Terug naar de startpagina
 Home|Reserveren|Verwacht|Kids|Ladiesnight|Filmhuis|Contact|Algemeen|Acties
Twitter  Facebook
Phoenix (Filmhuis)
Vanaf 12 jaar en ouder
Phoenix (Filmhuis)Filmhuis Sneek dinsdag 26 mei 20.00uur.

Nelly von Len keert na de oorlog lichamelijk zwaar beschadigd terug naar haar huis in het verwoeste Berlijn in 1945. Haar misvormde gezicht krijgt ze terug met een gezichtsreconstructie maar liever heeft ze haar leven terug van voor de oorlog met haar man Johnny. Ondanks het vermoeden dat Johnny haar heeft verraden en naar een concentratiekamp heeft gestuurd, gaat ze naar hem op zoek. Johnny die ervan overtuigd is dat Nelly niet meer leeft, herkent haar niet bij hun ontmoeting. Haar gelijkenis met zijn doodgewaande vrouw is niet verontrustend voor Johnny. Hij stelt voor dat Nelly de rol aanneemt van zijn vrouw. Hiermee kan hij de erfenis veilig stellen van haar in de Holocaust vermoorde familie. Nelly stemt in met het plan en wordt haar eigen dubbelgangster. Om haar leven terug te krijgen moet zij erachter komen of Johnny haar verraden heeft en ooit heeft liefgehad.

Te zien vanaf:
DINSDAG 26 MEI 2015

Trailer
Klik hier
San Andreas 3D
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijn
San Andreas 3DDe beruchte San Andreasbreuk maakt zijn gevreesde reputatie waar. California wordt getroffen door een allesverwoestende aardbeving. Een SAR-helikopterpiloot (Dwayne Johnson) en zijn van hem vervreemde vrouw reizen van Los Angeles naar San Fransisco, om hun enige dochter te redden. Hun gevaarlijke reis naar het noorden is slechts het begin.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 28 MEI 2015

Trailer
Klik hier
Schneider vs. Bax (special v.a.16jr)
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Schneider vs. Bax (special v.a.16jr)Schneider, een huurmoordenaar, wordt gebeld door Mertens. Hij heeft een spoedopdracht voor Schneider, maar Schneider weigert. Hij is jarig en heeft zijn vrouw Lucy beloofd te helpen met het voorbereiden van het diner dat zij vanavond geven. Mertens benadrukt dat het belangrijk is en dat het vandaag moet gebeuren. Het gaat om Ramon Bax, een schrijver. Hij woont alleen aan de rand van een afgelegen meer. Het is een makkelijke klus, met een beetje geluk ben je voor de middag weer thuis. Met tegenzin gaat Schneider akkoord, maar de makkelijke klus blijkt een gecompliceerde.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 28 MEI 2015

Trailer
Klik hier
Ladiesnight: Rendez-Vous
Vanaf 12 jaar en ouder
Ladiesnight: Rendez-VousWoensdag 3 juni is er weer een Ladiesnight !!

De inloop zal weer vanaf 19.00 uur zijn.
Na de gratis verloting start de film tussen 20.00 uur en 20.15 uur.
De ticketprijs is weer 10,50 (of via ideal 11,00) 48 uur voor aanvang
van de film (maandagavond 1 juni 20.00 uur) vervallen alle niet afgehaalde reserveringen en gaan dan in de losse verkoop,
dus bent u in de buurt kom alvast langs om de tickets op te halen
of koop ze via Ideal.

Openingstijden van de kassa zijn:
Maandag en dinsdag: 19.00-20.00 uur
Woensdag: 14.45-20.00 uur
Donderdag: 19.00-20.00 uur
Vrijdag: 14.45-21.45 uur
Zaterdag: 12.45-21.45 uur
Zondag: 12.45-20.00 uur
Vakanties: 12.45-21.45uur

In Rendez-vous gooit Simone (Loes Haverkort) het roer om. Ze erft een bouwvallig landhuis in Frankrijk en vertrekt om samen met haar man Eric (Mark van Eeuwen) en hun twee kinderen, daarvan een chambre d hotes te maken. Terwijl de hectiek van de verbouwing steeds groter wordt, vlucht Simone in een spannende affaire met een van de Franse bouwvakkers, de aantrekkelijke Michel (Pierre Boulanger). Eric gaat intussen helemaal op in de bouwplannen van aannemer Peter (Peter Paul Muller), maar niet alles in dat prachtige Frankrijk is wat het lijkt. De Franse droom ontaardt in een regelrechte nachtmerrie.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 3 JUNI 2015

Trailer
Klik hier
Rendez-vous
Vanaf 12 jaar en ouder
Rendez-vousIn Rendez-vous gooit Simone (Loes Haverkort) het roer om. Ze erft een bouwvallig landhuis in Frankrijk en vertrekt om samen met haar man Eric (Mark van Eeuwen) en hun twee kinderen, daarvan een chambre d hotes te maken. Terwijl de hectiek van de verbouwing steeds groter wordt, vlucht Simone in een spannende affaire met een van de Franse bouwvakkers, de aantrekkelijke Michel (Pierre Boulanger). Eric gaat intussen helemaal op in de bouwplannen van aannemer Peter (Peter Paul Muller), maar niet alles in dat prachtige Frankrijk is wat het lijkt De Franse droom ontaardt in een regelrechte nachtmerrie.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 4 JUNI 2015

Trailer
Klik hier
Spy
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
SpySusan Cooper (Melissa McCarthy) is een pretentieloze analist bij de CIA en de miskende held achter vele gevaarlijke operaties. Maar als haar partner (Jude Law) plotseling verdwijnt en een andere topagent (Jason Statham) in opspraak raakt, verruilt ze haar kantoorbaan voor die van infiltrant. Om de mensheid voor een ramp te behoeden, begeeft ze zich in de wereld van een dodelijke wapenhandelaar.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 4 JUNI 2015

Trailer
Klik hier
La Boheme
Alle leeftijden
La BohemeA lost key and an accidental touch of cold hands in the dark so begins one of the greatest romances of all opera. Anna Netrebko and Joseph Calleja star in the live cinema relay.

Conductor Dan Ettinger
Mimi Anna Netrebko
Rodolfo Joseph Calleja
Marcello Lucas Meachem
Musetta Jennifer Rowley
Schaunard Simone Del Savio
Colline Marco Vinco

Te zien vanaf:
WOENSDAG 10 JUNI 2015

Apenstreken 3D
Alle leeftijden
Apenstreken 3DDe ondeugende Wim wil graag naar school maar moet met de andere weeskinderen in de fabriek werken van de gemene weeshuis directrice Delphine, die hem wijsgemaakt heeft dat hij 12 is, terwijl hij 10 is. Als Wim ontsnapt komt hij samen met een brutale aap terecht op het platteland. Wim en aap gaan in het geheim bij Jet wonen op de boerderij. Jet en haar vrienden helpen Wim zodat hij stiekem naar school kan. Ondertussen zoekt iedereen naar Wim, hij moet uit de handen blijven van de gemene directrice en zelfs de politie! In zijn zoektocht naar een plek om te wonen beleeft Wim spannende avonturen, halen Jet, Gijs en Wim kattenkwaad uit en ontstaan nieuwe vriendschappen. Wordt de schoolwet aangenomen zodat alle kinderen onder de 12 jaar, zoals Wim, naar school kunnen? En mag hij op de boerderij blijven wonen? Of moet Wim terug naar de fabriek, het weeshuis en de gemene directrice

Te zien vanaf:
WOENSDAG 10 JUNI 2015

Trailer
Klik hier
Jurassic World 3D
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijn
Jurassic World 3DSteven Spielberg keert terug als uitvoerend producent van het langverwachte nieuwe deel uit de populaire Jurassic Park filmreeks, Jurassic World. Colin Trevorrow regisseert het nieuwe actie-avontuur naar een screenplay van Derek Connolly. Frank Marshall en Pat Crowly produceren de film.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 11 JUNI 2015

Trailer
Klik hier
Entourage
Vanaf 12 jaar en ouder
EntourageFilmster Vincent Chase (Grenier) en zijn makkers Eric (Connolly), Turtle (Ferrara) en Johnny (Dillon) zijn terug, en weer helemaal ‘back in business' met superagent, tegenwoordig studiobaas, Ari Gold (Piven). Ook al hebben ze nu andere ambities, hun band is nog steeds even sterk, terwijl ze zich een weg banen door het onvoorspelbare en bikkelharde Hollywood. Met verder Billy Bob Thornton en Haley Joel Osment als vader en zoon Larsen en Travis McCredle, Perrey Reeves als de vrouw van Ari Gold, Emmanuelle Chriqui als Sloan, Rhys Coiro als Billy Walsh, Debi Mazar als Shauna, de publiciste van Vince, Rex Lee als Lloyd, Constance Zimmer als Dana Gordon en Nora Dunn als dr. Marcus.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 11 JUNI 2015

Trailer
Klik hier
SpangaS in actie
Vanaf 6 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
SpangaS in actieDe vriendschap van Raaf (Lennart Timmerman) en Abel (Ricardo Blei) komt onder druk te staan wanneer het Spangalis College wordt gesloten en de leerlingen verspreid zullen worden over andere scholen. In hun strijd om dit te voorkomen besluit de vriendengroep het schoolgebouw te bezetten. Dat gaat niet volgens plan. En als Raaf en Abel daarbij flink ruzie krijgen, ontstaan er twee kampen binnen de hechte vriendengroep. Pas nadat het helemaal uit de hand loopt, beseffen ze wat de waarde van vriendschap eigenlijk is.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 18 JUNI 2015

Trailer
Klik hier
The Age of Adaline
Vanaf 9 jaar en ouderBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
The Age of AdalineWat als je voor altijd jong en mooi blijft? Het overkomt de jonge moeder Adaline (Blake Lively) na een mysterieus auto-ongeluk in de jaren 30. Terwijl de wereld om haar heen doorgaat en haar dochter (Ellen Burstyn) bejaard wordt, wordt Adaline zelf geen dag ouder. Om dit verborgen te houden is ze tientallen jaren veroordeeld tot een eenzaam bestaan, zonder liefde waar ze keer op keer afscheid van zou moeten nemen. Maar wanneer ze valt voor de charismatische Ellis (Michiel Huisman) en een weekend bij zijn ouders (Harrison Ford en Kathy Baker) doorbrengt, dreigt haar geheim uit te komen. Adaline neemt een beslissing die haar leven voor altijd zal veranderen.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 18 JUNI 2015

Trailer
Klik hier
Code M
Vanaf 9 jaar en ouder
Code MDe eigenwijze Isabel (11) neemt na het auto-ongeluk van haar opa zijn zoektocht over naar het legendarische zwaard van de wereldberoemde musketier D'Artagnan, dat al eeuwen spoorloos is. Isabels enige aanwijzing is een geheime code die ze zal moeten ontrafelen om het zwaard te vinden. Samen met haar neef Rik (13) en vriend Jules (12) begint ze aan een spannende zoektocht langs grotten en kastelen, maar al snel komen de drie erachter dat ze niet de enigen zijn die het zwaard willen vinden. Op wie kan Isabel vertrouwen en wie heeft er een dubbele agenda?

Te zien vanaf:
WOENSDAG 24 JUNI 2015

Trailer
Klik hier
Minions 3D (NL)
Alle leeftijden
Minions 3D (NL)Het verhaal van de Minions begint miljoenen jaren geleden, toen een Minion niet meer was dan een eencellig geel organisme. Door de jaren heen zijn ze geevolueerd tot hulpjes van de meest verschrikkelijke slechteriken, van T. Rex tot Napoleon. Helaas waren ze niet zo succesvol in het uitvoeren van hun taak en raakten ze werkloos.?? Een Minion, genaamd Kevin, heeft een idee: samen met de rebelse Stuart en de schattige Bob gaat hij op zoek naar een nieuwe slechterik om te assisteren. De drie vrienden raken verzeild in een spannend avontuur dat hen naar een geschikte nieuwe meester leidt: s werelds eerste vrouwelijke superschurk Scarlet Overkill (Academy Award winnaar Sandra Bullock). Kevin, Stuart en Bob reizen van het ijskoude Antarctica naar New York City in de jaren 60. Uiteindelijk belandt het vrolijke gele trio in Londen, waar zij hun grootste uitdaging aangaan: het redden van alle Minions.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 1 JULI 2015

Trailer
Klik hier
Ladiesnight:Magic Mike XXL
Bevat delen waarin seks voorkomt
Ladiesnight:Magic Mike XXLWoensdag 1 juli is er weer een Ladiesnight !!

Let op we starten in de 3 grote zalen op 3 verschillende tijden !!
Dus wil je als groep bij elkaar zitten let goed op tijdens het reserveren.

De ticketprijs is weer 10,50 euro (of via ideal 11,00 euro) 48 uur voor aanvang van de film (maandagavond 29 juni 20.00 uur) vervallen alle niet afgehaalde reserveringen en gaan dan in de losse verkoop, dus bent u in de buurt kom alvast langs om de tickets op te halen of koop ze via Ideal.

Openingstijden van de kassa zijn:
Maandag en dinsdag: 19.00-20.00 uur
Woensdag: 14.45-20.00 uur
Donderdag: 19.00-20.00 uur
Vrijdag: 14.45-21.45 uur
Zaterdag: 12.45-21.45 uur
Zondag: 12.45-20.00 uur
Vakanties: 12.45-21.45uur

Drie jaar nadat Mike op zijn hoogtepunt het strippersleven vaarwel zei, besluiten de overgebleven leden van de Kings of Tampa ook de handdoek in de ring te gooien. Maar dan wel op hun manier: Nog een keer knallen in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike in de spotlights. Onderweg naar hun allerlaatste show, met stops in Jacksonville en Savannah waar ze oude kennissen ontmoeten en nieuwe vrienden maken, leren Mike en de mannen nieuwe moves en schudden ze op verrassende wijze het verleden van zich af.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 1 JULI 2015

Trailer
Klik hier
Magic Mike XXL
Vanaf 12 jaar en ouderVanaf 16 jaar en ouder
Magic Mike XXLDrie jaar nadat Mike op zijn hoogtepunt het strippersleven vaarwel zei, besluiten de overgebleven leden van de Kings of Tampa ook de handdoek in de ring te gooien. Maar dan wel op hun manier: Nog een keer knallen in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike in de spotlights. Onderweg naar hun allerlaatste show, met stops in Jacksonville en Savannah waar ze oude kennissen ontmoeten en nieuwe vrienden maken, leren Mike en de mannen nieuwe moves en schudden ze op verrassende wijze het verleden van zich af.


Te zien vanaf:
DONDERDAG 2 JULI 2015

Trailer
Klik hier
Terminator: Genisys 3D
Vanaf 16 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen die schokkend kunnen zijnBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Terminator: Genisys 3DIn Terminator: Genisys stuurt John Connor (Jason Clarke), de leider van het menselijk verzet, Sergeant Kyle Reese (Jai Courtney) terug naar 1984 om Sarah Connor (Emilia Clarke) te beschermen en de toekomst veilig te stellen. Door een onverwachte gebeurtenis komt Sergeant Reese ineens terecht in een nieuwe, onbekende versie van het verleden. Hier vindt hij nieuwe bondgenoten, waaronder The Guardian (Arnold Schwarzenegger). Wanneer hij oog in oog komt te staan met levensgevaarlijke vijanden krijgt hij een onverwachte missie: het resetten van de toekomst.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 9 JULI 2015

Trailer
Klik hier
Inside Out (NL)
Alle leeftijden
Inside Out (NL)Van een avontuurlijke ballonvlucht in de wolken tot een monsterlijke metropool, de Academy Award-winnende regisseur Pete Docter (Monsters, Inc., Up) heeft een groot publiek naar unieke en tot de verbeelding sprekende oorden gebracht. In de originele Disney Pixar film Binnenstebuiten neemt hij ons mee naar de meest bijzondere plek van allemaal: het hoofd. Opgroeien gaat niet zonder vallen en opstaan, en dat geldt ook voor Riley. Wanneer haar vader een nieuwe baan krijgt in San Francisco, moet ze haar leventje in het Middenwesten van Amerika achter zich laten. Riley laat zich, net als iedereen, leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. De emoties wonen in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in Rileys hoofd, waar ze haar van advies voorzien bij de dagelijkse dingen. Riley en haar emoties hebben moeite om zich aan te passen aan het nieuwe leven in San Francisco, wat leidt tot opschudding in het Hoofdkwartier. Hoewel Plezier, Riley's belangrijkste emotie, haar best doet om alles positief te houden, ruzien de emoties over hoe ze het beste kunnen omgaan met een nieuwe stad, een nieuw huis en een nieuwe school.

Te zien vanaf:
WOENSDAG 15 JULI 2015

Trailer
Klik hier
Beestenboot (NL)
Alle leeftijden
Beestenboot (NL)Dave en zijn zoontje Finny (8) zijn Nestertjes, een vreemd dierenras dat nergens goed voor schijnt te zijn. Als Dave van Finny hoort dat de aarde binnenkort onder water komt te staan en alle dieren samen moeten komen voor een grote reddingsoperatie, moet hij daar flink om lachen. Maar het lachen vergaat hem snel wanneer blijkt dat de overstroming er daadwerkelijk aankomt. Met de hulp van de carnivoren Hazel en haar dochter Leah weten Dave en Finny op de ark te komen die alle dieren moet redden. Maar wanneer deze op het punt staat te vertrekken, vallen Finny en Leah van boord. De kinderen zijn nu alleen en het gevecht om te overleven begint. Het onwaarschijnlijke duo begint een avontuurlijke tocht vol uitdagingen en verrassingen om zich te redden van het wassende water.


Te zien vanaf:
WOENSDAG 15 JULI 2015

Trailer
Klik hier
Mission Impossible: Rogue Nation
Vanaf 12 jaar en ouderBevat delen waarin geweld voorkomtBevat delen waarin grof taalgebruik voorkomt
Mission Impossible: Rogue NationEthan Hunt begint met zijn team aan de meest onmogelijke missie ooit: het uitschakelen van The Syndicate, een internationale criminele organisatie die speciaal getraind is om IMF (Impossible Mission Force) aan te vallen.

Te zien vanaf:
DONDERDAG 30 JULI 2015

Trailer
Klik hier
Spectre
SpectreDoor een mysterieus bericht wordt Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren. Terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de Britse geheime dienst te behouden, ontrafelt Bond gaandeweg de verschrikkelijke waarheid achter Spectre.

Te zien vanaf:
VRIJDAG 6 NOVEMBER 2015

Trailer
Klik hier