Terug naar de startpagina
 Home|Reserveren|Verwacht|Kids|Ladiesnight|Filmhuis|Contact|Algemeen|Acties
Twitter  Facebook
Guardians of the Galaxy 3D
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Guardians of the Galaxy 3DMarvel, de studio die ons de internationale filmhits Iron Man, Thor, Captain America en The Avengers bracht, komt met een nieuw team: the Guardians of the Galaxy. In Marvels Guardians of the Galaxy, een episch ruimte-avontuur vol actie, breidt het Marvel Filmuniversum uit tot het hele heelal. Daar wordt onverbiddelijk jacht gemaakt op de onbezonnen avonturier Peter Quill die een geheimzinnige bol heeft gestolen. Maar Ronan, een machtige slechterik met plannen die het hele universum in gevaar dreigen te brengen, heeft zijn zinnen op de bol gezet. Om uit handen te blijven van de volhardende Ronan zit er voor Quill niets anders op dan een ongemakkelijke wapenstilstand aan te gaan met een viertal uiteenlopende vreemde vogels; Rocket, een wapendragende wasbeer, Groot, een boommens, de dodelijke en mysterieuze Gamora en de door wraak gedreven Drax the Destroyer. Maar Quill komt erachter wat de ware kracht van de bol is, en dat de bol een bedreiging vormt voor het heelal. Om de Melkweg te redden, moet hij alles op alles zetten om zijn rivalen bij elkaar te brengen om één laatste, wanhopige keer de handen ineen te slaan.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 14 AUGUSTUS 2014

Trailer
Klik hier
The Expendables 3
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
The Expendables 3Naast vertrouwde spierbundels Sylvester Stallone, Jason Statham en Arnold Schwarzenegger schitteren in The Expendables 3 ook actiehelden Harrison Ford, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Mel Gibson en Kellan Lutz. Wederom staat The Expendables garant voor een grote dosis actie en bombastische explosies! The Expendables 3 is een knallend vuurgevecht met alle grote actiehelden van afgelopen decennia.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 14 AUGUSTUS 2014

Trailer
Klik hier
Ninja Turtles 3D
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Ninja Turtles 3DIn de spectaculaire 3D actiefilm Ninja Turtles heeft Shredder iedereen in New York samen met zijn kwaadaardige Foot Clan in zijn macht. Het ziet er slecht uit totdat vier ongewone broers ontdekken dat zij als Teenage Mutant Ninja Turtles terug kunnen vechten. De Ninja Turtles moeten samenwerken met de stoere reporter April O'Neil (Megan Fox) en haar bijdehante cameraman Vern Fenwick (Will Arnett) om de stad te redden en het duivelse plan van Shredder te ontrafelen. Gebaseerd op de Teenage Mutant Ninja Turtles personages van bedenkers Peter Laird en Kevin Eastman naar het screenplay van Josh Applebaum en André Nemec en Evan Daughterty. Geproduceerd door Michael Bay (Transformers) en geregisseerd door Jonathan Liebesman (Wrath of the Titans).

Te zien vanaf:
DONDERDAG 21 AUGUSTUS 2014

Trailer
Klik hier
Into The Storm
Into The StormIn één dag wordt het stadje Silverton verwoest door de ongekende kracht van een serie tornado’s. De bevolking is overgeleverd aan de genade van de onvoorspelbare en dodelijke cyclonen, terwijl stormjagers waarschuwen dat het ergste nog moet komen. De meeste mensen zoeken een schuilplaats, maar sommigen gaan juist naar de tornado toe, voor dat ene, unieke shot. Verteld door de ogen en lenzen van professionele stormjagers, sensatiezoekende amateurs en dappere burgers. Into the Storm laat je ervaren hoe extreem Moeder Natuur kan zijn.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 28 AUGUSTUS 2014

Trailer
Klik hier
A Most Wanted Man
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijn
A Most Wanted ManIn A Most Wanted Man, gebaseerd op de bestseller van John le Carré, volgen we een Tsjetsjeense moslim die illegaal naar Hamburg vlucht. Al snel komen de autoriteiten achter zijn komst en die zijn vastbesloten uit te zoeken wie de man is. Wanneer de idealistische advocate Annabel Richter (Rachel McAdams) lucht krijgt van het verhaal, zet ze alles op alles om de Tsjetsjeen te beschermen. Ze krijgt echter tegenwerking uit onverwachte hoek. A Most Wanted Man is geregisseerd door de Nederlandse topfotograaf en regisseur Anton Corbijn, met een hoofdrol voor de recent overleden Philip Seymour Hoffman.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 4 SEPTEMBER 2014

Trailer
Klik hier
Chef
Vanaf 9 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
ChefIn Chef, geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Jon Favreau, neemt chef kok Carl Casper (Favreau) plotseling ontslag bij een prominent restaurant in Los Angeles. Hij vertrekt naar Miami en met de hulp van zijn ex-vrouw (Sofia Vergara), beste vriend (John Leguizamo) en zoontje (Emjay Anthony) knapt hij een oude food truck op en begint hij zijn eigen restaurant op wielen. Tijdens een culinaire road trip met zijn vrienden en familie herontdekt Carl zijn creativiteit en passie voor het koken, het leven en de liefde.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 4 SEPTEMBER 2014

Trailer
Klik hier
Madame Butterfly
Alle leeftijden
Madame ButterflyOne of the world’s most spectacular events, Handa Opera on Sydney Harbour, is returning to cinema screens in September 2014 with a modern retelling of Puccini’s tale of love and honour, Madama Butterfly.

This year is the third opera to be staged on the magnificent water stage, suspended over the harbour against a backdrop of the Sydney Opera House and the Harbour Bridge. This outdoor spectacle includes a giant sun and moon - both 12 metres wide - which will rise from the water to hang above the stage where Japanese soprano Hiromi Omura will portray tragic Cio-Cio San with her co-star Georgy Vasiliev who performs the role of Pinkerton.


Te zien vanaf:
ZONDAG 14 SEPTEMBER 2014

Life of Crime
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Life of CrimeNadat ze beiden een gevangenisstraf hebben uitgezeten voor autodiefstal besluiten Ordell Robbie (Mos Def) en Louis Gara (John Hawkes) om voortaan samen te werken. Hun eerste doelwit is Frank Dawson (Tim Robbins), een projectontwikkelaar en oplichter uit Detroit. Het plan is simpel: ze kidnappen zijn vrouw Mickey (Jennifer Aniston) en houden haar vast tot het losgeld van een miljoen dollar is betaald. Waar het duo geen rekening mee heeft gehouden is dat Dawson een jonge, bijzonder aantrekkelijke minnares (Isla Fisher) heeft en daarom geen haast om zijn vrouw te redden. Mickey weet echter het nodige over Dawsons illegale praktijken en zo ontstaat een nieuw plan om aan zijn geld te komen.


Te zien vanaf:
DONDERDAG 18 SEPTEMBER 2014

1 DIRECTION IN CONCERT
Alle leeftijden
1 DIRECTION IN CONCERTDit is de ultieme concertbeleving in de bioscoop voor alle 1D fans. Een unieke kans voor iedereen die de live tour `Where We Are` heeft gemist, of voor zij die het graag nog een keer willen meemaken op een groot scherm. Het concert is opgenomen in het geweldige San Ciro Stadium in Milaan en wij vertonen behalve het concert van 75 minuten, ook nog 15 minuten uniek beeldmateriaal van de jongens zelf.

Te zien vanaf:
ZATERDAG 11 OKTOBER 2014