men: Apocalypse (3D)
X-Men: Apocalypse (3D)Sinds het ontstaan van de beschaving wordt Apocalypse, de eerste en meest krachtige mutant uit het Marvel-universum, aanbeden als een god. Hij vergaart de krachten van een groot aantal andere mutanten en wordt daarmee onsterfelijk en onoverwinnelijk. Als Apocalypse na duizenden jaren ontwaakt is hij teleurgesteld in de wereld. Hij rekruteert een team van krachtige mutanten, waaronder een ontmoedigde Magneto (Michael Fassbender), om de mensheid te onderwerpen en een nieuwe wereldorde te creeren waar hij over zal regeren. Met het lot van de aarde aan een zijden draadje, moet Raven (Jennifer Lawrence) met de hulp van Professor X (James McAvoy) een groep jonge X-Men leiden om hun grootste vijand te stoppen en de mensheid van de ondergang te redden.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 19 MEI 2016

Trailer
Klik hier
Warcraft: The Beginning (3D)
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijn
Warcraft: The Beginning (3D)In Warcraft: The Beginning wordt het koninkrijk Azeroth en haar bevolking bedreigd door de komst van gevaarlijke en gewelddadige Orcs. Zij zijn op zoek naar een nieuw gebied voor hun volk, omdat hun eigen land vernietigd is. Wanneer er een verbinding ontstaat tussen de werelden van de mensheid en de Orcs, zal een van twee volledig verdwijnen en uitsterven. Twee helden, afkomstig uit de twee verschillende werelden, staan tegenover elkaar om te vechten voor de redding van hun eigen toekomst en nageslacht. Warcraft: The Beginning wordt uitgebracht door Legendary Pictures en Universal Pictures en is geregisseerd door Duncan Jones (Moon, Source Code). Met o.a. Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky en Daniel Wu.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 26 MEI 2016

Trailer
Klik hier
Alice: Through The Looking Glass (3D)
Alice: Through The Looking Glass (3D)Het verhaal vertelt opnieuw het geliefde verhaal van Lewis Carroll tijdens een geheel nieuwe reis naar Underland, een reis terug in de tijd.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 1 JUNI 2016

Trailer
Klik hier
Ninja Turtles: Out of the Shadows 3D
Ninja Turtles: Out of the Shadows 3D.

Te zien vanaf:
MAANDAG 6 JUNI 2016

Trailer
Klik hier
Now You See Me 2
Now You See Me 2De vier getalenteerde illusionisten keren in Now you See Me 2 terug met een laatste weergaloze stunt die het brein achter een criminele operatie moet onthullen.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 9 JUNI 2016

Trailer
Klik hier
Independence Day: Resurgence 3D
Independence Day: Resurgence 3DWe wisten altijd al dat ze terug zouden komen. Na het succes van Independence Day levert het volgende epische hoofdstuk een wereldwijde catastrophe van onvoorstelbare grootte. Door gebruik te maken van buitenaardse technologie, hebben de verschillende naties op aarde samengewerkt aan een immens verdedigingsprogramma om zo de planeet te beschermen. Maar niets kan ons voorbereiden op de geavanceerde en ongekende kracht van de buitenaardse wezens. Alleen de vindingrijkheid van een aantal moedige mannen en vrouwen kan onze wereld nog redden van de ondergang. Independence Day: Resurgence is vanaf 23 juni 2016 (in 3D en IMAX 3D) in de Nederlandse bioscoop te zien.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 23 JUNI 2016

Trailer
Klik hier
Werther (ROH)
Werther (ROH)Gebaseerd op Goethe's novelle Het Lijden van de Jonge Werther, vertelt Massenet's opera het verhaal van de hopeloze liefde van de dichter Werther voor Charlotte, die helaas al bestemd is voor een andere man. De muziek is van een lyrische schoonheid, vol passie en emotionele diepgang. Het is niet voor niets dat Werther vaak beschouwd wordt als het beste werk van deze componist. Antonio Pappano, de Royal Opera's muzikale leider, dirigeert deze klassieke productie van film-, theater en operaregisseur Benoit Jacquot. De Italiaanse tenor Vittorio Grigolo schittert als Werther, naast Joyce Di Donato, die hier de rol van Charlotte voor het eerst vertolkt (een van de allermooiste mezzo rollen).

Te zien vanaf:
MAANDAG 27 JUNI 2016

Finding Dory 2D (NL)
Finding Dory 2D (NL)In Disney Pixar's Finding Dory worden de favoriete figuren uit de populaire Pixar-film Finding Nemo opnieuw met elkaar herenigd. De vriendelijke, maar vergeetachtige blauwe vis Dory duikt opnieuw in het diepe met haar vrienden Nemo en Marlin, tijdens een zoektocht naar haar vergeten verleden. Wat kan Dory zich nog herinneren? Wie zijn haar ouders? En waar leerde ze met walvissen praten? Finding Dory is geregiseerd door Andrew Stanton (Finding Nemo,WALL-E) en wordt geproduceerd door Lindsey Collins (co-producer WALL-E). Disney Pixar's Finding Dory duikt in de zomer van 2016 de Nederlandse bioscopen in.


Te zien vanaf:
WOENSDAG 29 JUNI 2016

Trailer
Klik hier
Finding Dory 3D (NL)
Finding Dory 3D (NL)In Disney Pixar's Finding Dory worden de favoriete figuren uit de populaire Pixar-film Finding Nemo opnieuw met elkaar herenigd. De vriendelijke, maar vergeetachtige blauwe vis Dory duikt opnieuw in het diepe met haar vrienden Nemo en Marlin, tijdens een zoektocht naar haar vergeten verleden. Wat kan Dory zich nog herinneren? Wie zijn haar ouders? En waar leerde ze met walvissen praten? Finding Dory is geregiseerd door Andrew Stanton (Finding Nemo,WALL-E) en wordt geproduceerd door Lindsey Collins (co-producer WALL-E). Disney Pixar's Finding Dory duikt in de zomer van 2016 de Nederlandse bioscopen in.


Te zien vanaf:
WOENSDAG 29 JUNI 2016

Trailer
Klik hier
Ice Age 5: Collision Course
Ice Age 5: Collision CourseScrat s epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje zorgt er dit keer voor dat hij in de ruimte terechtkomt waarbij hij per ongeluk een kosmische kettingreactie teweegbrengt die de wereld van Ice Age volledig dreigt te veranderen. Om zichzelf te redden moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde hun huis verlaten en beginnen aan een reis vol humor en avontuur door nieuwe, exotische landen waarbij ze een groot aantal nieuwe, kleurrijke karakters ontmoeten.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 13 JULI 2016

Trailer
Klik hier
Star Trek Beyond
Star Trek BeyondDe bemanning van de Enterprise is terug.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 21 JULI 2016

Trailer
Klik hier
Andre Rieu's 2016 Maastricht Concert
Alle leeftijden
Andre Rieu's 2016 Maastricht ConcertAndre Rieu, 'De Koning van de Wals', is een van de bekendste muziekartiesten ter wereld. Zijn jaarlijkse legendarische concert in Maastricht is een van de meest geanticipeerde bioscoopevenementen van het jaar. Vorig jaar werden er zelfs box office records gebroken in verschillende landen.
Het Maastricht concert vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in Andres geboortestad en toont Andre in zijn element samen met zijn wereldberoemde 60-delige Johann Strauss Orkest, sopranen, tenoren en zeer special gasten. Andre beloofd en bezorgd een onvergetelijke muzikale ervaring voor alle leeftijden vol humor, plezier en emotie.

Andre Rieu 2016 Maastricht Concert in de bioscopen wordt gepresenteerd door Charlotte Hawkins. Zij zal de show introduceren en een interview met Andre Rieu afnemen op het moment dat hij het podium verlaat, exclusief voor de bioscoopbezoekers.

Het concert duurt ongeveer 3 uur. De satellietvertoning is enkele dagen voor de bioscoopvertoning opgenomen tijdens het Andre Rieu 2016 Maastricht Concert. Het concert zal gedeeltelijk in het Engels en Nederlands gesproken worden en enkele keren Engelse ondertiteling bevatten.

Te zien vanaf:
ZONDAG 24 JULI 2016

Trailer
Klik hier
Doctor Strange
Doctor Strange.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 27 OKTOBER 2016

Trailer
Klik hier