Terug naar de startpagina
 Home|Reserveren|Verwacht|Kids|Ladiesnight|Filmhuis|Contact|Algemeen|Acties
Twitter  Facebook

Ons filmprogramma:

Ons filmprogramma loopt van donderdag tot en met de woensdag daaropvolgend. Op de maandag wordt het nieuwe filmprogramma ingevoerd in het systeem. Dus u kunt vanaf deze maandag de nieuwe films zien en kaartjes reserveren of kopen tot en met de woensdag een week later - dus 10 dagen. Op zondag ziet u dus nog maar 4 dagen staan, na maandagmiddag weer 10 dagen.


Tot hoe lang draait een film?

Helaas weten wij dit niet van te voren. Hoe lang een film bij ons blijft draaien hangt onder andere af van het aantal bezoekers dat de film trekt en het aantal nieuwe films dat we binnen krijgen.


Openingstijden kassa:

De kassa is buiten de vakantie periode geopend :

Maandag en Dinsdag  van 19.15 uur t/m 20.00 uur

Woensdag van 15.00 uur t/m 20.00 uur

Donderdag  19.15 uur t/m 20.00

Vrijdag van 15.00 uur t/m 21.30 uur

Zaterdag van 12.45 uur t/m 21.30 uur

Zondag van 12.45 uur t/m 20.00 uur

Tijdens de vakanties zijn de openingstijden van 12:45 uur t/m 21:30.

Nieuwjaarsdag gesloten.

 

Algemeen:

CineSneek is een bioscoop met 6 zalen, gevestigd op het Leeuwenburg 12 8601 BC  te Sneek. Alle zalen zijn uitgerust met een Christies digitale Cinemaprojektor. In 4 zalen kunnen ook 3D films vertoond worden. Op loopafstand is er gelegenheid om te parkeren op bijvoorbeeld het Martiniplein of het Veemarktterrein. Alle zalen beschikken over een AIRCONDITIONING systeem zodat het ook in de zomer zeer aangenaam is.

 

Prijzen:

2D film: Matinee € 8,00   Avond  € 9,00    3D film: Matinee € 10,00   Avond € 11,00    Lange film (vanaf 180 minuten excl. pauze): Matinee €9,00   Avond  € 10,00

 

Kortingen en vrijkaarten:

Wij accepteren de volgende bonnen/passen:

De nationale bioscoopbon.

De MaDiWoDo bon. Niet geldig op erkende feestdagen en in de kerstvakantie. Voor 3D vertoningen geldt een toeslag van € 2,00.

De CJP pas (nadat de pas geactiveerd is door jezelf en je klas) Als er een bedrag op staat kun je er mee pinnen, en zolang de pas geldig is kun je bij vooraf vertonen van je kaart een euro korting krijgen op een ticket.
Geldig van maandag t/m vrijdagmiddag Niet geldig voor 3D films  en niet geldig in schoolvakanties.

Dindag korting: zie bij Acties

CineClubSneek: zie bij Acties

Schoolvoorstellingen: zie bij Acties

Vrijkaarten van CineSneek kunnen niet gebruikt worden voor speciale voorstellingen zoals de Ladiesnight, live opera, ballet- of concert voorstellingen.

LET OP: Wij accepteren NIET de nationale EntertainmentBon (is alleen geldig bij bijvoorbeeld The Free Record Shop voor films/muziek/games)

 

Idealbetaling:

Voor Idealbetalingen rekenen wij €0,50  administratiekosten.

Gekochte kaarten via Idealbetaling kunnen niet worden gerestitueerd.

In uitzonderlijke gevallen kunnen gekochte kaarten bij de kassa worden teruggebracht, echter altijd ruim voor aanvang van de voorstelling (tijdens de kerstvakantie of bij premierefilms uiterlijk 24 uur voor aanvang van de film!) u krijgt hiervoor dan een tegoedbon.... WIJ KUNNEN GEEN GELD TERUGGEVEN.
Na aanvang van de betreffende voorstelling kunnen wij helaas geen tegoedbon meer geven.

LET OP !!

Bij speciale voorstellingen zoals b.v. De Ladiesnight kunnen wij geen verkochte kaarten terugnemen!! en geen tegoedbon geven.

De prijs voor een Idealbetaling berust op de normale tarieven en kan niet worden aangepast voor acties en kortingsavonden.
Het is dus niet verstandig om voor bijvoorbeeld een dinsdagavond, de kortingsdag, met Ideal te betalen.

Let u ook op de leeftijd-icoontjes bij een film. 16 jaar betekend dat wij geen personen toelaten onder de 16, ook niet als zij al via Ideal een ticket hebben aangeschaft. U kunt gevraagd worden om uw ID-kaart te laten zien.

 

U kunt nu ook voor CINESNEEK met de nieuwe MrMovie app met uw telefoon kaarten reserveren en/of aanschaffen.

Downloaden van deze (gratis) app kan via de gebruikelijke kanalen.

Deze handige en overzichtelijke app is gekoppeld aan ons kassasysteem en u kunt dus gewoon met uw telefoon, met het betalingsbewijs , bij de kassa komen en we scannen de code. Dit kan bij de kaartcontrole als het drukker is en u hoeft dan niet in de rij te staan bij de kassa.

Let op: Voor deze tickets gelden dezelfde regels als voor Idealbetalingen.

 

Reclame:

In onze bioscoop vertonen wij op 4 schermen doorlopend bioscoopreclame, ook in 6 zalen vertonen wij voor aanvang van iedere film digitale reclame.

Als deze bijzondere en directe manier van reclame maken iets voor u is, kunt u contact opnemen met Cinefox via www.cinefox.nl

 

Kijkwijzer en de wet:

Onder de 16 jaar, geen toegang.

Volgens de wet krijgen kinderen die jonger zijn dan 16 jaar geen toegang tot een bioscoopfilm met de leeftijdgrens 16.
Ook niet wanneer zij door een volwassene worden begeleidt.
Er zal t/m 20 jaar altijd om legitimatie worden gevraagd. (In Nederland verplicht om bij je te dragen vanaf 14 jaar)

Bij films met de overige leeftijdgrenzen worden kinderen onder de leeftijdgrens alleen onder begeleiding van een volwassene toegelaten.

Meer info kunt u vinden op: www.kijkwijzer.nl