Terug naar de startpagina
 Home|Reserveren|Verwacht|Kids|Ladiesnight|Filmhuis|Contact|Algemeen|Acties
Twitter  Facebook
Love is Strange (Filmhuis)
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin discriminatie voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Love is Strange (Filmhuis)Filmhuis Sneek dinsdag 3 februari 20:00uur

Na een relatie van 39 jaar treden kunstschilder Ben en pianoleraar George eindelijk in het huwelijksbootje tijdens een idyllische ceremonie in hun geliefde stad New York. Maar bij de katholieke school waar George werkt wordt het nieuws niet goed ontvangen en is zijn ontslag het gevolg. Het pasgetrouwde stel kan niet anders dan hun appartement te verkopen en terwijl ze op zoek gaan naar een goedkopere woning, moeten ze noodgedwongen gescheiden van elkaar bij familie en vrienden intrekken. Hun relatie wordt flink op de proef gesteld en al snel blijkt dat zij niet de enigen zijn die moeite hebben met de nieuwe gezinssamenstellingen.

Te zien vanaf:
DINSDAG 3 FEBRUARI 2015

Night at the Musseum: Secret of the Tomb
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijn
Night at the Musseum: Secret of the TombZet je schrap voor de wildste en meest avontuurlijke Night at the Musem ooit! Om te voorkomen dat de magie verdwijnt, begint nachtbewaker Larry (Ben Stiller) in Secret of the Tomb aan een internationale zoektocht. Daarbij krijgt hij de hulp van een aantal oude bekenden, maar ook van een aantal nieuwe figuren. Naast Ben Stiller (The Secret Life of Walter Mitty) maken Owen Wilson (Wedding Crashers), Ben Kingsley (Hugo) en Robin Williams (Good Will Hunting) deel uit van de cast van deze derde Night at the Museum-film. Shawn Levy (Night at the Museum, Night at the Museum 2) neemt wederom plaats op de regisseursstoel.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 5 FEBRUARI 2015

Trailer
Klik hier
Jupiter Ascending 3D
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Jupiter Ascending 3DJupiter Jones (Kunis) werd geboren in een nacht waarin de tekenen erop wezen dat zij voorbestemd was tot grootse dingen. Nu is ze volwassen en kan ze alleen maar dromen van de sterren, want de keiharde realiteit is dat ze overdag toiletten moet schoonmaken en het leven tot nu toe niet echt mee zit. Maar als Caine (Tatum), een genetisch ontworpen soldaat, op aarde landt om haar op te sporen, ontdekt Jupiter wat de sterren voor haar in petto hadden. Haar genetische handtekening toont aan dat zij de erfgenaam is van een buitengewone erfenis die de balans in de kosmos kan veranderen.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 5 FEBRUARI 2015

Trailer
Klik hier
My Old Lady (Filmhuis)
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin drugs wordt gebruiktBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
My Old Lady (Filmhuis)Filmhuis Sneek dinsdag 10 februari 20:00 uur

Mathias Gold, een berooide New Yorkse schrijver, erft van zijn vader een waardevol appartement in Parijs. Hij reist direct naar de Franse hoofdstad met het doel dit te verkopen. Daar ontdekt hij echter dat een oude dame, Mathilde, met haar dochter Chloé in het appartement woont. Een Franse wet schrijft voor dat hij het huis pas mag verkopen na Mathilde’s overlijden. En dit is niet de enige verrassing voor Mathias, die tot de ontdekking komt dat hij zijn vader nauwelijks heeft gekend. Kevin Kline, Maggie Smith en Kristin Scott Thomas spelen de hoofdrollen in My Old Lady. Dit humoristisch en ontroerend drama is het speelfilmdebuut van regisseur Israel Horovitz en de verfilming van zijn bekroonde toneelstuk Très chère Mathilde.


Te zien vanaf:
DINSDAG 10 FEBRUARI 2015

Trailer
Klik hier
Paddington (NL)
Alle leeftijden
Paddington (NL)Een jonge Peruviaanse beer met een grote passie voor alles dat Brits is reist naar Londen om een huisje te vinden. Alleen en verdwaald eindigt het beertje op Paddington Station, waar hij er achter komt dat het stadsleven niks voor hem is. Op het station wordt hij gevonden door de familie Brown, die het beertje in huis neemt. Alles lijkt goed te gaan voor het beertje totdat een museumconservator het unieke beertje ontdekt. Een live-action animatie gebaseerd op de populaire kinderboeken van Michael Bond.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 11 FEBRUARI 2015

Trailer
Klik hier
Ladiesnight:Fifty Shades of Grey
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin seks voorkomt
Ladiesnight:Fifty Shades of GreyWoensdag 11 februari is er weer een Ladiesnight !!

De inloop zal weer vanaf 19.00 uur zijn en de film zal om ongeveer 20.00 uur starten.
De ticketprijs is €10,50 ( via ideal € 11,00)
De filmkeuring is 16jaar (Let op ID)
De standjes zijn zoals u gewend bent van ons en NIET 16+

48 uur voor aanvang van de film (maandagavond 9 februari 20.00 uur) vervallen alle niet afgehaalde reserveringen en gaan dan in de losse verkoop, dus bent u in de buurt kom alvast langs om de tickets op te halen of koop ze via Ideal.

Openingstijden van de kassa zijn:

Maandag en dinsdag: 19.00-20.00 uur
Woensdag: 14.30-20.00 uur
Donderdag: 17.30-21.00 uur
Vrijdag: 14.45-21.30 uur
Zaterdag: 12.45-21.30 uur
Zondag: 12.45-21.00 uur

We hopen tot 11 februari !

De bestseller van E L James gaat over de relatie tussen de 27-jarige miljardair Christian Grey (Jamie Dornan) en studente Anastasia Steele (Dakota Johnson). Fifty Shades of Grey (Vijftig Tinten Grijs) is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. De opvolgers in de boekenreeks heten "Fifty Shades Darker" en "Fifty Shades Freed". De "Fifty Shades" trilogie is in 52 verschillende talen vertaald en zijn er wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 11 FEBRUARI 2015

Trailer
Klik hier
Big Hero 6 2D NL
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijn
Big Hero 6 2D NLBig Hero 6 is een komisch avontuur boordevol actie, die barst van de humor en emotie die zo kenmerkend is voor Walt Disney Animation Studios. Hiro Hamada is een wonderkind dat uitblinkt in robottechnologie. Wanneer hij in een gevaarlijk plot terechtkomt, moet hij zijn beste maatje, de robot Baymax, en zijn verschillende vrienden transformeren tot een groep hightech-helden.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 11 FEBRUARI 2015

Big Hero 6 3D NL
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijn
Big Hero 6 3D NLBig Hero 6 is een komisch avontuur boordevol actie, die barst van de humor en emotie die zo kenmerkend is voor Walt Disney Animation Studios. Hiro Hamada is een wonderkind dat uitblinkt in robottechnologie. Wanneer hij in een gevaarlijk plot terechtkomt, moet hij zijn beste maatje, de robot Baymax, en zijn verschillende vrienden transformeren tot een groep hightech-helden.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 11 FEBRUARI 2015

Fifty Shades of Grey
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin seks voorkomt
Fifty Shades of GreyDe 27-jarige miljardair Christian Grey (Jamie Dornan) en studente Anastasia Steele (Dakota Johnson) in Fifty Shades of Grey (Vijftig Tinten Grijs) is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. De opvolgers in de boekenreeks heten "Fifty Shades Darker" en "Fifty Shades Freed". De "Fifty Shades" trilogie is in 52 verschillende talen vertaald en zijn er wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit.

LET OP 16JAAR IS ID MEE!!!!

Te zien vanaf:
DONDERDAG 12 FEBRUARI 2015

Trailer
Klik hier
Kingsman: The Secret Service
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Kingsman: The Secret ServiceIn de film Kingsman: The Secret Service rekruteert een uiterst geheime organisatie voor spionnen een ongepolijst maar talentvol straatschoffie voor hun trainingsprogramma, precies op het moment dat de wereld wordt bedreigd door een IT-genie met kwaadaardige bedoelingen.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 12 FEBRUARI 2015

Trailer
Klik hier
Focus
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Focus“Het gaat om afleiden. Het gaat om focus. De hersenen zijn te langzaam om te multitasken. Maak daar gebruik van.” Will Smith speelt Nicky, een meester op het gebied van misleiding, die een relatie krijgt met de nieuwbakken oplichtster Jess (Margot Robbie). Terwijl hij haar de fijne kneepjes van het vak leert, ziet hij in haar een risico en verbreekt de relatie. Drie jaar later duikt zijn voormalige vlam, nu een volleerde femme fatale, op in Buenos Aires, tijdens een lucratieve autorace. Nicky speelt een levensgevaarlijk spel, maar Jess gooit al zijn plannen in de war waardoor de doortrapte oplichter volledig van de wijs raakt.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 26 FEBRUARI 2015

American Sniper
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
American SniperIn American Sniper, geregisseerd door Clint Eastwood, vertolkt Bradley Cooper de rol van Chris Kyle, de dodelijkste scherpschutter uit de geschiedenis van het Amerikaanse leger. Maar er zit meer achter deze man dan alleen zijn talent als scherpschutter. U.S. Navy SEAL Chris Kyle gaat naar Irak met slechts één missie: zijn wapenbroeders beschermen. Met zijn vaste hand redt hij talloze levens op het slagveld en dankzij de verhalen over zijn heldenmoed krijgt hij al snel de bijnaam 'Legend'. Maar ook achter de vijandelijke linie groeit zijn reputatie. Er wordt een prijs op zijn hoofd gezet en hij wordt het doelwit van rebellen. Ondanks het gevaar, en de tol die het eist van het thuisfront, gaat Chris in totaal vier keer naar Irak en wordt hij het levende symbool van het SEAL-motto: Nooit iemand achterlaten. Maar eenmaal thuis komt hij er al snel achter dat het de oorlog is die hij niet kan achterlaten. In American Sniper, geregisseerd door Clint Eastwood, vertolkt Bradley Cooper de rol van Chris Kyle, tweevoudig Oscar-genomineerde Bradley Cooper ('Silver Linings Playbook' en 'American Hustle') voert de cast aan, waarin onder meer Sienna Miller ('The Girl'), Jake McDorman, Luke Grimes, Navid Negahban, Keir O’Donnell, Cory Hardrict en Erik Ladin. Een film van Warner Bros. Pictures en Village Roadshow Pictures.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 5 MAART 2015