Terug naar de startpagina
 Home|Reserveren|Verwacht|Kids|Ladiesnight|Filmhuis|Contact|Algemeen|Acties
Twitter  Facebook
De Boskampi's
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijn
De Boskampi'sRik Boskamp (Thor Braun), zoon van een sullige boekhouder, wil maar één ding: niet meer gepest worden. Geïnspireerd door een maffiafilm verzint hij een list. Hij zorgt ervoor dat ze verhuizen en dat zijn vader (Henry van Loon) in het nieuwe dorp wordt aangezien voor de levensgevaarlijke maffiabaas Paulo Boskampi. Het plan werkt! Rikkie Boskampi wordt niet meer gepest, iedereen is bang voor Paulo en behandelt hen met respect. Totdat er een pestkop uit het verleden opduikt. Hoe lang kan Rikkie zijn leugen nu nog vol houden? De Boskampi's is gebaseerd op het gelijknamige jeugdboek van Marjon Hoffman.

Te zien vanaf:
ZONDAG 26 APRIL 2015

Trailer
Klik hier
Still Alice (Filmhuis)
Alle leeftijden
Still Alice (Filmhuis)Filmhuis Sneek dinsdag 28 april 20.00 uur.

Alice Howland, gelukkig getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen, is een gerenommeerd hoogleraar taalkunde aan Harvard. Ze krijgt een enorme schok te verduren als de ziekte van Alzheimer bij haar wordt vastgesteld en ze zich beseft dat haar zorgvuldig opgebouwde leven drastisch zal veranderen. Langzaam maar zeker begint ze de regie over haar eigen wereld te verliezen, terwijl de onderlinge banden binnen de familie steeds meer onder druk komen te staan. Een hartverscheurend en inspirerend portret over een onafhankelijke, sterke vrouw die worstelt om verbonden te blijven met de persoon die ze ooit was.

Te zien vanaf:
DINSDAG 28 APRIL 2015

Trailer
Klik hier
De Ontsnapping
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin discriminatie voorkomtBevat delen waarin seks voorkomtBevat delen waarin drugs wordt gebruiktBevat delen die schokkend kunnen zijn
De OntsnappingJulia (Isa Hoes) heeft een goede baan, woont in een nieuwbouwhuis en heeft twee kinderen met de zorgzame Paul (Kees Boot). Maar in de keukenla liggen antidepressiva. Ze had zich haar leven zo anders voorgesteld toen ze jong was en erover fantaseerde met haar broertje Jimmy (Matthijs van de Sande Bakhuyzen). Hun tragische afscheid was twintig jaar geleden, maar knaagt nog altijd aan haar. Na een ruzie met Paul besluit Julia het roer radicaal om te gooien. Ze vertrekt - in de geest van Jimmy - naar de Portugese Algarve. Ze maakt nieuwe vrienden en meet zich een nieuw uiterlijk aan, maar gaandeweg ontdekt ze dat ontsnappen niet hetzelfde is als gelukkig worden. Als ze de mysterieuze gigolo Romeo (Edwin Jonker) leert kennen, komt Julia’s verleden dichterbij dan ooit.?? De Ontsnapping is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Heleen van Royen.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 30 APRIL 2015

Trailer
Klik hier
Pigeon sat on a Brench Reflecting on Existence (Filmhuis)
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin discriminatie voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Pigeon sat on a Brench Reflecting on Existence (Filmhuis)Zeven jaar na 'You, the Living' komt Roy Andersson, de koning van de absurde Zweedse humor, eindelijk met een nieuwe film. Een film die door Andersson zelf werd aangekondigd als een tragische komedie over ons allen. Holger Andersson en Nisse Vestblom geven in A Pigeon Sat on a Brach Reflecting of Existence gestalte aan twee melancholische verkopers van fopartikelen. Door hun ogen krijgen we inzicht in de chaotische wereld van het heden, het verleden en de toekomst. Een wereld vol dromen en fantasieën.

Te zien vanaf:
DINSDAG 5 MEI 2015

Trailer
Klik hier
Foxcatcher (Filmhuis)
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin drugs wordt gebruiktBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Foxcatcher (Filmhuis)Filmhuis Sneek dinsdag 12 mei 20.00uur.

Foxcatcher is een aangrijpend en waargebeurd psychologisch drama over een Amerikaanse multimiljardair die het zicht op de realiteit verliest. Met glansrollen voor Steve Carell, Channing Tatum en Mark Ruffulo. Foxcatcher is genomineerd voor 5 Oscars waaronder beste mannelijke hoofdrol (Carell) en bijrol (Ruffulo) en regisseur (Bennett). John Du Pont (Steve Carell), telg uit een steenrijke familie, heeft zijn zinnen gezet op het trainen van twee Olympische worstelkampioenen, de broers Mark (Channing Tatum) en Dave Schultz (Mark Ruffalo). Terwijl Dave de nodige afstand houdt, trekt Mark in op het landgoed Foxcatcher en krijgt een intense band met de excentrieke John Du Pont. Hoe langer Mark bij deze dominante man op zijn landgoed woont, hoe meer hij verstrikt raakt in een web van paranoia en verraad.

Te zien vanaf:
DINSDAG 12 MEI 2015

Trailer
Klik hier
Mad Max: Fury Road
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijn
Mad Max: Fury RoadRegisseur George Miller, bedenker van het postapocalyptische genre en meesterbrein achter de legendarische Mad Max-cyclus, komt met Mad Max: Fury Road. Dit verhaal neemt ons mee terug naar de wereld van de Road Warrior, Max Rockatansky. Achtervolgd door zijn turbulente verleden, is Mad Max ervan overtuigd dat hij alleen kan overleven als hij in zijn eentje opereert. Toch komt hij in contact met een groep die in een oorlogsvoertuig, bestuurd door de imperator Furiosa, door het ‘Wasteland’ trekt. De groep is op de vlucht voor de tiran Immortan Joe, van wie iets onvervangbaars is gestolen. De woedende krijgsheer stuurt al zijn bendes achter de rebellen aan, wat uitmondt in een meedogenloze, bloedstollende Road War.


Te zien vanaf:
DONDERDAG 14 MEI 2015

Trailer
Klik hier
Ventoux
Vanaf 9 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijn
VentouxVier mannen, vrienden van weleer, beklimmen op hun racefiets de Mont Ventoux, zoals ze dat 30 jaar geleden ook deden. En ze doen wat mannen zo goed kunnen: loodzware ernst en slap ouwehoeren moeiteloos afwisselen. Totdat hun jeugdvriendin, de prachtige Laura zich meldt en de ‘spoken’ uit het verleden zich aandienen. In een hedendaagse en herkenbare mix van hilariteit en weemoed overwint de vriendschap, die juist door dat verleden een vriendschap voor het leven blijkt.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 14 MEI 2015

Trailer
Klik hier
Wild (Filmhuis)
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Wild (Filmhuis)Na jaren roekeloos geleefd te hebben, een heroïneverslaving en een op de klippen gelopen huwelijk, neemt Cheryl Strayed (Oscar®-winnares Reese Witherspoon) een drastisch besluit. Achtervolgd door de herinneringen aan haar moeder Bobbi (Laura Dern), en zonder ook maar enige ervaring, besluit ze helemaal alleen de Pacific Crest Trail te gaan lopen, een tocht van meer dan 1600 km. Wild legt haar angstige en mooie momenten bloot, tijdens een reis die haar soms gek maakt, soms kracht geeft en uiteindelijk geneest.

Te zien vanaf:
DINSDAG 19 MEI 2015

Trailer
Klik hier
Phoenix (Filmhuis)
Vanaf 12 jaar en ouder
Phoenix (Filmhuis)Filmhuis Sneek dinsdag 26 mei 20.00uur.

Nelly von Len keert na de oorlog lichamelijk zwaar beschadigd terug naar haar huis in het verwoeste Berlijn in 1945. Haar misvormde gezicht krijgt ze terug met een gezichtsreconstructie maar liever heeft ze haar leven terug van voor de oorlog met haar man Johnny. Ondanks het vermoeden dat Johnny haar heeft verraden en naar een concentratiekamp heeft gestuurd, gaat ze naar hem op zoek. Johnny die ervan overtuigd is dat Nelly niet meer leeft, herkent haar niet bij hun ontmoeting. Haar gelijkenis met zijn doodgewaande vrouw is niet verontrustend voor Johnny. Hij stelt voor dat Nelly de rol aanneemt van zijn vrouw. Hiermee kan hij de erfenis veilig stellen van haar in de Holocaust vermoorde familie. Nelly stemt in met het plan en wordt haar eigen dubbelgangster. Om haar leven terug te krijgen moet zij erachter komen of Johnny haar verraden heeft en ooit heeft liefgehad….

Te zien vanaf:
DINSDAG 26 MEI 2015

Trailer
Klik hier
Ladiesnight: Rendez-Vous
Vanaf 12 jaar en ouder
Ladiesnight: Rendez-VousWoensdag 3 juni is er weer een Ladiesnight !!

De inloop zal weer vanaf 19.00 uur zijn.
Na de gratis verloting start de film tussen 20.00 uur en 20.15 uur.
De ticketprijs is weer €10,50 (of via ideal € 11,00) 48 uur voor aanvang
van de film (maandagavond 1 juni 20.00 uur) vervallen alle niet afgehaalde reserveringen en gaan dan in de losse verkoop,
dus bent u in de buurt kom alvast langs om de tickets op te halen
of koop ze via Ideal.

Openingstijden van de kassa zijn:
Maandag en dinsdag: 19.00-20.00 uur
Woensdag: 14.45-20.00 uur
Donderdag: 19.00-20.00 uur
Vrijdag: 14.45-21.45 uur
Zaterdag: 12.45-21.45 uur
Zondag: 12.45-20.00 uur
Vakanties: 12.45-21.45uur

In Rendez-vous gooit Simone (Loes Haverkort) het roer om. Ze erft een bouwvallig landhuis in Frankrijk en vertrekt om samen met haar man Eric (Mark van Eeuwen) en hun twee kinderen, daarvan een chambre d’hôtes te maken. Terwijl de hectiek van de verbouwing steeds groter wordt, vlucht Simone in een spannende affaire met één van de Franse bouwvakkers, de aantrekkelijke Michel (Pierre Boulanger). Eric gaat intussen helemaal op in de bouwplannen van aannemer Peter (Peter Paul Muller), maar niet alles in dat prachtige Frankrijk is wat het lijkt… De Franse droom ontaardt in een regelrechte nachtmerrie.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 3 JUNI 2015

Trailer
Klik hier
Rendez-vous
Vanaf 12 jaar en ouder
Rendez-vousIn Rendez-vous gooit Simone (Loes Haverkort) het roer om. Ze erft een bouwvallig landhuis in Frankrijk en vertrekt om samen met haar man Eric (Mark van Eeuwen) en hun twee kinderen, daarvan een chambre d’hôtes te maken. Terwijl de hectiek van de verbouwing steeds groter wordt, vlucht Simone in een spannende affaire met één van de Franse bouwvakkers, de aantrekkelijke Michel (Pierre Boulanger). Eric gaat intussen helemaal op in de bouwplannen van aannemer Peter (Peter Paul Muller), maar niet alles in dat prachtige Frankrijk is wat het lijkt… De Franse droom ontaardt in een regelrechte nachtmerrie.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 4 JUNI 2015

Trailer
Klik hier
Magic Mike XXL
Vanaf 16 jaar en ouder
Magic Mike XXLDrie jaar nadat Mike op zijn hoogtepunt het strippersleven vaarwel zei, besluiten de overgebleven leden van de Kings of Tampa ook de handdoek in de ring te gooien. Maar dan wel op hun manier: Nog één keer knallen in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike in de spotlights. Onderweg naar hun allerlaatste show, met stops in Jacksonville en Savannah waar ze oude kennissen ontmoeten en nieuwe vrienden maken, leren Mike en de mannen nieuwe moves en schudden ze op verrassende wijze het verleden van zich af.


Te zien vanaf:
DONDERDAG 2 JULI 2015

Trailer
Klik hier